Bizimkinde tam yağlı yazıyor sadece
Ben makarna pek yemiyorum 6 ay sadce makarna yemiştim bir ara eşim çok seviyor ondan alıyorum ben soslu yapıyorum yiyor yani 1 paketi tek başına su kaynadıktan sonra içine atıp 5 dk kaynatınKuru bakliyat i güzel de ben makarnasini sevmiyorum. Makarna da hani ilk akla gelen marka vardirya reklam olurmu bilmiş ama onun üstüne tanimamm
Bizde ondan alsaydık keşke eşim beyaz peyniri aknaz aldık bunu da şundan alalım dedi :) adam 10 senede 4 5 kez alış veriş e çıkıyor kırmayayım hevesini dedim :))Tam yağlı taze eritme peyniri yazıyor. Kaşar yani bildiğimiz. :) Biz seviyoruz. :)
Biz de çok nadir alıyoruz kaşarı senede belki 1 kezBen kaşar asla almam eve aldırmak da standart tulum peyniri ve ezine kaşar peyniri yenecek bir şey değil en kaliteli olanı bile makarna asla almam evde er iste yaparım granul kahveden uzak durun paranız yoksa türk kahvesi için
O zaman filtreye filan geçsin nescafe çok zararlı bir kahve sallama cay gibi anlamsız bir tadı var zaten hicbir seyin işlenmesini sevmiyorum ayrıca bana kızacak varsa bir zahmet eritme peynir ne demek onu arastirsinBiz de çok nadir alıyoruz kaşarı senede belki 1 kez
ama ilk kez bimden aldık
kahve yi eşim çok içiyor ben Türk kahvesi içerim 1 fincan çünkü fazlası dokunuyor
Şok yok malesef yerel marketler var bim dışındaŞok un mis ürünlerini deneyin daha iyi bin ve A101 e göre ürünleri ben hep ordan alıyorum
Paketi açtık almazlar galibaYazıldı mi bilmiyorum ama bim sorun cıkartmadan iade aliyor.gidip iade edin
Bizde bimden yogurt ve kaymak almistik bozuk çıktı iade ettik
Bizde acmistik aldilar yinePaketi açtık almazlar galiba
Şuan niyetliyim akşam eşim giderse söyleyeyim birBizde acmistik aldilar yine
@burcak86 @witch hunt
Çok aç kaldım ama kötü yani şımarıklık yapmıyorum evde tek bişey yoktu kaç gündür bime sık giderim kahve kabartma tozu makarna bulgur yumurta vs alırım ilk kez kaşar ve sucuk aldım
2 gündür iftarda sadece çorba içiyorum tarlı veya 2 .yemek seçeneği yok
Açın halinden anlarım yani sadece çöp olmasn para diye nasıl değerlendireyim börekde yemek vs de tadı belli oluyor mu öğrenmek istedim
Kaşar peyniri aknaz değil bin vezir diye bir markaben o aknaz peynırı böreklerde kullanırım bolca
güzel olur
Poğaça yapabilirsiniz iki ürünle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?