• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek beziiii numaraları yardımmm

denizderya22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2024
22
8
1
28
Arkadaşlar çok bebek bezi stoku yapmak istemiyorum ama elimin altında da biraz olsun ilk bir ay uğraşmak istemiyorum. Sleepyde indirim vardı 200 adet 1 numara 200 adet 2 numara aldım bunlar yeterli mi sizce???

Arkadaşlar çok bebek bezi stoku yapmak istemiyorum ama elimin altında da biraz olsun ilk bir ay uğraşmak istemiyorum. Sleepyde indirim vardı 200 adet 1 numara 200 adet 2 numara aldım bunlar yeterli mi sizce???
Yeterli bir de hangi markada pişik olacağı belli olmuyor, bebek büyüdüğünde devam etmeyi düşündüğünüz bezi daha çok stoklarsınız.

Ben kullandığım bez sayılarını not ediyorum, 1 numara 432 adet, 2 numara 476 adet kullanmışım. Belki fayda sağlar.

Bence sleppy diye takılmayın aldiklariniz yeterli şu anda bebek dogduktan sonra kullanıp tecrübe edersiniz Bebek pişik olduktan sonra aldığınız bezler biseye yaramayacak bez konusunda acele etmeyin bende sizinki yok demeyecek kadar aldım başka eksikleri tamamlıyorum bez bebeğin hangisinde pişik olmuyorsa onunla devam edersin

Valla ben 1 numarayı 200den fazla kullandım ama çok fazla değişken var. Benim bebeğim ufak doğdu aslında bez numarası uyumluydu ya da biz ilk ebevrynlik beceremedik bilmiyorum, devamlı kaçırdığı için değiştirmek zorunda kaldık her işediğinde. Bir süre sonra kaçmamaya başladı ama başka bir yerden almaya başladım belki ondan bilmiyorum bi de model değiştirdim🤣. 2 numaraya geçtikten sonra da kaçmaya başladığı an bir üst numaraya geçmeye başladım. Ben 2 saatte bir bez değiştirmeme rağmen başlarda hep kaçıyordu ya bezde sorun vardı ya bende anlamadım 😅. Bir de doğum kilosu da önemli benimki gibi ufak doğarsa kullanırsınız, biraz iri doğarsa erkenden bir üst numaraya geçersiniz

Sleepy nin kalıpları aşırı dar. Sırf merak edip aldım assslllaaaa memnun kalmadım sürekli çiş sızdırdı. Ama yenidoğanken 2 numarasını almıştım düşünün öyle kalıp dar.
O yüzden 1 numara 200 çok geldi bana

Ben sayı tutmadım.bir paket Prima almıştım yeni doğan sonra bittikçe eşime aldırdım.sizde nasıl olur bilmem ama sleppy den nefret ettim.pisigi geçtim sürekli sızdırdı toplandı pamuklari.ama.arkadasim da çok memnun kalmıştı.bim bezi bile daha çok iyi geldi bize

Sleppy kalıpları çok dar pişik yapabiliyor bebeğin doğum kilosuna göre elli tane 1 numara kullanıp direk ikiye de geçebilirsiniz benim oğlan ayda bir buçuk kg aldı direk üçe geçtik o yüzden bezleri çok hızlı küçüldü özellikle bir numarayla iki numara ışık hızında geçiyor büyük bezden zarar gelmiyor küçük bez bacaklarinı sıkıp sızdırma pişik yapabiliyor

Ben her çiş yapmasına bez değiştiriyordum. Hele ilk doğduğunda 3 -4 kez kaka yapıyordu sanırım s çişi çok daha fazla. Bence 2 3 paket alın en az. Şu an 8 aylık ve günde en az 7-8 bez kullanıyorum ben

Ben sayı tutmadım.bir paket Prima almıştım yeni doğan sonra bittikçe eşime aldırdım.sizde nasıl olur bilmem ama sleppy den nefret ettim.pisigi geçtim sürekli sızdırdı toplandı pamuklari.ama.arkadasim da çok memnun kalmıştı.bim bezi bile daha çok iyi geldi bize
Ben bu Sleepy den çok memnunum diyenleri çok merak ediyorum böyle bir topluluk var 😂😂 yakın çevrem dahil herkes çok övdü,aldım ben de ama yok yani olmadı. Prima kullanmayanlar Sleepy den memnun bence.
Prima rahatlığını bilseler bi daha onlar da almaz.

Ben bu Sleepy den çok memnunum diyenleri çok merak ediyorum böyle bir topluluk var 😂😂 yakın çevrem dahil herkes çok övdü,aldım ben de ama yok yani olmadı. Prima kullanmayanlar Sleepy den memnun bence.
Ben çok memnunum sleepyden 😃 ama yeşil paket değil bionatural kullanıyorum doğduğu günden beri. Diğer sleepylere ve bir kaç bez markasına göre kalıpları daha geniş. Prima da kullandım. Sleepyde 3 kullanırken primada 3 numara çok sıkmıştı hep lastik izi yapmıştı bacaklarını mesela. Kalıp olarak bi değişik bionatural, daha geniş. Bir de primada bana çiş kokusu çok geldi. Çocuk yapınca kafasını bile koklasam çiş kokuyordu. Paket bitince geri döndüm hemen sleepye 😃

Ben de anlamıyorum gerçekten. Bu kadar övülünce sleepy almıştım ilk ama sızdırma, toplanma, her türlü sorunu yaşadım. Bir de dokusu naylonumsu. Hiç sevmedim. Molfixe geçtim sonra ve hiç arkama bakmadım.😁

Ben çok memnunum sleepyden 😃 ama yeşil paket değil bionatural kullanıyorum doğduğu günden beri. Diğer sleepylere ve bir kaç bez markasına göre kalıpları daha geniş. Prima da kullandım. Sleepyde 3 kullanırken primada 3 numara çok sıkmıştı hep lastik izi yapmıştı bacaklarını mesela. Kalıp olarak bi değişik bionatural, daha geniş. Bir de primada bana çiş kokusu çok geldi. Çocuk yapınca kafasını bile koklasam çiş kokuyordu. Paket bitince geri döndüm hemen sleepye 😃
Çünkü primada naylon yüzey neredeyse yok pamuk hep ve bu yüzden de kokusu çok kolay dışarı çıkabiliyor 😅 bio natural bilmiyorum kullanmadım ama bio naturalin ıslak mendili harika bak ona kefil olurum 😅

Çünkü primada naylon yüzey neredeyse yok pamuk hep ve bu yüzden de kokusu çok kolay dışarı çıkabiliyor 😅 bio natural bilmiyorum kullanmadım ama bio naturalin ıslak mendili harika bak ona kefil olurum 😅
Kız o da pamuklu 😃 bunda da koku olmuyor değil oluyor ama primadaki gibi kafasını koklayınca çiş kokusu gelmiyor mesela 😃 ay manyak olmuştum sürekli çocuğu koklayıp duruyordum bi de herkese de kokuyor mu diye koklatıyordum 😃 bi ara bionatural bitince stok bulamadım eşim sleppy yeşil paketinden almıştı. bezi elime alınca ilk dediğim şey bu ne böyle demek olmuştu hırş hırş hiç sevmedim onu. Bu öyle değil ama pamuklu dokusu, babamın markasıymış gibi sahiplendim ben ahhaha😃😃

Back
X