Bim den alışveriş

Aknaz kaşar peynirini ben alıyorum çokta hoşuma gidiyor sucuk vs kötü ama haklısınız makarna hele lapa oluyor. Ertesi güne isitamassiniz bile,

Kaşar peynir sağlıklı bir şey değil zaten. marketlerde satılan sucuk da ısıl işlem görmüş, sağlık bozan garip yiyecekler.
Kaşar peynire vereceğiniz parayı beyaz peynire verin. tostu da beyaz peynirli yapın. sucuk alacaksanız, az miktarda da olsa kasaptan almayı tercih edin. ekşimikler daha ucuz oluyor, güvenilir bir marketten ekşimik alıp peynir diye yiyebilirsiniz.
kurban kesen yakınlarınız varsa onlardan gelenlerle stok yapabilirsiniz. yardım talep edebilirsiniz kızılay'dan (Kızılay'ın böyle bir yardımı mevcut).

ya beyaz peynile tost yapılır mı :S parmesan ya da tulum peyniri gecen gün evde peynir bitti diye tosta kasar koydum allahım yiyemedim o ne yağlı ne tiskinç bir sey hem de tr nin en iyi markalarından birinin

ya beyaz peynile tost yapılır mı :S parmesan ya da tulum peyniri gecen gün evde peynir bitti diye tosta kasar koydum allahım yiyemedim o ne yağlı ne tiskinç bir sey hem de tr nin en iyi markalarından birinin
ben çok severim beyaz peynirli tostu. ama Ber ra nın durumu farklı. ucuz şeyler almak istiyor. ama çocuğu da var sağlıklı da olmalı aynı zamanda. o sebeple kaşar ve market sucuğu yerine, beyaz peynir ve kasap sucuğu daha mantıklı bana göre.

sucugu evde yapıp buzluga atmalı :) 1 kiloya 70 80 gram sucuk baharatı iyice yogur dolaba at bitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…