Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek bezleri cok pahalıben de bi kere deniycem denemekten zarar gelmez sanırım.
Bebeğin yeni doğansa kullanma canım. Çok kaliteli değil. 3 aylıktan sonra çok istersen arada (günde 1 bez) ondan bağlarsın. Ama küçükse cildini tahriş edebilir.
Başka bir başlık açmışsın ama sana buradan yazayım olur mu?
İlk aylarda prima ve molfix'i dönüşümlü kullandım. Geceleri mutlaka Aktif Bebek Prima, gündüz turuncu prima, gün içinde bazende molfix kullandım.
Şuanda 11 aylığız bazen jenny willy de kullanıyorum ama şöyle: oğlum kakasını sabah uyandıktan sonra 1 saat içinde yapıyor. O yüzden uyanır uyanmaz altını alıp jenny yi bağlıyorum sonra kaka yapıyor zaten. Yani Jenny willy'yi bu şekilde kullanıyoruz.
Aynı anda 3 farklı paketi birden kullanıyorum. 11 aylığız hiç pişik olmadık ve pişik kremi de kullanmıyorum. Bu şekilde kullanmanı tavsiye ederim yani.
Bebeğin yeni doğansa kullanma canım. Çok kaliteli değil. 3 aylıktan sonra çok istersen arada (günde 1 bez) ondan bağlarsın. Ama küçükse cildini tahriş edebilir.
Başka bir başlık açmışsın ama sana buradan yazayım olur mu?
İlk aylarda prima ve molfix'i dönüşümlü kullandım. Geceleri mutlaka Aktif Bebek Prima, gündüz turuncu prima, gün içinde bazende molfix kullandım.
Şuanda 11 aylığız bazen jenny willy de kullanıyorum ama şöyle: oğlum kakasını sabah uyandıktan sonra 1 saat içinde yapıyor. O yüzden uyanır uyanmaz altını alıp jenny yi bağlıyorum sonra kaka yapıyor zaten. Yani Jenny willy'yi bu şekilde kullanıyoruz.
Aynı anda 3 farklı paketi birden kullanıyorum. 11 aylığız hiç pişik olmadık ve pişik kremi de kullanmıyorum. Bu şekilde kullanmanı tavsiye ederim yani.
Kızlar bimin hemen hemen herseyinden memnunum.en son bebek beIni de deneyelim dedik esimle ve dün aldık bir paket yalnız beni tedirgin eden bezin kokusu kremli yazsa da çok agir deterjan kokuyor sanki.bebek cildi çok hassas benim düşüncem bezde koku olmamalı ama evyap markası yaptıysa zararlı değildir diyorum çünkü bu marka evy baby bebek bezini üretiyor. Sizden ricam merak ediyorum Evy Baby de böyle kokuyor mu ve emiciligi nasıl memnin musunuz?
Kızlar bimin hemen hemen herseyinden memnunum.en son bebek beIni de deneyelim dedik esimle ve dün aldık bir paket yalnız beni tedirgin eden bezin kokusu kremli yazsa da çok agir deterjan kokuyor sanki.bebek cildi çok hassas benim düşüncem bezde koku olmamalı ama evyap markası yaptıysa zararlı değildir diyorum çünkü bu marka evy baby bebek bezini üretiyor. Sizden ricam merak ediyorum Evy Baby de böyle kokuyor mu ve emiciligi nasıl memnin musunuz?
merhaba arkadaşlar bende bimden aldıgım jenny willy kullanıyorum.iyi zaten genelde hepsinin formülü aynı içindeki jel benim aklımdaki fikiri denedim paylaşmak istedim o dahada iyi güzdüz için 1 tane bezi 3 e bölüyorum diğer bezin içine ıslanacak bölgeye yerleştirip bezliyoruz gün içerisinde 1 bezle geceye kadar idare ediyoruz gece bezlenecekse 2 ye bölüyorum bu şekilde dahada ekonomik oluyor tabi büyüğü yaparsa komple atmak lazım yapışkanları tutmayacak seviyeye gelirse onu bölüyorum.şuan dada bayanların malüm günler için kullandıgı bezlerden denedim o dahada ucuza geldi idrarı daha iyi hapsediyor ıslak mendil konusu suyla yıkamadan kullanmayın ben bizim malzemecilerden 5 kg pamuk aldım rulo halinde en sağlıklısı ve ucuzuda pamuk onu kullanıyorum 10 tl ye aldım 6 aydır bitmedi.ayrıca mamalar ve bezler marketlere göre internette dahada uygun hemde 6 ve 9 taksit imkanı var.markada sakıncası yoksa milupa aptamil 2 numara markette 400 gramı 25 ile 30 civarı iken internetten 1200 gramlık ekonomik (içinde 400 grlık 3 poşet var) kargo dahil 6 taksit 45 tl ye aldım.kısaca tasarruf için en uygun atasözü işden değil dişten artar herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim.arkadaşlar bimde satılan jenny willy bebek bezini kullanan var mı? yorumlarınızı yazar mısınız?
merhaba arkadaşlar bende bimden aldıgım jenny willy kullanıyorum.iyi zaten genelde hepsinin formülü aynı içindeki jel benim aklımdaki fikiri denedim paylaşmak istedim o dahada iyi güzdüz için 1 tane bezi 3 e bölüyorum diğer bezin içine ıslanacak bölgeye yerleştirip bezliyoruz gün içerisinde 1 bezle geceye kadar idare ediyoruz gece bezlenecekse 2 ye bölüyorum bu şekilde dahada ekonomik oluyor tabi büyüğü yaparsa komple atmak lazım yapışkanları tutmayacak seviyeye gelirse onu bölüyorum.şuan dada bayanların malüm günler için kullandıgı bezlerden denedim o dahada ucuza geldi idrarı daha iyi hapsediyor ıslak mendil konusu suyla yıkamadan kullanmayın ben bizim malzemecilerden 5 kg pamuk aldım rulo halinde en sağlıklısı ve ucuzuda pamuk onu kullanıyorum 10 tl ye aldım 6 aydır bitmedi.ayrıca mamalar ve bezler marketlere göre internette dahada uygun hemde 6 ve 9 taksit imkanı var.markada sakıncası yoksa milupa aptamil 2 numara markette 400 gramı 25 ile 30 civarı iken internetten 1200 gramlık ekonomik (içinde 400 grlık 3 poşet var) kargo dahil 6 taksit 45 tl ye aldım.kısaca tasarruf için en uygun atasözü işden değil dişten artar herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim.