Aydınlandım şuan iyi oldu●Bimin süt ürünlerini İÇİM
●A101in süt ürünlerini DANONE üretiyor
●Bimde satılan JUCY meyve suyunu TAMEK
●Bimde satılan derya ton balığını DARDANEL TON üretiyor.
●Bimdeki tatlı ve pastaları MADO
●A101dekileri ise ÖZSÜT üretiyor.
●Kahve dünyasının çikolatasına bayılırım.
Bimin çikolatalarini detay gıda üretiyor. (Detay gıda türkiyede 2 isletmeye üretim yapıyor. Birincisi bim, ikincisi kahve dünyası)
●Bimdeki SOLE margarini BESLER gida üretiyor ve yine yine besler gıdanın ürettigi diger margarinler; ülker teremyağ ve ülker bizim yağ.
Aldigimiz urunlerin arka kismindaki icerik bölümlerini okumayı alışkanlık haline getirirsek uygun fiyata daha kaliteli şeyler alabilecegimizi düşünüyorum
●Bimin süt ürünlerini İÇİM
●A101in süt ürünlerini DANONE üretiyor
●Bimde satılan JUCY meyve suyunu TAMEK
●Bimde satılan derya ton balığını DARDANEL TON üretiyor.
●Bimdeki tatlı ve pastaları MADO
●A101dekileri ise ÖZSÜT üretiyor.
●Kahve dünyasının çikolatasına bayılırım.
Bimin çikolatalarini detay gıda üretiyor. (Detay gıda türkiyede 2 isletmeye üretim yapıyor. Birincisi bim, ikincisi kahve dünyası)
●Bimdeki SOLE margarini BESLER gida üretiyor ve yine yine besler gıdanın ürettigi diger margarinler; ülker teremyağ ve ülker bizim yağ.
Aldigimiz urunlerin arka kismindaki icerik bölümlerini okumayı alışkanlık haline getirirsek uygun fiyata daha kaliteli şeyler alabilecegimizi düşünüyorum
Amcam bir zeytinyağı fabrikasında çalışıyordu.yine de maliyetten düşmek için daha düşük kalite kullandıklarını düşünüyorum ben.
beyaz eşyada Altus gibi falan.
Benim esim de hep ondan yerBim de waffle hem uygun hollanda menşeili :)
Starbuckstakinin aynısı ve ücte bir fiyatınaBenim esim de hep ondan yer
Amcam bir zeytinyağı fabrikasında çalışıyordu.
Ilk olarak ondan duymuştum.
Birebir aynı ürün. Ama fabrikanın her köşesinde farklı markalar için paketlenip ambalajlaniyor demişti.
Mesela ben sivi yağ olarak komili kullaniyorum.
Ureticisi bunge gıda.
Bunge gıda hem migrosa hemde carrefoursaya kendi markaları olarak ayçiçek yağı üretiyor.
Rengi ve tadı birebir aynı.
Şöyle de bir gercek var. Bu bildigimiz köklü markalarada ne kadar güvenebiliriz ki.
Her sene yapılan denetimde hepsinin ayrı ayrı vukuatları çıkıyor.
Neticede hepsi paketli gıda.
Kullanıp kullanmamak tabiki sizin bileceğiniz bir iş.
Ben güvendiğim üreticilerin markalarını alıp kullanıyorum.
A101 in sütü çok kötü yoğurt ta aynı şekilde ne yenilip içildiği belli değil aynı su gibi . Bim biraz daha iyi ama ona da çok farklı maddeler katıldığını duydum eminim .
bim in günlük pastörize sütü bile yoğurt olamıyor bi acayip bence. içeriğini bilmiyorum ama, bence karışık bişeyler var içindeBİM’in sütünü alıyoruz biz ya.
Şuan pişman oldum.
A101 in sütü çok kötü yoğurt ta aynı şekilde ne yenilip içildiği belli değil aynı su gibi . Bim biraz daha iyi ama ona da çok farklı maddeler katıldığını duydum eminim .
Bende alıyordum ama burada çok yakın sevdiğim bir arkadaşım var ona aşırı güveniyorum buranın dışında da görüşüyoruz o söyledi ve o zaman bıraktım almayı . A101 hayatta almam mesela birine gidiyorum kahve yapacak o sütle yapıyorsa ay ben sütsüz içerim diyorum koydurmuyorumBİM’in sütünü alıyoruz biz ya.
Şuan pişman oldum.
Sizinle aynı fikirdeyim.paketli gıdaların çoğunu bıraktım tüm bu saydığınız sebepler yüzünden.
listeye tekrar baktım da saydıklarınızın nerdeyse hiçbirini zaten normalde de tüketmiyormuşuz.
türkiyede gıda denetimlerinin hiç iyi olduğunu düşünmüyorum
Keşke öyle olsa ama bazen olmuyor . Biz temiz birinden açık süt alıp yoğurt yapıyorumBirde bu ürünleri uretenler cok köklü markalar işte.
Vay tüketicinin haline.
Aslında her markanın aynı olduğu düşünüyorum.
Bu yüzden süt, yogurt, peynir, tereyağı, bunları hep ev yapimi tercih ediyorum. Bulabilme konusundada cok sansliyim.
Hepsini yapan eş dost akrabamız var.
Keşke herkes bizim kadar şanslı olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?