Bim ve A101 ürünleri

İstanbul anadolu yakasında eve süt getiren güvendiginiz birileri var mı ?
Bi ara kurnaköyden alıyoduk ama onlarda ticarete dökmüş işi

Bende alıyordum ama burada çok yakın sevdiğim bir arkadaşım var ona aşırı güveniyorum buranın dışında da görüşüyoruz o söyledi ve o zaman bıraktım almayı . A101 hayatta almam mesela birine gidiyorum kahve yapacak o sütle yapıyorsa ay ben sütsüz içerim diyorum koydurmuyorum

A101 den hiç aldık mı emin değilim ama BİM’den alıyoruz maalesef.
Artık almayalım.
‘Dost’ dedik bağrımıza bastık düşman çıktı :))

Bende alıyordum ama burada çok yakın sevdiğim bir arkadaşım var ona aşırı güveniyorum buranın dışında da görüşüyoruz o söyledi ve o zaman bıraktım almayı . A101 hayatta almam mesela birine gidiyorum kahve yapacak o sütle yapıyorsa ay ben sütsüz içerim diyorum koydurmuyorum
Benide uyarmıştı burdan bir arkadaş. Duyduğumda şaşırmıştım açıkçası. Güya guvenilir firmalar...

Baharatları nasıl temin ediyorsunuz peki?
Hepsini yapan tanidiklarimiz var. Bulamasak bile. Tanidigin tanidigi vasitasiyla ulasabiliyorum.
Marketten alınan ile benim evde kullandıklarım arasında dağlar kadar fark var gerçekten.

Kimden ne ürün alıyorsam gerçekten gözüm kapalı yüzde yüz güveniyorum.
Marketten ne kadara alıyorsam onlardan da o fiyata alıyorum..

Çunku ciftçi vs degiller.
Sadece kendileri için yapan insanlar ve ekstradan birazda benim için yapıyorlar.

Detay vermeyeyim ama rahatsızlığım sebebiyle küçüklüğümden beri doğal beslenmek zorundayım.

Böyle bir zaruriyet doğunca da çevrenizdeki kişiler ister istemez değişiyor.
Bağı bahçesi olan arkadaşlarım ne ekerse banada getirir.

Hepsini yapan tanidiklarimiz var. Bulamasak bile. Tanidigin tanidigi vasitasiyla ulasabiliyorum.
Marketten alınan ile benim evde kullandıklarım arasında dağlar kadar fark var gerçekten.

Kimden ne ürün alıyorsam gerçekten gözüm kapalı yüzde yüz güveniyorum.
Marketten ne kadara alıyorsam onlardan da o fiyata alıyorum..

Çunku ciftçi vs degiller.
Sadece kendileri için yapan insanlar ve ekstradan birazda benim için yapıyorlar.

Detay vermeyeyim ama rahatsızlığım sebebiyle küçüklüğümden beri doğal beslenmek zorundayım.

Böyle bir zaruriyet doğunca da çevrenizdeki kişiler ister istemez değişiyor.
Bağı bahçesi olan arkadaşlarım ne ekerse banada getirir.

Ben nette fareli kirmizi biber videosundan sonra tovbe ettim
Sonra bittikce kendim almaya basladim
Once nane kuruttum
Esimin koyunde meger kekik ve ihlamur satarlarmis ordan aldim
Gercekten arayinca buluyormusuz yahu :KK70:
Baharat cok zor ve bence paketli asla alinmamali

Şsss konu disi msj yazma bakim gidiyosun gelmiyosun sonra :KK70:
Ben yine cok hastayim evde yatiyorum :/
Bende bi kötüyüm anlatamam ya grip gibiyiz . Sol tarafım bitik durumda sanki başım boğazım burnum . Ameliyat olduğumda bile burnum böyle ağrımadı

Sizinle aynı fikirdeyim.
Burda bir arkadaşımız daha önce bir baharat fabrikasında çalıştığından bahsetmisti. Kim olduğunu hatırlayamıyorum.
Ama içine hep ağaç kabukları konuluyor demişti..

