Bilmiyorum

Hanım efendi sığ sığ konuşmayın bana ya “kelimelerinize dikkat edin” diye bir emir kipi kullanarak yanlış anlaşılmama bekleyemezsiniz sizlik bir şey yok dediğiniz gibi benim dini inancımı da bilmiyorsunuz sonuç olarak onun için size tavsiyem her şeye atlamamanız diyanete yazmadım cevap beklemiyorum iyi günler.

Ya ne sığlığı ne atlaması.. iyilik edelim dedik cidden acayipsiniz. Emir mi vermiş oldum yani dikkat edin ne demek uyarmak demek...Cümlemin sonun da bile uyarmak istedim sadece dedim, yanlış anlamayın dedim daha ne diyebilirim. İyi ne haliniz varsa görün o zaman. Daha da muhatap olmak istemiyorum.

Konu sahibi D derincornelia ve size çok geçmiş olsun, Allah şifanızı en kısa zamanda bağışlasın demek istedim sadece.

O cümleyi ne niyetle kurduğunu Allah biliyor, şirk koşma amacı ile kurmadığı için herhangi bir dini sorun olmaz.

Bu arada konu sahibi sana da çok geçmiş olsun geçmiş olsun dileyen herkese de teşekkür ediyorum. bu hayatta en önemli şey sağlık, bu hastalık sürecinde bunu çok daha iyi anladım...

O cümleyi ne niyetle kurduğunu Allah biliyor, şirk koşma amacı ile kurmadığı için herhangi bir dini sorun olmaz.
Ben yine de uyarmak istedim başka bir amacım yoktu yani ama hanfendi ters tarafından kalkmış galiba..Biri beni böyle uyarsa teşekkür ederdim kötü birşey demiyorum ki sonuçta. Bir de evet niyet tabiki kötü değildir ama sözler de önemli dinimizce..yani ağzımızdan ne çıkıyor dikkat etmek lazım ben sadece buna dikkat çektim.Neyse iyilik yap denize at demişler..

Öncelikle çok geçmiş olsun.Eğer yakın zamanda yanına gelme sansiniz varsa geldiğinizde yuz yüze söyleyin ki iyi olduğunuzu görsün.Yada onu yanınıza aldırma gibi bir şansınız varsa yanınıza alın bir müddet yanınızda olsun.hem size destek olur.hemee onunda içi rahat olur.

Annenizi yanınıza getirtme şansınız varsa bu şekilde söyleyin. İyice perişan olur. Ulaşımamamazlık yer bitirir insanı

İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun yok ben duydum bacakta tümörü de bukadar zormuydu ya o hastane psikolojisi berbat bişey inşallah cok sağlıklı bir şekilde çıkarsın dualarım seninle

Annenizin yanınıza gelme ihtimali varsa yüz yüze bildirmek en doğrusu yoksa burada sizi de göremediği için sadece kahrolur… inşallah sağlığınıza kavuşup güzel haberlerinizi de yazarsınız buraya.

Çok sağolun. Malesef devam ediyor. Sürekli kontrolleri var hormon terapy alıyorum. İkinci ameliyatı da kanser sıçramasın diye çevre organları almak için yaptılar
Bol bol şifa diliyorum, bir an önce iyileşirsiniz de esamesi kalmaz inşallah. Anneye söyleme kısmında annenizin yapısına göre karar verin ama ben çocuğumun derdini bilmek isterim ki kol kanat vereyim, sarıp sarmalayayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…