Bim'deki ürünler hakkında..

bugünkü ürünlerden alan var mı?
mesela şu 4 mevsim kapitone nevresim takımı mı ne vardı.ondan alan var mı acaba nasıl yani?
bir de tek kişil yastık kılıfı ile yatak örtüsü takımı 8.90 tl.ondan da alan var mı nasıl kullanışlı mı?
çok merak ettim yahu.
e çeyiz düzeceğim yanikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben bugün poşetlik aldım ama eve gelince begenmedim.çok kullanışlı değil.yani dolaba asınca hemen düşüyor.onun için hemen gittim geri verdim.

ben baktım güzele benziyordu.
çarşaf takımını da kullandım ,önceden almıştım memnun kaldım.

kızlar bu çarşaf takımı lastikli olanlardanmıydı acaba?

Son düzenleme:
ben bimden kilotlu ince çorap aldım geçen gün..

genelde pentinin parlak olanını kullanırdım..

bugün denedim aynısı pentinin çok beğendim çorabı

ben bimden kilotlu ince çorap aldım geçen gün..

genelde pentinin parlak olanını kullanırdım..

bugün denedim aynısı pentinin çok beğendim çorabı

ten rengi bende çok var..ben siyah ince k.çorap istiyorum

desenlisi de olabilir..siyah var mı?:1closedeyes:

kızlar bu çarşaf takımı lastikli olanlardanmıydı acaba?

evet lastikli,ama içinde 1 tane lastikli olmayan da varmış,yanlış okumadıysam CADIARZU

hadi ya, ben de onu kestirmiştim gözüme bu hafta. almayayım o zaman

sen yinede bak .3 farklı monte şekli varmış.ben dolap kapağına asılan şeklini tercih etmiştim,kiracıyım çünkü..ama bu olmadı...

siz isterseniz diğer monte şekillerini kullanarak memnun kalabilirisniz.

aslında güzel bir ürün ,belki de ben montesini beceremedim...

dost yoğurt süt ayran
tuvalet kağıdı peçete
bulaşık makiası deterjanı
erişte
lor
bunları genellikle bimden alıyorum ve çok beğenerek kullanıyorum. külotlu çorap artmatik ve kireç çözücüyü çok yazmışsınız en yakın zamanda onları a deneyecğim

poşetlik bende aldım çokta memnun kaldım benimkisi düşmedi dünden beri duruyor dolap kapağında..

patates cipsi de beğendim ben..çok cips yemem zaten ama pek fark görmedim açıkçası diğerlerinden..

family ıslak havlu yurdum marka közlenmiş kırmızı biber ve mısır konservesi
sürekli aldıklarımyerimseniben

poşetlik bende aldım çokta memnun kaldım benimkisi düşmedi dünden beri duruyor dolap kapağında..

patates cipsi de beğendim ben..çok cips yemem zaten ama pek fark görmedim açıkçası diğerlerinden..

ne güzel, iyi çıkmasına sevindim.
demek benim baktıklarımda sorun vardı.

Bu cuma gelen çalışma masasından alan oldu mu?acil çalışma masası almam gerekiyordu ama sırf rengi uymuyor diye başka yerden aldım, hem de çok pahalıya geldi Bime gelecek olanın hem ebatları çok güzeldi hem de fiyatı acaip ucuzdu. Var mı alan? Nasıl?

ben birkaç defa aldım böyle bir sorunla karşılaşmadımbilmiyorumkismile
memnun kaldım ama sen bilirsin yine de canımbenneyaptımki

pirinç ben baldo olanı alıyorum hiç bir şey görmedim bugune kadar..allah allah işkillendim şimdi..dogruluk payı nedir acaba?

bende ne kadar doğru bilmiyorum burda okumuştum o yüzden hiç almıyorum güvenmiyorum

Bim hediye kartı diye bir şey varmış. Kullanan var mı? indirim gibi bir şey mi?

LCD tv de gelecek haftaya sanırım. 850 TL

konserve mısır
puding
kabartmaz tozu
vanilya
nohut
şeker
yasmin pirinç
yumurta
domestos
rinso
temizleme bezleri
sir ağda
yeni çıkan kağıtlı ağdalardan
sürekli aldıklarım bunlar çokta memnunum bence başka markete hiiiççç gerek yok.

pudingini pek sevmiyorum yani puding yapmıyorum onlarla oudingli kurabiye yapıyorum o yüzden alıyorum.

bende yufkasını da alıyordum hep ama artık almicam çünkü ayırmakta zorlanıyorum,yırtılıyor,,,istediğim şekillerde kesemiyorum,parça parça oluyorrr

ben bulaşık makinesi tuzu ve parlatıcısı alıyorum memnunum
makarnası ve tatlılarından da memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…