arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.
bir derdim var, ne olur bana fikirlerinizi belirtin...
5. yıla giren bir ilişkim var.mutluyum. fakat erkek arkadaşımın annesi zaman zaman problemler yaratıyor. ne gibi derseniz;
-telefonla konuşuyoruz gelip durmadan erkek arkadaşıma birşeyler söylüyor.
-dışarı çıkacak oluyoruz ben kapıda bekliyorum. sapma sapan birşey tutturuyor.gecen bana internet kullanmayı öğret diye tutturmuş.
erkek arkadaşım da bu duruma sinirlenip annesine bağırıyor. eminim annesi benim yüzümden kendisine bagırdını sanıyor. bu duruma da üzülüyorum. ama annesinin böyle davranışlar sergilemesi beni de cok üzüyor.Çok üzgünüm çoook
öncelerde annesiyle cok sık görüşürdük, komsuya gidicem gel domates soyucam gel, seminer var gel derdi. düşünün artık. ama son 1 yıldır aramıza soğukluk girdi.
sebebi ise; ben erkek arkadaşımla bir gün telefonda tartışıyordum sahit olmuş.
neymiş ben oğlunu üzüyormuşum. her ilişkide tartışma olur.
benim ne yapmam gerek.
lütfen bana fikir verin...mirmirmirmir
bir derdim var, ne olur bana fikirlerinizi belirtin...
5. yıla giren bir ilişkim var.mutluyum. fakat erkek arkadaşımın annesi zaman zaman problemler yaratıyor. ne gibi derseniz;
-telefonla konuşuyoruz gelip durmadan erkek arkadaşıma birşeyler söylüyor.
-dışarı çıkacak oluyoruz ben kapıda bekliyorum. sapma sapan birşey tutturuyor.gecen bana internet kullanmayı öğret diye tutturmuş.
erkek arkadaşım da bu duruma sinirlenip annesine bağırıyor. eminim annesi benim yüzümden kendisine bagırdını sanıyor. bu duruma da üzülüyorum. ama annesinin böyle davranışlar sergilemesi beni de cok üzüyor.Çok üzgünüm çoook
öncelerde annesiyle cok sık görüşürdük, komsuya gidicem gel domates soyucam gel, seminer var gel derdi. düşünün artık. ama son 1 yıldır aramıza soğukluk girdi.
sebebi ise; ben erkek arkadaşımla bir gün telefonda tartışıyordum sahit olmuş.
neymiş ben oğlunu üzüyormuşum. her ilişkide tartışma olur.
benim ne yapmam gerek.
lütfen bana fikir verin...mirmirmirmir