Bim ve A101 ürünleri

Bende tupperın şefi var. Buyuk boy olanından.

Soğan,maydonoz, dere otu, cevız , fındık, domates , salatalık herseyı kıyıyorum
Bizdekinin adı şefmi bilmiyorum . Ama en büyük boy ve dediğiniz herşeyi kıyıyor ve çırpıyor yumurta filan . Hatta yazlıkta , köyde heryere edindik taşımamak için . Okadar elimiz alışmışki sanki o olmazsa , yemek yapamıyoruz :)

Bizdekinin adı şefmi bilmiyorum . Ama en büyük boy ve dediğiniz herşeyi kıyıyor ve çırpıyor yumurta filan . Hatta yazlıkta , köyde heryere edindik taşımamak için . Okadar elimiz alışmışki sanki o olmazsa , yemek yapamıyoruz :)
Benım şefim kirliyse strese gırıyorum ıkı cocugum var, yemek hazırlığı yaparken musaıt anımda soğanı kıyıp ıcınde bırakıp buzdolabına kaldırıyorum . Sonra taksıt taksıt dıger malzemelerı hazırlıyorum hemen yemegı pısırıyorum soğan kıymaktan kurtulduk

Bim şahin mangal alıyoruz , yıne yazlıkta kesfettık bunu hakketten harıka ama çocuklar yıyemıyor acılı baharatlı agır bıraz
Lezzet olarak farkedilebilecek birşey olduğunu sanmıyorum. Kayseri’de pastırma sucuk alırken satıcı da söylemişti, %100 dana yazması önemli değil. Dananın neresini kullandıkları önemli olan diye. Daha fazla detay verip mide bulandırmak istemiyorum.

Marketteki ürünlerin de aynı fabrikada fakat farklı üretildiğini söylemişti başka bir arkadaşım.

Bazı ürünlerde ben de farkettim. Mesela a101den aldığım Muratbey kaşar ile Migros’tan aldığım, gramaj olarak da farklı lezzet olarak da. E tabi fiya olarak da...

Yine a101deki cumhuriyet sucuklar için de bir başka kişiden, A101’e özel üretildiğini duydum. Yemedim ama baktığımda gerçekten benim şarküteriden aldığım cumhuriyet sucukla a101deki hiçbir şekilde benzemiyor görünüm olarak.

a101 de bugün indirim gören ürünler var ama bir türlü alamıyorum.henüz gelmemiş,sabahtan beri sepetim bekliyor
:sinirli::sinirli:
Onlınedan mı almaya çalışıyorsun
Bu sabah zorlunun bebıse pıjemasını aldım 14 lıra ve aktıvıte masası aldık . Ha bırde bıberon

a101 birsah urunlerine karsi katiydim.
Ama yogurdunu begendim.
kucuk alip denedik bence guzel.
sütünü denemek istiyorum sirada o var
Ben genellikle evde mayalı yorum mayalamadigim zaman a101den alıyoruz eşim ayranini da beğeniyor ya denemeyi ve bilmiyoruz

Yumuşatıcıyi bende mavi konsantre aldım onunla devam bakalım bir süre gayet güzel kokuyor ve kalıcı

Bim e Arnica doğrayıcıyı gelmiş 70 liraydı sanırım . Kullanan var mı ? 20 liralık olanı bekliyorum bir türlü gelmedi . Fiyatımı arttı acaba , daha evvel konuda konuşulanda arnica markamıydı bilmiyorum .

Anway veya Philips alıcak aksi taktirde :KK43:

a101 bolmix bögurtlen receline takigim.
Resmen dehset cok seviyorum.
Bitmisti aldim yine.
sarallenin findik kremasi pahalaninca fiskobirlik almaya basladim hakmardan uygun ve guzeldi
hakmarın dondurulmus ev mantisida guzel.
bazen alıyorum.

Bim e Arnica doğrayıcıyı gelmiş 70 liraydı sanırım . Kullanan var mı ? 20 liralık olanı bekliyorum bir türlü gelmedi . Fiyatımı arttı acaba , daha evvel konuda konuşulanda arnica markamıydı bilmiyorum .

Anway veya Philips alıcak aksi taktirde :KK43:
20 lriaşık olanı şok marketlere geliyor alanlar da memnun bende alacagım gelince

X