- Konu Sahibi melihasaglam
-
Maydanoz limon kürü her ay 4 kilo verdirecek ve siz de 2 ay gibi kısa bir sürede 8 kilo verebileceksiniz hanımlar.
Maydanozu taze olarak limonun da suyunu kullanarak yapacağız bu kürü.
Her sabah bıkmak yok usanmak yok tekrar edeceğiz.
Maydanozun faydaları sayesinde yağ yakacak olan bedenimiz bu yağları idrar ve terle dışarı atacak.
Sağlık için olmazsa olmaz bir kür !
Malzemeler:
16 sap köy maydanozu
2 yemek kaşığı taze sıkılmış limonun suyu
yarım su bardağı klorsuz taze su
Bütün malzemeleri karıştırın ve robotta 1 dakika çekin.
Her sabah bunu yapın ve yarım bardak için.
15 gün sürekli tekrarlayın 7 gün ara verin ve tekrar 15 gün uygulayın.
ıbrahim Adnan Saraçoğlu konuştu Bilgeis Kadınca Sağlık Editörü Kaleme Aldı
süpersiniz valla kızlar sayıda çoğalmış birlikten kuvvet doğar demişler! bende bugün tartıldım 1 kilo vermişim! 2 haftada toplam 3.2 kilo oldu! bi tartılma günü belirleyelimmi ne dersiniz birbirimizi takip ederiz böylelikle! ben cumartesi günleri tartılıyorum. bide ek bişeylerden bahsedilmiş ben bugün elma limon tarçın karabiber karanfil kaynatıp içmeye başladım 1 saatte spor yaptım bu hafta daha çok veriyim istiyorum!
bilqe bence de diyette olduğumuzu herkese söyleyince sanki onlara karşı sorumluymuşuz gibi oluyor! millet yediğini içtiğini takip eder oluyor! Çok üzgünüm çoookkendimizi baskı altında hissetmeyelim bu şekilde. sadece kendimiz için yapıyoruz, kendimiz için kilo veriyoruz!
bu arada hepimiz birer kilo çizelgesi hazırlayıp imzamıza koyalım, bence o şekilde daha iyi takip ederiz birbirimizi. yoksa kim başta kaç kiloydu bilemeyiz. benimki var imzamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?