- 5 Ocak 2021
- 10
- 7
-
- Konu Sahibi Ahkalbim22
Aynen ya ama hani lise mezunuyum ya donmezler diye dusundumBen de başvurmuştum dönüşte bulunmadılar ama şartları iyi diye duymuştum. Gerçi şu pandemi döneminde çok fazla çalışılıyordur ama sonuçta iş iştir
Aynen ya ama hani lise mezunuyum ya donmezler diye dusundum
Universite mezunu mu aliyorlarmiş
Merhaba ben 18 yasindayim .bu yil universiteye hazirlaniyorum mezuna kaldim. Babam isten cikmak zorunda kaldi bende 3-4 aylik ya da eger uyum saglarsam uzun sure bimde calismak istiyorum .basvuru yaptim beni alirlar mi ? Calisma sartlari neler
Valla ayakta kalmaya da cok calismayada raziyim .yeterki alsinlar .eskiden çalışmıştım çok eskiden alırlarsa aslında iyi bir kurum devamlı yükselme şansın var ben sözleşmeli girmiştim öğrenciydim sadece 3 aylık almışlardı part time ama aşırı yoruluyordum kasada oturmak yasaktı hala aynı mı bilmiyorum yani oturmak yasaktı orada
Çağrı merkezi işlerine basvursan? Evden çalışıyorlar hem şu aralar pandemiden dolayı. Tecrübede aramıyorlar pek. Başarılı olursan devam edersin bir şekilde kardesim hem okuyup hem çağrı merkezinde çalışmıştıValla ayakta kalmaya da cok calismayada raziyim .yeterki alsinlar .
Yok ne iş olursa yaparim.cunku zaten kitap alacak parayi zor buluyoruz en azindan seneye bile girsem parami toplamis olurum.1 hafta daha geri donus yapmazlarsa baska marketlere basvuracagimEsim çalışıyor kendi mesleğine bir süre ara vermek zorunda kaldı bu pandemide. İhtiyaca göre ilan açıyorlar lise üniversite mezunu farketmez yine de değerlendirilirisiniz .Çalışma şartları mesela bir A101 e gore daha rahat diyor eşim. Kısıtlamalardan dolayı hafta sonu 10- 17 çalışıyorlar hafta içi saatleri doldurmak için 10 -20 arasi çalışıyorlar ama eve gelmesi rahat 9 bucugu buluyor. Sürekli ayaktasin oturmak yasak kasada. Belirli bir yerde değil nerede ihtiyaç varsa orada bulunursun reyon kasa mal indirme gibi gibi(kadin/erkek farketmiyor) .. Mola saatleri 1.5 derler ama yarım saat yapabilirsen ne ala.. Onun dışında primler yatar yol yemek parası verilir haftada bir gün izin bazı aylarda +1 gün fazladan iznin olur, asgari ücretten fazla alırsin. Canım tatlıdır diyen birisi değilsen de rahatlıkla çalışırsın. Hakkınızda hayırlısı olsun...
O zaman mutlaka başka marketlere de başvuru yap ne zaman geri dönüş yapacakları belli olmuyor bu 1 hafta da olur 2 hafta 1 ay da olurYok ne iş olursa yaparim.cunku zaten kitap alacak parayi zor buluyoruz en azindan seneye bile girsem parami toplamis olurum.1 hafta daha geri donus yapmazlarsa baska marketlere basvuracagim