Bim'deki ürünler hakkında..

bende uyku tulumu almayı düşünüyorum ama nasıl memnunmusunuz .yıkanınca değişiklik oldumu..

kızlar bende yastık ve çarşaf takımından almak istiyorum,acaba lastikli midir çarşafı?

file çorabı kullanışlımı kızlar
1_buyuk_39279916_corap_330x280.jpg

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler bu haftaki ürünler geçen sene bebek gece tulumunu ve erkek pijamasnı almştm halen giyiyor kuzum . pijamada güzel hiç solmadı .

geçen yıl bende kocişe erkek pijama takımı almıştım.. defalarca yıkamamrahmen hiç bişey olmadı..
bu hafta uyku tulumu gelecek dimi.. yeni bebeğim olacak (kısmetse 16gün sonra)
uyku tulumu almak istiyorum.. nasıl acaba.. kullanışlımı.. 2yıkamada çekmesin..

geçen yıl bende kocişe erkek pijama takımı almıştım.. defalarca yıkamamrahmen hiç bişey olmadı..

hayırlı doğumlar canım.. geçen sene uyku tulumlarını ben pek beğenmemiştim kazık gibiydi sanki:) pijama takımları iyi diyosan bende alayım bu hafta...

eğitici laptop dia da 19.90 dı. evelsi gün aldım ama açıldı 10 dakka sonra kapandı bende bugün iade ettim.

Kızlar bugün bim'e alısverıse gıdıcem tabıkıde sızın tavsıyelerınız sayesınde:enbuyukkk: ama aklıma takılan ıkı soru var tabıkı damak tadı bu herkesınkı farklıdır ama kendınızce fıkır verırsenız bana sevınırım.Bim'in sıvı yagı ve kahvaltılık katı yağı ve salam sucuğu nasıldır?​

bende uyku tulumu almayı düşünüyorum ama nasıl memnunmusunuz .yıkanınca değişiklik oldumu..

Uyku tulumunu bende düşünüyorummmmm,ama çokmu kalın içi,nasıl ?

hayırlı doğumlar canım.. geçen sene uyku tulumlarını ben pek beğenmemiştim kazık gibiydi sanki:) pijama takımları iyi diyosan bende alayım bu hafta...
ben tulumdan memnunum çekmedi içi bana göre kaln değil benim oğlan yine giymeye başladı hiç üstünü örttürmüyo .o zaman 5 aylıkt 1 yaş için olan almştm şimdi biraz kısa ama idare ediyoz .erkek pijaması çekmedi sarkmad ondanda menunum

Kızlar bugün bim'e alısverıse gıdıcem tabıkıde sızın tavsıyelerınız sayesınde:enbuyukkk: ama aklıma takılan ıkı soru var tabıkı damak tadı bu herkesınkı farklıdır ama kendınızce fıkır verırsenız bana sevınırım.Bim'in sıvı yagı ve kahvaltılık katı yağı ve salam sucuğu nasıldır?​

bende cevap istiyorummmmm:teselli:

bende uyku tulumu ve pijamalardan almak istiorum ince olması daha ii benim için çok terlio çünkü oğlum
burasıda çok sğouk olmuo zaten

nisvesscim ben dediğin ürünlerini kullanmadım ama kaşar peynirini ve yağlı gevreği tavsiye ediorum

bende cevap istiyorummmmm:teselli:

ben bımın bırçok ürününü kullanıyorum ama yagı gerçekten çok kötü kokuyor bence ..biryag kullanıyorum yada orkıde onlarda aynı fıyat. ama sucugu çok guzel özellıkle daghan acılı sucuk en çok kullandıgım.

ben bımın bırçok ürününü kullanıyorum ama yagı gerçekten çok kötü kokuyor bence ..biryag kullanıyorum yada orkıde onlarda aynı fıyat. ama sucugu çok guzel özellıkle daghan acılı sucuk en çok kullandıgım.
Canım sagol.Bende bıryag alıcam ozaman 5 lıtrelıklerden alıyorum zaten hep yudum alıyordum ama bımde yok sanırım ondan.Dağhanmıkötükedihüso ammannnn diyim.Onun ürünlerini kessen yiyemem gecen sene bana gelen guvenılır bır maıl vardı ogun bugundur asla yemem hatta gıttıgım kaldıgım evlerde sucuk salam yapılırsa ıkram edılırse mutlaka markasını sorarım.Yeditepe ve dağhan mimli benim gözümde yasakkelime

Sucuk, salam vs. alan arkadaşlar namet de almayın derim.
Gerçi bu aralar bizim bimde bu markayı görmüyorum ama belki diğerlerinde vardır.

X