- 5 Ekim 2024
- 32
- 26
- 3
- 29
- Konu Sahibi derincornelia
-
Çok teşekkürlerTabiki söyle. Çok gecmıs olsun. Yalnız atlatma bu surecı. Umarım bır an önce duzelırsın. İnşallah Rabbim sana acil şifa verır. Ya allah ya fettah ya şafi esmasını cek
Çok sağolun. Malesef devam ediyor. Sürekli kontrolleri var hormon terapy alıyorum. İkinci ameliyatı da kanser sıçramasın diye çevre organları almak için yaptılaröncelikle çok geçmiş olsun Müslümansan Allah şifa versin,değilsen inandığın.Hastalığın hala devam ediyor mu yoksa ameliyat ile iyileştin mi umarım iyileşmişsindir.Annene söylemen konuşarakta olsa sana destek olarak iyi gelebilir.Anneni buradakilerden daha iyi tanırsın kendini harap edip hastalanacak boyuta gelebilecek birisi ise söylememen daha iyi olur.Çok geçmiş olsun tekrardan.
Evet çok doğru haklısınız, teşekkürlerGeçmiş olsun. Hiç demeseniz bile hissediyor ne müthiş bir şey. Anneniz çok yaşlı değilse belki söylenebilir. Hem anne duası alırsınız bol bol. Çok takıntılı ise söylemeyebilirsiniz. Sizi daha çok sıkıntıya sokacaksa söylemeyin.
Sen miydin kimdi bilmiyorum hastanede kalıyordu biri bacağında tümör vardı sanirimBende de dev hücreli kemik tümörü var. Ananem gece uyuyamayan biri, neden uyumuyorsun diye sorduğumuz zaman bir şeylere üzülüyorum der. Herkesin yaşadığı olayları kendine dert edinir üzülür. Onun öyle bir yapısı olduğu için ona çok sonradan söyledik. O kadar hassas biri değilse söyleyebilirsiniz.
Çok geçmiş olsun inşallah sizde hemen iyileşirsinizBende de dev hücreli kemik tümörü var. Ananem gece uyuyamayan biri, neden uyumuyorsun diye sorduğumuz zaman bir şeylere üzülüyorum der. Herkesin yaşadığı olayları kendine dert edinir üzülür. Onun öyle bir yapısı olduğu için ona çok sonradan söyledik. O kadar hassas biri değilse söyleyebilirsiniz.
Ya yanlış anlamayın ama değilsen inandığın demişsiniz..Cümlenize dikkat edin müslümansanız şirke girer. Uyarmak istedim sadeceöncelikle çok geçmiş olsun Müslümansan Allah şifa versin,değilsen inandığın.Hastalığın hala devam ediyor mu yoksa ameliyat ile iyileştin mi umarım iyileşmişsindir.Annene söylemen konuşarakta olsa sana destek olarak iyi gelebilir.Anneni buradakilerden daha iyi tanırsın kendini harap edip hastalanacak boyuta gelebilecek birisi ise söylememen daha iyi olur.Çok geçmiş olsun tekrardan.
Amin inşallah çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım annene söyle ki anne duası al Allah şifa versin
Size de çok geçmiş olsun Allah şifa versinBende de dev hücreli kemik tümörü var. Ananem gece uyuyamayan biri, neden uyumuyorsun diye sorduğumuz zaman bir şeylere üzülüyorum der. Herkesin yaşadığı olayları kendine dert edinir üzülür. Onun öyle bir yapısı olduğu için ona çok sonradan söyledik. O kadar hassas biri değilse söyleyebilirsiniz.