Bir ara zeytinleri siyahlaştırmak için ayakkabı boyası kullanıldığı ortaya çıkmıştı kendi memleketimde
:KK43: neler neler oluyor malesef

Ben nette fareli kirmizi biber videosundan sonra tovbe ettim
Sonra bittikce kendim almaya basladim
Once nane kuruttum
Esimin koyunde meger kekik ve ihlamur satarlarmis ordan aldim
Gercekten arayinca buluyormusuz yahu :KK70:
Baharat cok zor ve bence paketli asla alinmamali
Bu konuda katılıyorum iş biraz istemekte kalıyor bencede.
Tamam şartlar ve yaşadığın yer gereğince her şey yüzde yüz bulunamasada büyük bir çoğunluğu bulunabiliyor.

Bir ara zeytinleri siyahlaştırmak için ayakkabı boyası kullanıldığı ortaya çıkmıştı kendi memleketimde
:KK43: neler neler oluyor malesef
Bu hibi sebeplerden dolayi zeytinimizide kendimiz yapiyoruz. Ama bizde 1 kg zeytin 1 sene gidiyor.

Benim zeytin alerjim cıktı. Bu sebeple zeytin ve zeytin yağı kullanamıyoruz. Bu yüzden tereyağı yada ayçiçek yağı.

merhaba bende bimden süt ve ürünlerini almayanlardanım. temizlik malzemeleri ve aktüel de cazip birşey varsa uğruyorum. aktüelle gelen ipli rondosundan çok memnun kaldım tavsiye ederim.

birde bimdeki bazı ürünler benim dikkatımı çekiyor. mesela mısır gevreği piyasada neredeyse hiç glukoz , fruktoz olmadan bulamazken bim dekinde sadece şeker yazıyor. kurabiyelerin içeriği ise tertemiz. evde yapsan o kadar olmaz cinsinden öyle olunca bir acaba oluşuyor kafamda. içerikleri doğru yazılıyor mu kuşkusu taşıyorum. sizin bu konu ile ilgili bilginiz var mı?

merhaba bende bimden süt ve ürünlerini almayanlardanım. temizlik malzemeleri ve aktüel de cazip birşey varsa uğruyorum. aktüelle gelen ipli rondosundan çok memnun kaldım tavsiye ederim.

birde bimdeki bazı ürünler benim dikkatımı çekiyor. mesela mısır gevreği piyasada neredeyse hiç glukoz , fruktoz olmadan bulamazken bim dekinde sadece şeker yazıyor. kurabiyelerin içeriği ise tertemiz. evde yapsan o kadar olmaz cinsinden öyle olunca bir acaba oluşuyor kafamda. içerikleri doğru yazılıyor mu kuşkusu taşıyorum. sizin bu konu ile ilgili bilginiz var mı?
Ya gıda tarım vs bakanlığı denetim yapıyor mu acaba içerikle ilgili . Bende onu düşünüyorum . BİM’den öyle aktüel de birşey olursa alırım . Mesela yarın barilla makarna geliyor onu alıcam 1.95 tl . A101 den temizlik ürünleri ve kağıt ürünler birde markasını bildiğin şeyler Ankara makarna gibi gibi

Ya gıda tarım vs bakanlığı denetim yapıyor mu acaba içerikle ilgili . Bende onu düşünüyorum . BİM’den öyle aktüel de birşey olursa alırım . Mesela yarın barilla makarna geliyor onu alıcam 1.95 tl . A101 den temizlik ürünleri ve kağıt ürünler birde markasını bildiğin şeyler Ankara makarna gibi gibi
bende aynı şekilde yaklaşıyorum bir iki sefer aldım ama içim rahat etmedi yerken almamaya karar verdim. bildiğim markalarda indirime gittiğinde alıyorum.

X