Bilmeyenler ve ilk kez başlayacak olanlar için Ovülasyon Testleri

Kızlar az önce yaptım çizgi çok çok silikleşti. Farklı olarak bu sabah sıvı alımını biraz arttırıp iki saat bekledim. Önceki günler (genelde çok su içen bi insan olmadığım için) idrarım afedersiniz çok koyuydu. Sanırım bu da testi etkiliyor

Bilemiyorum açıkçası benim de ilk ay denemem ama siz eğer bu üç günü güzel degerlendirdiyseniz inşallah tutmuştur hatta iliskiye devam bile edilmeli bence ben testleri yapıp yumurtlamayı hesapliyorum ama ilişkimiz sadece çocuk yapma yönelik değil yani biz sağlıklı bir şekilde birlikteliğimize devam ediyoruz

Tabii, orasi çoğu çift için öyledir. Benim bu testleri yapma sebebim reglimin asiri duzensiz olmasi. Ornegin mart sonu olmustum, sonra temmuz basina kadar olmadim. Bu kadar aralikta yumurtlama tarihimi bilmek imkansiz gibi bir sey zira her zaman gun asiri ilişki olmayabiliyor uykulu olursun, yorgun olursun, ve ya sadece modunda değilsindir. Gebelik isteği varsa o günlere denk geldiğinden emin olmak büyük fırsat elbette

Çok haklısın C creamole123 , bu bir süreç ve Rabbiim bizi sabr imtihanindan geciriyor. Makul fiyatlardaki testlerle takibini yapmak en güzeli. Güzel haberler verelim inşallah. Siz peki bu adet düzensizliği durumu için ne yapıyorsunuz bunun bir tedavi yöntemi var mı yoksa bu sizin vücudunuzun kendi düzeni mi

Amin, inşallah Ben maxijuno, arı sütü polen hambal karışımı ve omega 3 başladım reglin 2.günğ itibariyle. Çok şükür iyi geldiğini hissediyorum. Şu süreçte takviyelerin gerçekten etkili olduğunu farkettim hormonları doğrudan etkiliyor. Yumurtlamadan üç gün öncesi de keten tohumu yoğurt başladım pik görünce bıraktım

Merhaba sizin en koyu 15.gün olmuş döngünüz kaç gün acaba? Benim de 12.günde aynı sizinki gibi silik oldu. Normalde 12-13 koyu olurdu. 14-15e gidicek galiba bu ay

Şifa olsun inşallah

Kizlar benimde ovulasyon testlerimi yorumlayabilirmisiniz umudum tükendi artk

Eklentiler

• 17223438080517487200617219881144.jpg
    132,2 KB · Görüntüleme: 106
Ya benim testim de böyle oldu neden acaba tam iki çizgi çıkıyordu sonra siliklesmeye başladı yine neden acaba lütfen bilgi sahibi olan varsa yazar mısınız ? Bu ay 45. Günü. Sonunda oldum regl 5 gün sürdü biter bitmez başladım teste

Eklentiler

• GAG-1725052813400.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…