Bim ve A101 ürünleri

o markanın pahalı 75tlydı bende aslında o markadan almadan bimdekine bakayım diye aldım çok memnun kaldım. değiştirmeyi düşünmüyorum. markasını bilmioyrum aktüele geliyor. yalnız ipli rondo alırken dikkat edilmesi gereken şey bıçaklarının kavisli olması. düz bıcaklı olanlar hiç iş yapmıyor dediler. ben bimden 18tlye aldım sanırım. elektrikli rondomdan daha iyi çalışıyor:)
Ben özellikle soğan için istiyorum , şöyle şipşak güzelce doğrayıversin :) çoğu marka için iri parçalar bırakıyor diye yazıyorlar .
Philips marka çok iyiymiş ama o da çok pahalı maalesef .

Ben özellikle soğan için istiyorum , şöyle şipşak güzelce doğrayıversin :) çoğu marka için iri parçalar bırakıyor diye yazıyorlar .
Tupper pahalı belki 18tl ye göre ama garantisi ömürlük
Yine de siz bilirsiniz :)

Valla ben memnunum annemde aldi surekli kulaniyor iri de bırakamıyor. Birşey olsa da dert edeceğim bi paraya almadigim için ömrü bu kadarmis derim :) ama sağlam birseye benziyor bence kaçırma

Bir iki kez et tavuk urunlerini aldim fakat bence alinmamasi lazim. Bazi cerezleri ve deterjanlari guzel. Kagit havlu tuvalet kagidi ve peceteler guzel. Dostun yogurdu guzel olabiliyor. Ama tum bu marketler disinda sokun urunleri daha iyi bence.

Bir iki kez et tavuk urunlerini aldim fakat bence alinmamasi lazim. Bazi cerezleri ve deterjanlari guzel. Kagit havlu tuvalet kagidi ve peceteler guzel. Dostun yogurdu guzel olabiliyor. Ama tum bu marketler disinda sokun urunleri daha iyi bence.
Et ve tavuk , onların markası olan sucuk , kesinlikle almıyorum . . Annem almıştı sucuk ve pastırma çöpe attık. Onun dışında hemen hemen herşeyi alıyoruz. Şok konusunda katılıyorum . Fiyat olarakta farkı yok. Bim ve a 101 den daha iyi

Tupper pahalı belki 18tl ye göre ama garantisi ömürlük
Yine de siz bilirsiniz :)
Tupper pahalımı bilmem ama biz ondan vazgeçmiyoruz . Elektrikle falan çalışanlardan kat kat iyi. Hem çok güzel kesiyor , hem fişe takma derdi yok . Herkese şiddetle tavsiye editorum. İlk defa süs olarak kalmayan , gerçekten işe yarayan bir aletim oldu kategorisinde.

Tupper pahalımı bilmem ama biz ondan vazgeçmiyoruz . Elektrikle falan çalışanlardan kat kat iyi. Hem çok güzel kesiyor , hem fişe takma derdi yok . Herkese şiddetle tavsiye editorum. İlk defa süs olarak kalmayan , gerçekten işe yarayan bir aletim oldu kategorisinde.
Aynen hic bir ürününden vazgecmem

Et ve tavuk , onların markası olan sucuk , kesinlikle almıyorum . . Annem almıştı sucuk ve pastırma çöpe attık. Onun dışında hemen hemen herşeyi alıyoruz. Şok konusunda katılıyorum . Fiyat olarakta farkı yok. Bim ve a 101 den daha iyi
Bimde şahin marka sucuk var o Kayseri’nin en ünlü en kalitelisi . Biz sürekli şahin alırız gönül rahatlığı ile alabilirsiniz . Bir Kayserili olarak söylüyorum

Bimde şahin marka sucuk var o Kayseri’nin en ünlü en kalitelisi . Biz sürekli şahin alırız gönül rahatlığı ile alabilirsiniz . Bir Kayserili olarak söylüyorum
Yok zaten bilindik marka sucuğu alıyoruz . Şahini biliyırum tabi. Onların markası var sucukta pastırmada . Sanırım bimdeydi. O çok kötüydü. Kastettiğim bimin üretimi olan markaydı

Yok zaten bilindik marka sucuğu alıyoruz . Şahini biliyırum tabi. Onların markası var sucukta pastırmada . Sanırım bimdeydi. O çok kötüydü. Kastettiğim bimin üretimi olan markaydı
Yok yok biliyorum BİM’in ürünü olduğunu. Ben siz Şahin’i bilmiyorsanız öneri olsun diye söyledim

Olabilir emin değilin
süt ve süt ürünlerini genelde güvendiğim ( inşallah yanılmıyorumdur ) markaları almaya çalışıyorum . Et tavuk vs. de ordan almıyorum güvenemediğimden . Alan akrabalar tanıdıklar var onlara söyleyim dost markasını .

Bim de Kaanlar beyaz peynir de güzel , vip kahve de uygun onu da sürekli alırım .
Bim'in kahvaltıklarını begenıyorum. Ozellıkle krem peynırı , beyaz peynırı güzel.
Turk kahvesınıde begenıyorum . Zarurı degıl ama cıpslerıde bence olağan ustu . Yazlıkta yazlığa yakın en yakın market bım o sebeble bende tanıştım normalde cok önyargılıydım ama fena degıller bence . Genel olarak yaz aylarında tum alısverısı oradan yapıyorum sebze ve meyve dısında

Bende tupperın şefi var. Buyuk boy olanından.

Soğan,maydonoz, dere otu, cevız , fındık, domates , salatalık herseyı kıyıyorum

Bim'in kahvaltıklarını begenıyorum. Ozellıkle krem peynırı , beyaz peynırı güzel.
Turk kahvesınıde begenıyorum . Zarurı degıl ama cıpslerıde bence olağan ustu . Yazlıkta yazlığa yakın en yakın market bım o sebeble bende tanıştım normalde cok önyargılıydım ama fena degıller bence . Genel olarak yaz aylarında tum alısverısı oradan yapıyorum sebze ve meyve dısında
Bim in kahvaltılıkları derken tüm markaları mı kastediyorsunuz ? Bir sürü ürün satılıyor , bazıları gerçekten çok güzel ve muadillerine göre gayet uygun . Burada içerik güvenilirlik devreye giriyor . Cips çocuklara alabilirim çaktırmadan arada . Birde Bim ve A101 in Çerez’lerinde gayet iyi .

O Şahin ile o Şahin aynı değil. Yani marka olarak aynı ama içerik farklıymış.
Yoooo biz kayseriden de getiriyoruz bi fark göremiyorum . Bilmem BİM’den eşim 2 kere aldı zaten çünkü yaşadığımız şehirde başka bir yerde satılmıyor . Bizde sürekli Kayseri’ye gidip gelemediğimiz için almıştık

X