Bulaşık Makineleri Bim Bulaşık Makinası Deterjanı? Nasıldır Kullanan Var Mı?

crossroad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
86
1
46
Gaziantep
Merhaba Arkadaşlar...

Bim Bulaşık Makinası Deterjan? ı NasıldırKullanan var Mı?

Diğer markalara tonla para vermekten bıktım...

canım sana tavsiye etmem çok kötü bir kokusu var bitince vede bulaşıkları mahvediyor ben pril kullanıyorum galgonitten biraz daha ucuz aynı yıkıyor mis gibi prıl prıl yapyor

tuzu iyi ama deterjanı çook kötü hiç beğenmedim.

ben bikere kullandım çokta memnun kaldım.çok güzel parlatıyor ve hiç kir bırakmıyor.ama kokusu için bişey diemicem.çok kötü koku değil ama yaa

Aslına bakarsanız bimdeki ürünün diğerlerinden pek de farklı olduğunu düşünmüyorum.

Sonucta gelişen teknoloji ile hedef ürünün kimyasal analizi yapıldıktan sonra birebir aynısını yapmak çok kolay. Ki biliyorsunuz açık parfürmlerin çoğu orjinallerinden bile daha iyi. Bunun da aynı kaide içersinde iyi olmasını bekliyorum.

Neden aynı performansa daha fazla (en az 3 kat daha fazla) para ödeyeyim ki?

Eğer kokusundan şikayetçi olursam yine bim marka ürünün koku ilavesini kullanırım.

Geçen bimi gezerken 50'lik tabletlerin 8 tl gibi bir fiyatta satıldığını gördüm. Koku ilavesi de 1 yada 2 tl. Toplam da 10 tl paraya 50 yıkama gayet iyi, yıkama başına 0.2 tl gibi bir rakkam ortaya çıkıyor.

Ayrıca dışarıda yemeğe gidip, ayıla bayıla yediğimiz restaurantlarda ne kullanıldığını düşünüyoruz ki, tabiki en ucuzunu kullanacaklar. Sonuçta ticaret.

Eskiden tam bir marka delisi olan ben özellikle evlendikten sonra ne kadar da yanlış yapmış olduğumu gördüm.

Pril, calgonit, fairy hepsinde de erimeme ve kalıntı sorununa rastladım. Bari aynı sorunla daha az para vererek karşılaşayım.

Sizden yorumlarınızı bekliyorum, benim 1 haftaya kadar bulaşık detarjanım bitecek ve denemeyi planlıyorum...

ben kullanıyorum fena değil canım finish daha iyi gibi ama bimin tableti de fiyatına göre iyi bence

Kızlar ben bimin parlatıcısını,tuzunu,koku ve bulasık makinesi deterjanını kullanıyorum
cokta memnunum diğerlerinide kullandım ama hiçbir farkları yok diğerleri para tuzagı
Mesela Bulasık Makinesi tuzu da cok güzel üretici firması Henkel Yani bildiğiniz prilin ve birçok ürünün üreticisi
ama ucuz diye insanlar önce biraz şüpheci yaklasıyor ama alakası yok

Ben de denemek için aldım 50li tablet 8,95ti.Bence diğerlerinden bi farkı yok,finish kullanıyodum daha önce,bazen deterjan kalıntıları oluyodu bulaşıklarda,tablet kullanıyodum,o tablet fazla mı geliyodu bilemem ama bunda hiç bi sorun yaşamadım,bulaşıklar genelde temiz çıkıyo,su lekeleri oluyo bazen onun da nedenini anlayamadım tam olarak,makinam kurutmuyo galiba.
Sonuç olarak bence diğer markalara fazlasıyla para ödemektense denemeye değer diye düşünüyorum,karar sizin

Koku olayını yazıcaktım,unutmuşum.Bimden bulaşık makinası kokusuyla birlikte almıştım deterjanı,makina kokusu ilk aldığım gibi etkili kokmuyo dolasıyla tablet deterjanın kokusunda rahatsız edici bişey göremedim ben,normal yani

bende 120 li tablet olarak almıştım 5 aydır kullanıyorum memnunum tablet erimeme bulaşıkların kirli çıkma gibi bir durumu yok fiyatıda diğerleriyle yarı yarıya sadece fason üretim olduğundan insanlar bilindik markalara yöneliyorlar sonuçta onuda bilindik markaların üreticisi yapıyor tavsiye ederim

çevremdeki insanlardan olumlu yorumlar alınca merak edip denemek için aldım, diğer deterjanlarla arasında bi fark göremedim... yani daha iyi ya da daha kötü diyemem...

denemesi için anneme ve teyzeme 10 tablet falan vermiştim... neticede benden daha tecrübeliler... teyzem de calgonitten bi farkı yok, ona o kadar para vereceğimize bundan alalım dedi... annem ise çok beğendiğini daha parlak olduğunu söyledi... ben bu olumlu yorumlar üzerine kullanmaya devam ediyorum, öyle kötü koku falan duymadım hiç... sadece bardakların üzerinde yağ gibi ele gelen ince bi tabaka hissediyorum bazen... ama görünmüyo, sadece hissdiliyo, sanırım parlatıcı gibi bişey o da

ben de şok marketten meganit bulaşık tablet alıyorum fiyatı 50 li tablet 8.95 tl
ve çok memnunum.

calgonitten hiçbir farkını görmedim.

puff şu bulaşık makinesi iyide deterjan olayı bunaltıo beni calgonit clasic kullanıyorum memenunum şu bim ile sokun det.da denim

ben kullanıyorum tabletini kullandım ama çok köpürttü makinanın pervaneleri zor döndü
ama bu sefer tozunu aldım gayet iyi

bende tozunu ve parlatıcısını kullanıyorum yıllardır
hiç bır şikayetım yok ..ben memnunum gerçekten
dünya para ver aynı işi yapıyo sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…