- 23 Ağustos 2010
- 238
- 0
Bende geçen gün gesaş tahini aldım baya beğendim. Tahinli kurabiye yaptım mis gibi.:icecream:
tahınlı kurabıye falan anam bacım millet neler bılıyor yav.Canımızı ıstettın ama oldumu sımdı?senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende geçen gün gesaş tahini aldım baya beğendim. Tahinli kurabiye yaptım mis gibi.:icecream:
tahınlı kurabıye falan anam bacım millet neler bılıyor yav.Canımızı ıstettın ama oldumu sımdı?senağlama
Şekerim sana da yaparım. Şu an benim favori kurabiyem.:lepi:
İnsertte yazmıyor ama soslar ve konservelik ürünler gelmiş bu hafta...
Salata sosu ve makarna sosu aldım. cokacimcoook
Büyük almanız iyi olmuş uykuda çok hareket ettikleri için uyku tulumu bacaklardan ve koldan toplanıyor. Bende hep büyük alırdım....
bugün oğluma bir uyku tulumu aldım çok kaldın değil tam istediğim gibi burası çok soğuk olmuor zaten ama oğlum 10 aylık ben 24 aylık aldım acaba çokmu büyük olur die düşünüorum şimdide
eşimede pijama aldım mavili olandan deseni falan baya güzel fiyaatıda uygundu
bayan pijamalarını açmadım ama baya ince gibi geldiler bana
çarşaflarda yıkanınca çekecek cinsten gibiydiler onun için almadım
yorganlar satendi sanırım renkleri cıvıl cıvıl çok hoştu ama ihtiyacım yok die almadım
şimdi çarşaf alsamıydım keşke diorum alanlar varsa memnunlarmı akşama giderim belkii
bugün oğluma bir uyku tulumu aldım çok kaldın değil tam istediğim gibi burası çok soğuk olmuor zaten ama oğlum 10 aylık ben 24 aylık aldım acaba çokmu büyük olur die düşünüorum şimdide
eşimede pijama aldım mavili olandan deseni falan baya güzel fiyaatıda uygundu
bayan pijamalarını açmadım ama baya ince gibi geldiler bana
çarşaflarda yıkanınca çekecek cinsten gibiydiler onun için almadım
yorganlar satendi sanırım renkleri cıvıl cıvıl çok hoştu ama ihtiyacım yok die almadım
şimdi çarşaf alsamıydım keşke diorum alanlar varsa memnunlarmı akşama giderim belkii
uyku tulumu nasıl elyaf mı terletir mi? kalmışsa bende gidip alayım..
kızlar bugünkü yastık çarşaf takımını aldım,şimdi gidip iade edecem,çünkü yatağıma olmadı,,,çok küçük sanki tek kişilikk gibi...
zaten tek kişiliktı gecen haftakı çift kışılıktı
Tam tersi canım geçen haftakiler tek kişilikti,bu haftaki çift kişilik
215x240 cm düz çarşaf(bunun ölçüleri iyiymiş)
140x200 cm lastikli çarşaf(bence de bu çift kişilik için küçük)
kızlar 22 ekim cuma günü makyaj malzemeleri (kajal) cilt bakım ürünleri diardermine krem loreal krem tonik gelicek benden demesi kaçırmayın..
bizde ilk defa kullanıcaz elyaf heralde canım ben aslında bu işe 50 lıra ayırdım yarın alacaktım çarsıdan bunu gorunce uygun dıye yedek gıbı aldım ama bılmıyorumkı sımdı bu ısıtacakmı ustunu hıç ortmuycezmı bana ortmeden usur gıbı gelır ya heralde ısıtır sankı ınce bı yorgan gıbı
dolpta olan kayseri mantısını ben de geçen aldım çok berbattı bilmiyorumkismile
hamuru makarna hamuru gibiydi içi de sanki bulgur köftesi varmış gibi, yiyemedik akannehir