- 7 Temmuz 2024
- 329
- 85
- 13
- 32
- Konu Sahibi kelebek0312
Merhabalar oğlum 9 aylık olana kadar Molfix kullanıyordum ancak 5 numara küçük oldu molfixin yine 5 plus ini kullandık o da pişik yaptı. Alerjik bir bebek olduğu için poposu çok hassas .6 numarası ise aşırı büyük bez numara geçişinde problem var bence . Sleepy 6 ya geçtik o kadar kalitesizdi ki sürekli cisi toparlanıyor bir bolgede asla dagitmiyor ve iç emici tanecikler bezin dışına çıkıyordu. Sık degistirmeme rağmen . Goon 5 iyi gelmişti memnundum ama şimdi 13 aylık ve goon 6 ya geçtik ancak o kadar tuhaf bir yapısı vardı ki bazı kısımları sert rahatsz ediyordu ve sanki kalitesi düşmüştü ikinci paketi de aldım ısrarla yone aynısı oldu demekki hatalı değil kalitesiz üretilmişti. Oysa 5 numarası çok iyiydi kupkuruydu poposu ogluumun. Belki iyi gelir diye BİM'in markasını denedim ve inanılmaz naylon yapısı var ve anında pişik yapti. Şuan Prima 7 kullanıyoruz kalıbı küçük olduğu için 7 ancak oluyor özellikle bel kısmı nedense primada biraz dar. Onun haricinde ince olusunu çok sevdim dokusu yumuşacık kalitesini belli ediyor . En sorunsuz bez oldu bizim için pisiği de hiç olmadı . En doğru bez bu şuan ancak fiyatı biraz yüksek geliyor.tabiki önce poposunun sağlığı . Tavsiye edebileceğiniz Prima kalitesine yakın fiyatta daha uygun bir bez var mı sizlerin bildiği . Veya Prima gibi ince olan bir bez .