• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek bezi önerisi

kelebek0312

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
329
85
13
32
Merhabalar oğlum 9 aylık olana kadar Molfix kullanıyordum ancak 5 numara küçük oldu molfixin yine 5 plus ini kullandık o da pişik yaptı. Alerjik bir bebek olduğu için poposu çok hassas .6 numarası ise aşırı büyük bez numara geçişinde problem var bence . Sleepy 6 ya geçtik o kadar kalitesizdi ki sürekli cisi toparlanıyor bir bolgede asla dagitmiyor ve iç emici tanecikler bezin dışına çıkıyordu. Sık degistirmeme rağmen . Goon 5 iyi gelmişti memnundum ama şimdi 13 aylık ve goon 6 ya geçtik ancak o kadar tuhaf bir yapısı vardı ki bazı kısımları sert rahatsz ediyordu ve sanki kalitesi düşmüştü ikinci paketi de aldım ısrarla yone aynısı oldu demekki hatalı değil kalitesiz üretilmişti. Oysa 5 numarası çok iyiydi kupkuruydu poposu ogluumun. Belki iyi gelir diye BİM'in markasını denedim ve inanılmaz naylon yapısı var ve anında pişik yapti. Şuan Prima 7 kullanıyoruz kalıbı küçük olduğu için 7 ancak oluyor özellikle bel kısmı nedense primada biraz dar. Onun haricinde ince olusunu çok sevdim dokusu yumuşacık kalitesini belli ediyor . En sorunsuz bez oldu bizim için pisiği de hiç olmadı . En doğru bez bu şuan ancak fiyatı biraz yüksek geliyor.tabiki önce poposunun sağlığı . Tavsiye edebileceğiniz Prima kalitesine yakın fiyatta daha uygun bir bez var mı sizlerin bildiği . Veya Prima gibi ince olan bir bez .

Merhaba bebeğiniz kaç kg benimkide tam 13 aylık 11700 dü en son bizde de sleepy sarı olan pişik yaptı goon 5 küçük gelmeye başlamıştı falan şimdi File marketin kendi markası daycare diye bir marka var onun 6 numarasını kullanıyoruz çok güzel pişik yapmıyor bez numarası büyük olunca taşmada çok az oluyor fiyatıda çok uygun

Sleepy de kalıp sıkıntısı yaşayınca baby turcoya geçmiştim bende, problem yaşamadım, kalıpları da güzeldi, pisikte yapmadı.

Goon Premium soft’a geçtim sleepyden, çocuğun poposuna poşet bağlıyormuşum meğer, goon efsane iyi bence

Back
X