Aslına bakarsanız bimdeki ürünün diğerlerinden pek de farklı olduğunu düşünmüyorum.
Sonucta gelişen teknoloji ile hedef ürünün kimyasal analizi yapıldıktan sonra birebir aynısını yapmak çok kolay. Ki biliyorsunuz açık parfürmlerin çoğu orjinallerinden bile daha iyi. Bunun da aynı kaide içersinde iyi olmasını bekliyorum.
Neden aynı performansa daha fazla (en az 3 kat daha fazla) para ödeyeyim ki?
Eğer kokusundan şikayetçi olursam yine bim marka ürünün koku ilavesini kullanırım.
Geçen bimi gezerken 50'lik tabletlerin 8 tl gibi bir fiyatta satıldığını gördüm. Koku ilavesi de 1 yada 2 tl. Toplam da 10 tl paraya 50 yıkama gayet iyi, yıkama başına 0.2 tl gibi bir rakkam ortaya çıkıyor.
Ayrıca dışarıda yemeğe gidip, ayıla bayıla yediğimiz restaurantlarda ne kullanıldığını düşünüyoruz ki, tabiki en ucuzunu kullanacaklar. Sonuçta ticaret.
Eskiden tam bir marka delisi olan ben özellikle evlendikten sonra ne kadar da yanlış yapmış olduğumu gördüm.
Pril, calgonit, fairy hepsinde de erimeme ve kalıntı sorununa rastladım. Bari aynı sorunla daha az para vererek karşılaşayım.
Sizden yorumlarınızı bekliyorum, benim 1 haftaya kadar bulaşık detarjanım bitecek ve denemeyi planlıyorum...