Bim'deki ürünler hakkında..

Sucuk, salam vs. alan arkadaşlar namet de almayın derim.
Gerçi bu aralar bizim bimde bu markayı görmüyorum ama belki diğerlerinde vardır.

mesaj alınmıstır ıncı abla.namet daghan ve yeditepe tarafımızdan alınmayacak.(abla dememın sebebı emeklı yazdıgından yoksa emınım hala cıtır oldugunuzahihoyyyt)

ilk defa duyuyorum merak ettım şimdi bızde süreklı kullanıyorduk ((

Sucuk, salam vs. alan arkadaşlar namet de almayın derim.
Gerçi bu aralar bizim bimde bu markayı görmüyorum ama belki diğerlerinde vardır.

Bim in Dağhan markasını Namet mi üretiyor yoksa?

Neden Namet almayalım merak ettim? Benim et ürünlerinde tercih ettiğim bir markaydı da... fisfisfis

Bim in Dağhan markasını Namet mi üretiyor yoksa?

Neden Namet almayalım merak ettim? Benim et ürünlerinde tercih ettiğim bir markaydı da... fisfisfis

Dağhanı bilmiyorum hiç kullanmadım ancak namet son günlerde et konusunda mimli olan maretin yan ürünü. Ben de kullanıyordum ramazanda ancak artık almıyoruz.

ürünlerin eski kalitesi kalmadı gibi..bana mı öyle geliyor yoksa..pek çok gıda ürününü oradan alırdık..ama eskisi gibi değil sanki..

ürünlerin eski kalitesi kalmadı gibi..bana mı öyle geliyor yoksa..pek çok gıda ürününü oradan alırdık..ama eskisi gibi değil sanki..

Bence hayır canım. Bir çok ürün çok kaliteli ve ucuz. Sütü, yoğurdu, peynirleri, tuvalet kağıdı, çamaşır suyu, milföyü, konserveleri, kağıt havlusu, çayları, yumurtası vs. hep bimden alırız ve çok da memnunum. Aynı ürünler başka marketlerde neredeyse iki katı fiyatına satılıyor. Bulamadığım bir ürün olursa gidip başka marketten alırım ama genel alışverişimizi hep bimden yaparız.

hayırlı doğumlar canım.. geçen sene uyku tulumlarını ben pek beğenmemiştim kazık gibiydi sanki:) pijama takımları iyi diyosan bende alayım bu hafta...
çok sağol canım.. eğer yetişebilirsem erken gidip bi uyku tulumlarına bakmak istiyorum

erkek pijamasını geçen yıl aldım. kociş çok memnun tabi bende.. sürekli giydiğinden çok sık yıkıyorum. hiç bişiy olmadı.. ne çekti nede eğri büğrü oldu.. rengi bilem ilkgünkü gibi..
bi bak beğenir içene yatarsa hemen al.. sonuçta fiyatlarıda çok uygun..

Muratbey de kaanbey de güzel oluyor. Değişik değişik alıyorum.

bende ikisinide çok beğeniyorum.. devamlı alırım..

dağhan sucuk bi kez aldım,tadı bi tuhaftı,bir daha almadım,şu beşler sucuklardan alıyordum en son bimden,sıvıyağ olarak ta çiğdem mısırözü kullandım güzeldi,kaşar peyniri güzel bende kullanıyorum

ama canım cıgdem yag hıc adı duyulmamıs bı yag markası,bıryag daha ıyı degılmı?az once tavsıye ettıler

ama canım cıgdem yag hıc adı duyulmamıs bı yag markası,bıryag daha ıyı degılmı?az once tavsıye ettıler

valla canım bir iki kez kullandım,fena deildi,koku filan yok,mısırözü kullanıyorum ben hep,diğer marketlerde kampanya oldu mu sırma,yudum,bizim marka 2 şer tane alıyorum,,,bimdeki çiğdemden sürekli kullanmıyorum

kızlarrr dün pizza aldım ama eşim hiç beğenmediii 2 tanesini açmıştım diğer 2 si buzluktaa

valla gülüm bana,lafıma ne kadar guvenırsın bılmem ama soylım ben evıme sokmam.Ama fıyattanda bellı degılmı normalde sucuk 18-20 tl 3-5 mılyona olan sucuktan ne hayır gelır.

canım ne demek tabıkı güvenırım sonuçta bılgılerımızı paylaşıyorz tavsıyelerde bulunuyorz sadece sasırdım. süreklı kullanıyordum bılsem kullanmazdım. fıyatda %100 dana olmadıı için normal geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…