bilmem kaçıncı diyet deneyimim?? ama olacak yine

cnm tebrik ederim çok iyi vermişsin hamilelik düşünüyorsan bi 3 kılo daha ver rahat edersin hemen hamile kalırsan kılo yerleşmeden geri gelebilir

çok saol teşekkürler. evet çok haklısın korkuyorum ondan :KK66: o yüzden sabitlemeye çalışıyorum aslında ama belki gram gram da olsa gider. çünkü tam anlamıyla normal beslenmeye geçmedim daha

günaydınlar.. diyeti bıraktık diye salmadık yani :KK70:
ne hallerde verdim korumam gerek. zaten regl de oldum. bu ay da gebelik yok. devam edelim bakalım .
geçen hafta:64.8
bu hafta:64.4

bugünkü menümü de yazayım.
sabah
1 dilim etimek
1 haşlanmış yumurta
(kahvaltımı evde unutmuşum bulduğu yedim )

ara
2 parça bitter
yarım nescafe

öğlen
4-5 kaşık haşlama et
3 kaşık yoğurt
turp-tere

ara
1 sütlü kahve
1 avuç dutkurusu

ara
1 elma

akşam
menengiç olabilir.

bugün menüm baya kaçamklı ama olsun. tadımlık yemeye çalıştım. ikramları çeviremedim.

sabah
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı salça
5 tane kadar zeytin
peynir
1 haşlama yumurta

ara
yarım nescafe
1 cezerye

öğlen (bu iş yerinde arkadaşların davetiydi)
2 kaşık kısır
yeşillik
1 bardak ayran

ara
yarım dilim pasta (bu da ikram)

ara
yarım nescafe
1 parça bitter

akşa
1 armut
1 menengiç

toplam 1000 kalori değil neyse ki

ahh günlüğüm ahhh..
bitti gitti diyetim ama hala çok fazla açmadım yani. hafif hafif gitmeye devam ediyor.
pes etmeyeceğim şimdilik. açlık krizlerim de yok şükür.

menümü de yazayım bari.

sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
salça
1 haşlama yumurta
(hepsi ölçülüydü)

ara
1 tane cezerye
yarım nescafe

öğlem
1 kase mercimek çorbası
5 minik kıtır ekmek

ara(burda koptu biraz)
2 avuç dut kurusu
yarım nescafe
1 elma

akşam
1 menengiç
2 kaşık taze fasulye

menüm
sabah
1,5 dilim ekmek
peynir
zeytin
salça
1 haşlanmış yumurta
1 kurabiye (akşam yaptım sabah tadına baktım)

ara
1 elma

öğlen
1 salep

ara
5 kaşık zeytinyağlı tazen fasulye
1 kepçe yoğurt

ara
yarım nescafe
1 kurabiye

akşam
1 menengiç kahvesi

(diyette değilim korumaya çalışıyorum. verirsem de ne ala)

günaydın.. kontrolü elden bırakmak yok tabi ki....
geçen hafta:64.4
bu hafta:63.5
900 grama daha by by yaptım :KK66: ve bugün itibariyle 15 kilomdan kurtulmuş bulunuyorum. dile kolay 15 kilo!
nerdeyse 3 yaşında bir çocuk attım vücudumdan. inanılmaz hafif hisssediyorum kendimi. iyi ki 3 ay önce bir başlangıç yapmışım. zorlandığım anlar oldu açlıktan zor uyuduğum dönemler falan. ama sonuç hepsine değdi. inş gebellik harici kilo almam daha. eğer hala düşünen varsa düşünmesin hemen başlasın. 1 gün 1 gün yani.

merhabalar. düzenli beslenmeye devam ediyorum. tabi ara ara kaçamaklarım var yani. tartm güzel. hafif eksilmeler devam ediyor. pazartesi bildirimde bulunurum yine.
aslında alışınca diyet moduna iyi oluyormuş. yani zor gelmiyor. hatta diyeti bozmaya insanın eli varmıyor :KK70:

günaydın günlüğüm. bugün günlerden sonra simit yedim. çok özlemişim :KK70:

yarım simit
peynir
zeytin
1 haşlanmış yumurta

olarak kahvaltımı tamamlamış bulunuyorum.
abartmadım yani :KK66:

bugn kontrol tartımdı.
geçen hafta:63,5
bu hafta: 63.2

zaten amacım kilo vermek değil korumak ama böyle gitmesi de güzel yani. 62 ler gelebilir belki :KK66:

meraba günlükçüm bu ara fena hastayım. grip kötü çarptı ailecek bizi. iştahım ortalamanın altında.
o yüzden tartm eksilerde. sabah 61.9 gösteriyordu tartım

günaydın günlükçüm. sağlığım iyi değildi ama toparladım şükürler olsun iyiyim. ve hemen iştahım düzeldi artılara geçtim :KK70:
yalnız ilk defa artı bildirim yapacağım haftalık olanda.
geçen hafta:63.2
bu hafta:63.3
100 gram yani. bu koruma işi çok zorlayacak beni belli.

günaydın günlükçüm. sağlığım iyi değildi ama toparladım şükürler olsun iyiyim. ve hemen iştahım düzeldi artılara geçtim :KK70:
yalnız ilk defa artı bildirim yapacağım haftalık olanda.
geçen hafta:63.2
bu hafta:63.3
100 gram yani. bu koruma işi çok zorlayacak beni belli.
Vallaha aferin kiz..tebrik ederim uc ayda 15 kiloyu silkeleyip atmissin..dariai bana insallah..listelerimiz hemen hemen benziyor..insallah benimde sonum boyle eksi 15 li filan olur ben de 20 kilo vermek istiyorum.75 im 55 super oluyo bude spor yapinca zaten 52 53 gibi duruyo o bende..insallah bakalim guzel motivasyon oldu senin oykunde.keske resimde koysaydin daha cok gaza gelirdimneyse tebrikler tekrardan...

Vallaha aferin kiz..tebrik ederim uc ayda 15 kiloyu silkeleyip atmissin..dariai bana insallah..listelerimiz hemen hemen benziyor..insallah benimde sonum boyle eksi 15 li filan olur ben de 20 kilo vermek istiyorum.75 im 55 super oluyo bude spor yapinca zaten 52 53 gibi duruyo o bende..insallah bakalim guzel motivasyon oldu senin oykunde.keske resimde koysaydin daha cok gaza gelirdimneyse tebrikler tekrardan...

çok ükür ya kurtuldum 15 kilodan. darısı da sana inş. foto palaşmıştım ama cuma grubunda paylaşmıştım. burusam linkini paylaşarım. sen de verirsin eminim. 20 kiloda verilir neden verilmesin. yeter ki bir ucundan başlanmalı. bugün yarın diye diye zaman geçirmemk lazım. sana da başarılar.

meraba günlkçüm. bu hafta tatile çıkıyorum annemlerin yanına gideceğim. bakalım dönüşte sonuç ne olacak. umarım korumayı başarırım.
tatile çıkış kilom:62.6

evettttt tatil bitti dün evime geldim.
sabah tartıldım 62.6 ile devam ediyorum. çok şükür sabit geldim. kazasız belasız kilosuz atlattım tatilimi.

X