• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bimde satılan jenny willy bebek bezini kullanan anneler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kizlar sleepy ve can bebe kullanan memnun kalan veya tavsiye etmeyn var mi ??

Merhaba oncelikle bebegim 3 aylik ve sizdirma sorunundan dolayi bir cok marka denedim. Sleppy ve huggies sizdiriyor prima aktif bebek cok kotu kokuyor. Jenny willy denedim dun ilk defa, gece bagladin sizdirmazligi test etmek icin. Sabah bez dopdoluydu ama hic sizinti yoktu:):):) boyle devam ederse vazgecmem

Yeni doğan cildi için jenny willy uygun değil bence. Çok sert, üstelik aşırı derecede parfüm kokusu var. İlerleyen aylarda kullanılabilir belki ama yeni doğacak bebeklere kullanacak arkadaşlara tavsiye etmem. Ben bebeğime kullandım ama memnun kalmadım.

ben 2 gundur sleepy kullaniyorum hic sizma sorunu yasamadm ben sleepy den memnun kaldim ve tafsiye ederim herkeze

selam,
ikiz erkek bebeklerim var daha önce meşhur marka olan primanın premium care ini kullanıyordum. tavsiye üzerine bim de satılan jenny willy bebek bezini kullandım fakat burada dikkat edilmesi gereken üretici firmanın Turkuvaz plastik a.ş. olması ki diger ürünleri solda sıfır bırakır diyorum neden? önce teredütlüydüm pişik yapar mı bebeklerimin vücüdü nemli kalır mı diye fakat hiç böyle bir sonuçla karşılasacağımı düşünmemiştim. Tek kelimeyle mükemmel sonuç hani bim in sloganı var ya düşük fiyat yüksek kalite hakkaten yakışır şekilde ürün üretilmiş ve satışı da yapılıyor. mutlaka deneyin paranız cebinizde kalsın diyorum...

bimde ki bebek bezlerinin üretim yeri turkuvaz a.ş. olanları tavsiye ederim. üretim konusunda bi tüyo aldım. daha kaliteli ve daha iyi.

prima premium care bulamadigimiz bir gun bu bezi almistik.. fena sizdirma yapmisti, oylece duruyor... premium careden vazgecemem..

9.5aylik kızıma doğumundan bu yana kullaniuorum. Cokda memnunum. Fiyatida uYgun diğerlerine gore. Neticede çöp. bence bir iki defa bim bezini deneyip sonra diğerlerini deneyin. Her bebege her bez iyi gelmez tâbi şans biraz

Back
X