Bebek Beslenmesi bimde satılan jenny willy bebek bezini kullanan anneler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben kullandım bir paket
gayet de memnun kaldım
prima ve canbebe direkt pişik yaptı bizde
bebekten bebege değişiyo

Sızdırma durumu nasıl kızlar? Ben prima kullaniyorum çok güzel günde 2 kere degistiriyorum bezini çok emici..

bende prima kullandım 18 aya kadar jenny willy aldık ama pişik yaptı yavruma.Bebekten bebeğe değişiyor.Sızdırma yaşamamıştım ama.

ben de bu bebek bezini merak etmiştim iyi oldu sitede görmem

sanırım deneyerek hangi bezin bebişimize uygun olduğunu anlayabileceğiz. teşekkür ederim yorumlarınız için.

sanırım deneyerek hangi bezin bebişimize uygun olduğunu anlayabileceğiz. teşekkür ederim yorumlarınız için.

Bende Hep görüyordum ama güvenip almamıştım annem dedi al deneyelim diye; iyi ki demiş çok çok memnun kaldım. Üretim yeri Evyap aş zaten. Duru, Arko vs... üretici firması. Bim deki ürünlerin çoğu büyük firmaların ürünleri.

benm esimde bimde calisyo eylulde anne olcam insallah . O bezden kullanalim dio daha ii diorr

Son düzenleme:
Kızlar gercekten cekinmenize gerek yok aynı şeyi bende yaşadım fakat denedim gördüm suan çok memnunun ikidir jenny willy alıyorum.

Bez Kremli Kokulu ve Özel emici orta kısmı Evyap Firması Durunun aRkonun Üreticisi yani. Bebek bezinde kar edersiniz. Hem çok Hem uygun.

kızlar oğlum 20 aylık doğumdan itibaren hep prima aldım 6 ay bitince huggs molfix canbebe bim hepsini ara ara denedim

huggs iyi idi hemde ucuz...
molfix asla tavsiye etmem ıslak kalıyor emiciliği yok
canbebe molfix aynı
bim ben beğenmedim hem emiciliği hem yapı olarak sertliği bebeğimde bacak arası tahrişi yaptı
geçen gün huggs yeni bez numunesi göndermiş onuda çok beğendim..

ekonomik olsun diye bim bez alanlar 3 saatte bir bez değiştiriyor(ben şahsen öyle yaptım ıslaklık vardı) prima 8 saat dursa süper kuru çıkıyor bunda da zaten fiyat aynı ve bebeğim kuru ve sağlıklı pişik kremlerine gerek kalmadan 20 ay geçirdik şuan büyük tuvaletini söylüyor:))gündüz alıştırma kilotu giyiyor beze yapmıyr yakında bezi atıcaz inşallah

merhabalar bende bimin bezini kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim fiyatı 13 lira 75 kuruş

İlk doğdugunda kullandım berbat.! Kakası hep tastı,pişik yaptı..Bel bandı yok cok sert.Sonra molfix kullandım idare eder ama istedigim gibi degil.En son prima premium aldım gercekten mükemmel.Fiyatıda öyle ama yapacak birsey yok..

Kızlar bimin hemen hemen herseyinden memnunum.en son bebek beIni de deneyelim dedik esimle ve dün aldık bir paket yalnız beni tedirgin eden bezin kokusu kremli yazsa da çok agir deterjan kokuyor sanki.bebek cildi çok hassas benim düşüncem bezde koku olmamalı ama evyap markası yaptıysa zararlı değildir diyorum çünkü bu marka evy baby bebek bezini üretiyor. Sizden ricam merak ediyorum Evy Baby de böyle kokuyor mu ve emiciligi nasıl memnin musunuz?

Biz dogumdan itibaren kullaniyoruz 95gunluguz pisik tasma problemi yasamiyoruz gece uykusu bolunmesin diye 6-7 saat altini acmadigim oluyor .bez o kadar dolmasina ragmen hicbirsey olmuyor hemde cok ekonomik tabi bebekten bebege cilt hassasiyeti degisebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…