Acil şifalar diliyorum. Anne yüreği kesinlikle hisseder söyleyin bence deMerhabalar daha önce konularımda yazmıştım. Ben yaklaşık 4 ay önce hem yumurtalık hem rahim kanseri olduğumu öğrendim son iki ayda iki büyük ameliyat geçirdim vs. Buraları tekrar uzunca yazıp okuyanları da sıkmak istemiyorum. Son günlerde beni yoran ve içinden çıkamadığım şey şu ki ; yurtdışında yaşıyorum ve eşim ve burdaki arkadaşlarımız dışında kimse hastalığımı bilmiyor. Annem beni tek başına büyütmek zorunda kaldı belki bu nedendir ki annem ile çok bağlıyız, günde en az üç dört kez telefonla konuşuruz. Ve son üç aydırbenim annem "seni rüyamda görüyorum ,içimde bir his var iyi misin? " diyor. Son üç aydır hep bu şekilde konuşmalarımız. Anne yüreği derler ya hissediyor birşeyleri. Annelik hissi nedir henüz bilmiyorum bir gün bilebilir miyim inanın bunu da bilmiyorum. Bu konuya çok kafamı takıyorum. Anneme söylesem mi ? Söylesem çok üzülür, benim yüzümden üzülmesini istemiyorum. Böyle de içim hiç rahat değil. Şimdiden teşekkürler.
Evet benim... Hala hastanede kalıyorum, denosumab (sanırım tümör küçültücü) tedavisi uygulanacakmış ondan sonra da ameliyatım yapılacak. Çok nadir bir durummuş onu anladım, herhangi bir rahatsızlık için burada birçok kişiden deneyim ve görüş alabiliyorsun ama ben bacağımda tümör var dediğimde bile bacakta tümör mü olur diyenler çıkıyor. Çoğu kişinin bilmediği bir rahatsızlıkmış...Sen miydin kimdi bilmiyorum hastanede kalıyordu biri bacağında tümör vardı sanirim
Ne alaka her dinden insan var inanan inanmayan var Müslümanlıkta bir hoşgörü dini anonim bir platform karşımda bulunan insanın inancını bilemem ancak kelimelerimi ona göre seçebilirim şirk koşan bir kelimem yok.Ya yanlış anlamayın ama değilsen inandığın demişsiniz..Cümlenize dikkat edin müslümansanız şirke girer. Uyarmak istedim sadece
Umarım en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.Biz güçlü kadınlarız motivasyonunuzu bir an olsun düşürmeyin hayat inişleri ve çıkışları olan bir yol bunu hiç unutmayın çok geçmiş olsun tekrardanÇok sağolun. Malesef devam ediyor. Sürekli kontrolleri var hormon terapy alıyorum. İkinci ameliyatı da kanser sıçramasın diye çevre organları almak için yaptılar
Bence de söyleyin emin olun anne desteği çok ayrı, çok geçmiş olsunMerhabalar daha önce konularımda yazmıştım. Ben yaklaşık 4 ay önce hem yumurtalık hem rahim kanseri olduğumu öğrendim son iki ayda iki büyük ameliyat geçirdim vs. Buraları tekrar uzunca yazıp okuyanları da sıkmak istemiyorum. Son günlerde beni yoran ve içinden çıkamadığım şey şu ki ; yurtdışında yaşıyorum ve eşim ve burdaki arkadaşlarımız dışında kimse hastalığımı bilmiyor. Annem beni tek başına büyütmek zorunda kaldı belki bu nedendir ki annem ile çok bağlıyız, günde en az üç dört kez telefonla konuşuruz. Ve son üç aydırbenim annem "seni rüyamda görüyorum ,içimde bir his var iyi misin? " diyor. Son üç aydır hep bu şekilde konuşmalarımız. Anne yüreği derler ya hissediyor birşeyleri. Annelik hissi nedir henüz bilmiyorum bir gün bilebilir miyim inanın bunu da bilmiyorum. Bu konuya çok kafamı takıyorum. Anneme söylesem mi ? Söylesem çok üzülür, benim yüzümden üzülmesini istemiyorum. Böyle de içim hiç rahat değil. Şimdiden teşekkürler.
Yanlıs anlamayın diye özellikle belirttim bu kadar tepki göstermenize gerek yok. Burda mevzu inanan inanmayan değil hani cümlenizde "inandığın şifa versin" demişsiniz ya. Siz müslümansanız karsınızdaki kisinin inancı ne olursa olsun isterse aya tapsın ayın şifa vermeyeceğinin farkındasınız sonuçta. Böyle bir cümle kurmanızda şirk oluyor sizin için söylemiştim keyfiniz bilir.....Hayret bisey yaNe alaka her dinden insan var inanan inanmayan var Müslümanlıkta bir hoşgörü dini anonim bir platform karşımda bulunan insanın inancını bilemem ancak kelimelerimi ona göre seçebilirim şirk koşan bir kelimem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?