BİM DE CALİSAN VAR Mİ

Ahkalbim22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
10
7
Merhaba ben 18 yasindayim .bu yil universiteye hazirlaniyorum mezuna kaldim. Babam isten cikmak zorunda kaldi bende 3-4 aylik ya da eger uyum saglarsam uzun sure bimde calismak istiyorum .basvuru yaptim beni alirlar mi ? Calisma sartlari neler

Ben de başvurmuştum dönüşte bulunmadılar ama şartları iyi diye duymuştum. Gerçi şu pandemi döneminde çok fazla çalışılıyordur ama sonuçta iş iştir

Ben de lise mezunuyum da sanırım referans önemli her iş başvurusunda olduğu gibi ve referansım yok

Canım çalışma saatleri hakkında bilgim yoktur ancak daha önce öğrencilikte ben de marketlerde çalışmıştım . Genelde 9-6 mesailerimiz olurdu . Haftanın bir günü de full olurdu yani 9-kapanış olurdu .
Kasada olurdum genelde ama bazen reyona da gönderirlerdi .
Kasa kısmen daha rahattı oturabilirdik ama reyon biraz zordur .

eskiden çalışmıştım çok eskiden alırlarsa aslında iyi bir kurum devamlı yükselme şansın var ben sözleşmeli girmiştim öğrenciydim sadece 3 aylık almışlardı part time ama aşırı yoruluyordum kasada oturmak yasaktı hala aynı mı bilmiyorum yani oturmak yasaktı orada

Merhaba ben 18 yasindayim .bu yil universiteye hazirlaniyorum mezuna kaldim. Babam isten cikmak zorunda kaldi bende 3-4 aylik ya da eger uyum saglarsam uzun sure bimde calismak istiyorum .basvuru yaptim beni alirlar mi ? Calisma sartlari neler

Ben yıllar önce başvurduğumda referans istemislerdi 1 sefer görüsmeye gittim.işe aldilar ama senet istediler taahüt olarak ailem izin vermedi. Hala alıyorlarmı bilmiyorum.

Valla ayakta kalmaya da cok calismayada raziyim .yeterki alsinlar .

Esim çalışıyor kendi mesleğine bir süre ara vermek zorunda kaldı bu pandemide. İhtiyaca göre ilan açıyorlar lise üniversite mezunu farketmez yine de değerlendirilirisiniz .Çalışma şartları mesela bir A101 e gore daha rahat diyor eşim. Kısıtlamalardan dolayı hafta sonu 10- 17 çalışıyorlar hafta içi saatleri doldurmak için 10 -20 arasi çalışıyorlar ama eve gelmesi rahat 9 bucugu buluyor. Sürekli ayaktasin oturmak yasak kasada. Belirli bir yerde değil nerede ihtiyaç varsa orada bulunursun reyon kasa mal indirme gibi gibi(kadin/erkek farketmiyor) .. Mola saatleri 1.5 derler ama yarım saat yapabilirsen ne ala.. Onun dışında primler yatar yol yemek parası verilir haftada bir gün izin bazı aylarda +1 gün fazladan iznin olur, asgari ücretten fazla alırsin. Canım tatlıdır diyen birisi değilsen de rahatlıkla çalışırsın. Hakkınızda hayırlısı olsun...

Valla ayakta kalmaya da cok calismayada raziyim .yeterki alsinlar .
Çağrı merkezi işlerine basvursan? Evden çalışıyorlar hem şu aralar pandemiden dolayı. Tecrübede aramıyorlar pek. Başarılı olursan devam edersin bir şekilde kardesim hem okuyup hem çağrı merkezinde çalışmıştı

Bi tanıdığım var. Çok zor koşulda çalışıyor. Ücret de az o çalışmaya. En son sabah 7 akşam 10 çalıştı.

Yok ne iş olursa yaparim.cunku zaten kitap alacak parayi zor buluyoruz en azindan seneye bile girsem parami toplamis olurum.1 hafta daha geri donus yapmazlarsa baska marketlere basvuracagim

İşi ağır maaşı biraz iyi belki ama bi kasaya bi reyonlara git raf doldur zor iş A101 e başvuru yapın oranın daha hafif Bim çok kalabalık yemek parası da vermiyorlar

Beklemeden bütün marketlere başvurun kim cagarirsa oraya gidersiniz çalışmak isteyene ihtiyaci olan çalışıyor parası gününde yatıyor diyor bir yakınım çalıştı

Yok ne iş olursa yaparim.cunku zaten kitap alacak parayi zor buluyoruz en azindan seneye bile girsem parami toplamis olurum.1 hafta daha geri donus yapmazlarsa baska marketlere basvuracagim
O zaman mutlaka başka marketlere de başvuru yap ne zaman geri dönüş yapacakları belli olmuyor bu 1 hafta da olur 2 hafta 1 ay da olur

En az lise mezunu alınıyor üniversite şartı yok, bulunduğunuz bölgenin personel açığına göre değişebilir geri dönüş ve alım süresi, tabi tanıdık birileri araya girerse Magaza müdürü ile falan, personel açığı olan magazaları öğrenebilirsiniz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…