Bim'deki ürünler hakkında..

Şekerim sana da yaparım. Şu an benim favori kurabiyem.:lepi:

Eylülcüm bi seni bide saruböcek diye bi kız var ikinizi sitenin en hamaratı ve delisi ilan ediyorum.Kız geçen yazmıs ''bugun neyı yapmaya usenıyorsunuz ''konusuna (akşamın)bugunun yemeklerını yapmam lazımdı hala yapmadım diye delikafadulden sor bakalım saat kac,sabah 8,30 :)Ona yemeğe sanada çaya gelicem kurabiye canavarı olarak :):teytey:

evet şimdi düşündümde küçük olsa rahat hareket edemezdi ya ben soslara bakmayı unuttum işten çıkıp koştura koştura gidip gelince böle olur işte off nese yarın yine giderim artık

uyku tulumu nasıl elyaf mı terletir mi? kalmışsa bende gidip alayım..

canım benımde kızım 9 aylık 9aylık aldım evde gıydırdım tam tamına oldu kalıplar tam yanı ama ben tabı yıne gıdıp 12 ay aldımkı bıraz kullanalım dıye 24 ay çok canım ya kalıplar çünkü tam o çok buyuk olur...
ben yorgan aldım ıhtıyacım vardı iyi bi yorgana benzıyo bu akşam yatıcam bakalım...
çarsaflar cok guzeldıde ıhtıyacım yoktu ablam almış yeri çok guzel kızlar...
bayan pijama takımı aldım ama bedenlerı kucuk ben m gıyıyorum xl aldım ancak olur yanı...
simdi haftayakı yorganı beklıyorum

uyku tulumu nasıl elyaf mı terletir mi? kalmışsa bende gidip alayım..

bizde ilk defa kullanıcaz elyaf heralde canım ben aslında bu işe 50 lıra ayırdım yarın alacaktım çarsıdan bunu gorunce uygun dıye yedek gıbı aldım ama bılmıyorumkı sımdı bu ısıtacakmı ustunu hıç ortmuycezmı bana ortmeden usur gıbı gelır ya heralde ısıtır sankı ınce bı yorgan gıbı

Bizde bim'in Dost yoğurdunu alıyoruz.Çok lezzetli çok hoşuma gidiyor.
Birde arkadaşım önermişti BULUT Vernel.
Onuda aldım kullanıyorum.Çok fazla koku bırakmıyor çamaşırlarda ama güzel yapıyor çamaşırları

güldal çamaşır suyunu annem almış ilk kez denedim tamam etkili bir çamaşır suyu ama
ellerimi mahvetti eldiven de kullanamıyorum domestosu
tek geçerim bu konuda elleri yumuşacık yapıyor ...güldal sadece tuvalet temziliği ve yerleri
paspaslamada ideal.

kızlar bugünkü yastık çarşaf takımını aldım,şimdi gidip iade edecem,çünkü yatağıma olmadı,,,çok küçük sanki tek kişilikk gibi...

zaten tek kişiliktı gecen haftakı çift kışılıktı

Tam tersi canım geçen haftakiler tek kişilikti,bu haftaki çift kişilik
215x240 cm düz çarşaf(bunun ölçüleri iyiymiş)
140x200 cm lastikli çarşaf(bence de bu çift kişilik için küçük)

Tam tersi canım geçen haftakiler tek kişilikti,bu haftaki çift kişilik
215x240 cm düz çarşaf(bunun ölçüleri iyiymiş)
140x200 cm lastikli çarşaf(bence de bu çift kişilik için küçük)

iiki almamışım bende ozaman saol bilgi için akşama tekrar gitmeyi düşünüordum çünkü

kadınlar klubunun bim cılgınlıgı yuzunden oglen arasında gıttım bime pıjamalar dandik zaten 10 tlye pendıkte her yerde var bunlardan :) bebegım yok yapmayıda dusunmuyorum ıkı sene kadar ama okadar sirin uyku tulumu vardıki dayanamadım aldım 11,25 miydi neydi? krem rengi aldım cunku ilerde nasıp olursa olucak kuzuşun cinsiyetini bilmiyorum,24 aylıgını aldım kucuk olursa caresı yok ama buyuk olursa kıvırırım orasını burasını.Tabi benım catlak kıremıt kocam yatarken usudugu ıcın zorla patlata patlata onun ıcıne gırmeye calısmazsa

kızlar 22 ekim cuma günü makyaj malzemeleri (kajal) cilt bakım ürünleri diardermine krem loreal krem tonik gelicek benden demesi kaçırmayın..

acaba yıkandığı zaman içi karışırmı hani ucuz sütyenler gibiCADIARZU

dolpta olan kayseri mantısını ben de geçen aldım çok berbattı bilmiyorumkismile
hamuru makarna hamuru gibiydi içi de sanki bulgur köftesi varmış gibi, yiyemedik akannehir

bende denedim o donmuş mantıyı ama haşlarken içine tablet atarsan üzerinede sarımsaklı yoğurt ve salça sos hımmmmm muhteşem oluyorcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…