Bim ve A101 ürünleri

●Bimin süt ürünlerini İÇİM
●A101in süt ürünlerini DANONE üretiyor

●Bimde satılan JUCY meyve suyunu TAMEK
●Bimde satılan derya ton balığını DARDANEL TON üretiyor.

●Bimdeki tatlı ve pastaları MADO
●A101dekileri ise ÖZSÜT üretiyor.

●Kahve dünyasının çikolatasına bayılırım.
Bimin çikolatalarini detay gıda üretiyor. (Detay gıda türkiyede 2 isletmeye üretim yapıyor. Birincisi bim, ikincisi kahve dünyası)

●Bimdeki SOLE margarini BESLER gida üretiyor ve yine yine besler gıdanın ürettigi diger margarinler; ülker teremyağ ve ülker bizim yağ.

Aldigimiz urunlerin arka kismindaki icerik bölümlerini okumayı alışkanlık haline getirirsek uygun fiyata daha kaliteli şeyler alabilecegimizi düşünüyorum
Aydınlandım şuan iyi oldu

Merhaba hanımlar kullanınca illkez yazsyın dedim adet dönemelerinde hep bilimdik marka kullanırdım yıllardır platınum olanı bayağı pişik oldum naylonumsu yuzeyi vardı derken bu ay arkadaşım bim in kendi markasını önerdi gece olananı aldım tanesi 35 krş denk geliypr çok çok uygun çok memnun kaldım gerçekten aklınızda olsun hunduz olanını da alacagım artık alır kullanırım

Ben sarallenin findik kremasini alirdim suan 22tl olmus.
hakmarda fiskobirlik indirimden 9.90 a aldim.
ulkerinde 14tl almistim.

Adini unuttum bak simdi hakmarda dil ve orgu peynir var ust amblj. siyah ondan mennunuz oglum esim seviyor.
surekli aliyorum..
Gelen arkadaslarimda soruyor hangi marka nerenin diye.
Tadi begeniliyor.

abc yumusatici aliyorum a101den memnunum.
Birde a101 in turkkahvesi hosuma gitti benim.
bolmix bogurtlen receli favorim her yiyen begeniyor

●Bimin süt ürünlerini İÇİM
●A101in süt ürünlerini DANONE üretiyor

●Bimde satılan JUCY meyve suyunu TAMEK
●Bimde satılan derya ton balığını DARDANEL TON üretiyor.

●Bimdeki tatlı ve pastaları MADO
●A101dekileri ise ÖZSÜT üretiyor.

●Kahve dünyasının çikolatasına bayılırım.
Bimin çikolatalarini detay gıda üretiyor. (Detay gıda türkiyede 2 isletmeye üretim yapıyor. Birincisi bim, ikincisi kahve dünyası)

●Bimdeki SOLE margarini BESLER gida üretiyor ve yine yine besler gıdanın ürettigi diger margarinler; ülker teremyağ ve ülker bizim yağ.

Aldigimiz urunlerin arka kismindaki icerik bölümlerini okumayı alışkanlık haline getirirsek uygun fiyata daha kaliteli şeyler alabilecegimizi düşünüyorum

yine de maliyetten düşmek için daha düşük kalite kullandıklarını düşünüyorum ben.
beyaz eşyada Altus gibi falan.

yine de maliyetten düşmek için daha düşük kalite kullandıklarını düşünüyorum ben.
beyaz eşyada Altus gibi falan.
Amcam bir zeytinyağı fabrikasında çalışıyordu.
Ilk olarak ondan duymuştum.

Birebir aynı ürün. Ama fabrikanın her köşesinde farklı markalar için paketlenip ambalajlaniyor demişti.

Mesela ben sivi yağ olarak komili kullaniyorum.
Ureticisi bunge gıda.
Bunge gıda hem migrosa hemde carrefoursaya kendi markaları olarak ayçiçek yağı üretiyor.
Rengi ve tadı birebir aynı.

Şöyle de bir gercek var. Bu bildigimiz köklü markalarada ne kadar güvenebiliriz ki.
Her sene yapılan denetimde hepsinin ayrı ayrı vukuatları çıkıyor.
Neticede hepsi paketli gıda.

