Bim'deki ürünler hakkında..

pirinç ben baldo olanı alıyorum hiç bir şey görmedim bugune kadar..allah allah işkillendim şimdi..dogruluk payı nedir acaba?

Ayol benim kırmızı et sorunuma kımse nıye cevap vermedı.bi süttür yogurttur farelı pırınctır gıdıo.Salamı sucugu nasıldır bu bimin.

ben salam sucuk almıyorum alırsamda bildiğim bir markayı alıyorum..ay...marka acılı sucuk alıyorum ben aldığımda.
ama kırmızı et kıyma salam sosis almıyorum...

Ben sabah 9.30 da gittim. Tavanın yerinde yeller esiyordu.

Baharatlarımı da burdan alıyorum. Destan olanlardan. Hindistan cevizi ve kırmızı pul biberini tek geçerim :lepi:

Burada çok tavsiye etmişlerdi. Diş fırçasını da almıştım bir hafta evvel memnun kaldım. Hep Oral B kullanırdım ama bu da güzel. Diş etlerini hiç kanatmıyor.

diş fırçamı bende devamlı bimden alıyorum.. hem ucuz hemde güzel.. 6ayda birde değiştiriyorum zaten.. tavsiye ederim..

bimdeki milföy harika...
20 lik paket 2.30 lira.
sürekli kullanıyorum.. hatta dolapta herzaman milföy stoğum vardır.. ani misafirlerde çok pratik oluyo..

bide bi arkadaş daha yazmış.. kutu kurabiyerelerinden bende çok memnum.. her zaman evde stokta açılmadık 1-2 kutum vardır..
kutudaki susamlı çubuklarıda tavsiye ederim.. kociş onlara çayla bayılıyo..

önceki evim bime yakındı cumaları erkenden gidebiliyodum.. kapıda tam bi izdiham oluyo.. helede güzel şeyler geldiğ haftalar.. kapda millet birbiriniz eziyo resmen..
şimdi evimn bime biraz mesafesi var.. erken gidemiyorum.. bazen bitiyo ben gidene dek..

valla ben 2004 yılıydı sanırım yine bime gelmişti almıştım çok memnunum süpe bişey yatılı misafir gelince açıyorum 2 dk şişiyor çocuklar özellikle bayılıyor çok dayanıklı hala kullanıyorum

vayy öyle mi hem de 99 tl ye hiç bir şey o zaman kaydirigubbakcemile2

bende ece ve ege ye dost devam sutunu alıyorum.500ml 1,15 tl tadıda harıka sankı ıcınde degışik bı aroma var.ufak cocugu bebiki olanlar denesın.arkadasıma tavsıye ettım oda kızına ıcırıyormus sevmış kızı...deneyın derım

ben pizzasını sevmedım.zaten dondurulmus pizzaları pek sewmem.eşim sever.onada derım buna verecegın parayla 3 kurus fazla ver gıdıp pişmişini yıyelım...
pazar gunu sbarru pizzada 6 kişilik dev pizza+yanında 1lt.pepsi kolaya 21 tl para verdık.
tam 3 kişi yedık.inanın yanımızda 2 buyuk kısı daha olsa doyardıı koca bı tepsı kadardı pızza.
amacım sbarrunun reklamıını yapmak degıl yanlıs anlamayın..bu 4lü pizzalara verecegınız parayla dısardan daha lezzatlisini yıyın...

dondurulmuş mantısını, dostino meyve küplerini,dannette 4 lü pudıng,kerem marka labne peynırını,yıne cocuklarıma şitoğlu uzum pekmezi alıyorum..
sonra dost yogurt,süt,kurabıylerınden,güldal cam.suyu,camsil, mr bee cıf,4 lü havlu kagıt, 3katlı tuv. kagını arada prıma bez alıyorum16,5 tl ve cuma gunu aktuel urunlerınden alıyorum.ara ara patates,soğan,muz alıyorum.muzların fıyatı gercekten uygun bımde. sonra fıleyle lımonuda hesaplı oluyor.kışın portakalda alıyorum.
pastaya koyacaksam dapne marka pudınglerınden alıyorum.yemek ıcınse dr oetker tercıh ederım.
kuruyemıslerınıde tavsıye ederım.ara ara sutlu tatlılarınıda alıyorum ben begenıyorumda..
makarnası,sole margarını guzel degıl bence,margarınde agır bı kokusu oluyo yada ben becel e alıstıgım ıcın oyle gelıo..aklıma gelenler bunlar..meger ne cok sey alıyormusum wawwww

çift kişilik battanıye nezaman gelır acaba...
battanıye verecegı zamanı beklıyorum bende..
su bım haftalık verecegıne aylık o ay ıcınde neler verecek bı yayınlasa super olur yaaa

meliscim ucuzmuş gerçekten
burdaki bime de yatak örtüleri geldi 59 9lira
senin dediğin şekilde yoktu yani
kahvesi bordosu yeişili bile vardı halada duruyorr son 3 tane kalmış:)almadımm fiyatıı çok iyii cnm olumunekankayizsmile

artmatik deterjan ben kullandım ama hiç memnun kalmadım
hiç denemedim yumuşatıcı berbatt ama çamaşırlarıma resmen leke yaptıı

ayın ürününde hürrem boy gösteriyoraklinialirimsmile
işkembe çorbasını sevmiyorum, hazır domates çorbasınıda sevmiyorum
ketçaptan çorba yapılmış gibi:dilcikar: kremalı tavuk ve mantar ç. alırım :)

X