Bim'deki ürünler hakkında..

bğün bimee ugradım berkin çayını alamk için aldım..o arda yatak örtüsü vardı tfatdann renk renk...39.9tl düşmüş 19.9 na almadım ama...orda çalışan çoçuk al dedei ama ben karar veremedim..bakanız varmı pekikaydirigubbakcemile2

meliscim ucuzmuş gerçekten
burdaki bime de yatak örtüleri geldi 59 9lira
senin dediğin şekilde yoktu yani

bu şişme koltuğun reklamı vardı televizyonda daha önceden, yeni çıkmıştı o zamanlar
hala da var galiba reklamları

Son düzenleme:
bı bimin fırsat gunlerı hangı günler oluyo mesela her hafta pazar yada her hafta salı ????hangı gun??

yaaa ama bu haksızlık bzı calısan bayanlar nasıl cuam gunu bıme gıtsınde kapişlesin ucuza guzel seylerı küstüm bime klava:

kızlar ucuzluk günleri bimin sitesinden görebilirsiniz ne geleceğinide görebiliyosunuz ama size tavsiyem sabah 9 da gidin almaya saat 11 e kadar herşey bitiyor çünkü

bimden çok sık aldıklarım ve memnun kaldıklarım; kağıt havlusu,tuvalet kağıdı,arada dost yarım yağlı süt,acıbadem kurabiyesi (kafkas),sıvı el sabunu,aknaz beyaz peynir,muratbey kaşar...
çamaşır suyunu hiç denememişdim annem almış kullanıyormuş benimde hoşuma gitti...
bir de kuru baklagili,pirinci tavsiye ediyorlar onları da denemek lazım.

kızlar burda biri söylemişti pirincin içerisinde fare pisliği var diye ben onu okuduktan sonra pirincin yanına yaklaşmak istemiyorum bimin princini kullandınız mı memnunmusunuz

ya bısey dıcem bende sey duymustum bımdekı sucuk salam falan gıbı urunlerın ıcerıgının kotu oldugunu falan :S hanı sut urunlerı ulkerın olabılır ama etlerle ılgılı bılgısı olan varmı?

kızlar burda biri söylemişti pirincin içerisinde fare pisliği var diye ben onu okuduktan sonra pirincin yanına yaklaşmak istemiyorum bimin princini kullandınız mı memnunmusunuz

ben birkaç defa aldım böyle bir sorunla karşılaşmadımbilmiyorumkismile
memnun kaldım ama sen bilirsin yine de canımbenneyaptımki

bu şişme koltuğun reklamı vardı televizyonda daha önceden, yeni çıkmıştı o zamanlar
hala da var galiba reklamları

valla ben 2004 yılıydı sanırım yine bime gelmişti almıştım çok memnunum süpe bişey yatılı misafir gelince açıyorum 2 dk şişiyor çocuklar özellikle bayılıyor çok dayanıklı hala kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…