Kullanıp kullanmamak tabiki sizin bileceğiniz bir iş.

Ben güvendiğim üreticilerin markalarını alıp kullanıyorum.

A101 in sütü çok kötü yoğurt ta aynı şekilde ne yenilip içildiği belli değil aynı su gibi . Bim biraz daha iyi ama ona da çok farklı maddeler katıldığını duydum eminim .

Amcam bir zeytinyağı fabrikasında çalışıyordu.
Ilk olarak ondan duymuştum.

Birebir aynı ürün. Ama fabrikanın her köşesinde farklı markalar için paketlenip ambalajlaniyor demişti.

Mesela ben sivi yağ olarak komili kullaniyorum.
Ureticisi bunge gıda.
Bunge gıda hem migrosa hemde carrefoursaya kendi markaları olarak ayçiçek yağı üretiyor.
Rengi ve tadı birebir aynı.

Şöyle de bir gercek var. Bu bildigimiz köklü markalarada ne kadar güvenebiliriz ki.
Her sene yapılan denetimde hepsinin ayrı ayrı vukuatları çıkıyor.
Neticede hepsi paketli gıda.

Kullanıp kullanmamak tabiki sizin bileceğiniz bir iş.

Ben güvendiğim üreticilerin markalarını alıp kullanıyorum.

paketli gıdaların çoğunu bıraktım tüm bu saydığınız sebepler yüzünden.
listeye tekrar baktım da saydıklarınızın nerdeyse hiçbirini zaten normalde de tüketmiyormuşuz.
türkiyede gıda denetimlerinin hiç iyi olduğunu düşünmüyorum :KK43:

A101 in sütü çok kötü yoğurt ta aynı şekilde ne yenilip içildiği belli değil aynı su gibi . Bim biraz daha iyi ama ona da çok farklı maddeler katıldığını duydum eminim .

Birde bu ürünleri uretenler cok köklü markalar işte.
Vay tüketicinin haline.

Aslında her markanın aynı olduğu düşünüyorum.

Bu yüzden süt, yogurt, peynir, tereyağı, bunları hep ev yapimi tercih ediyorum. Bulabilme konusundada cok sansliyim.
Hepsini yapan eş dost akrabamız var.
Keşke herkes bizim kadar şanslı olsa...

Yoğurt yapmayı felan denemedik de makinada kahve yaparken kullanıyorduk.
Yada bu sabah müsli yerken kullandım.
Bundan sonra almam asla.

BİM’in sütünü alıyoruz biz ya.
Şuan pişman oldum.
Bende alıyordum ama burada çok yakın sevdiğim bir arkadaşım var ona aşırı güveniyorum buranın dışında da görüşüyoruz o söyledi ve o zaman bıraktım almayı . A101 hayatta almam mesela birine gidiyorum kahve yapacak o sütle yapıyorsa ay ben sütsüz içerim diyorum koydurmuyorum

paketli gıdaların çoğunu bıraktım tüm bu saydığınız sebepler yüzünden.
listeye tekrar baktım da saydıklarınızın nerdeyse hiçbirini zaten normalde de tüketmiyormuşuz.
türkiyede gıda denetimlerinin hiç iyi olduğunu düşünmüyorum :KK43:
Sizinle aynı fikirdeyim.
Burda bir arkadaşımız daha önce bir baharat fabrikasında çalıştığından bahsetmisti. Kim olduğunu hatırlayamıyorum.
Ama içine hep ağaç kabukları konuluyor demişti..

Birde bu ürünleri uretenler cok köklü markalar işte.
Vay tüketicinin haline.

Aslında her markanın aynı olduğu düşünüyorum.

Bu yüzden süt, yogurt, peynir, tereyağı, bunları hep ev yapimi tercih ediyorum. Bulabilme konusundada cok sansliyim.
Hepsini yapan eş dost akrabamız var.
Keşke herkes bizim kadar şanslı olsa...
Keşke öyle olsa ama bazen olmuyor . Biz temiz birinden açık süt alıp yoğurt yapıyorum

X