- 13 Temmuz 2022
- 571
- 163
-
- Konu Sahibi 1tutamdeniz
O kadar çok eczane aradım ki Ankara'da bile zor buldum kendi şehrimde bile yoktu eczanelerdeGecen ay bende ordan bulmuwdum tewekkur ederim canim
Evet oyle bende gecen ay cok eczane aradim en sonda ordan buldum ama gecen ay 1 tane kalmiwdi dediler her halde yine getirmiwlerO kadar çok eczane aradım ki Ankara'da bile zor buldum kendi şehrimde bile yoktu eczanelerde
Anladım inşaallah güzel bir sonuç alırsınız Rabbim utandırmasınBenim doktorum selen hoca bu gun 6 numaradaydi o yuzden ora verdiler beni
Olabilir bazıları da anlaşmalı doktorlarla o yüzden de satmıyorlarEvet oyle bende gecen ay cok eczane aradim en sonda ordan buldum ama gecen ay 1 tane kalmiwdi dediler her halde yine getirmiwler
Amin inwallah haqqimizda hayirlisi olsunAnladım inşaallah güzel bir sonuç alırsınız Rabbim utandırmasın
Dün aşılama oldumNe yaptınız hanımlar aşılama oldunuz mu
Güzel haberlerini bekliyorum bende cuma olucam büyük ihtimalDün aşılama oldum
Hayırlısı olsun inşaallah ikimiz adınaGüzel haberlerini bekliyorum bende cuma olucam büyük ihtimal
siz gittiniz mi? ben de randevu almayı düşünüyorum süreçten bahsederseniz sevinirimSelam arkadaşlar Bilkentte infertilite bölümünde tedavi gören yada başlayacak olanlar tanışalım
Nasıl geçti dün yumurtalarınız ne durumda ?Aşılama olanlar güzel haberlerinizi alırız inwallah bende 2ci awilama için ilaç kullandım bu gün yumurta takibine geldim
Öncelikle infertiliteye herhangi bir doktora randevu almalısınız sabah 7 gibi gittiğinizde de randevusuz sıra alabiliyorsunuz regl iken gitmek daha avantajlı en azinda o gün kan tahlilleriniz alınıyor size bir liste veriliyor onu aylık olarak tamamliyorsunuz eğer daha önce son 6 ayda yapılmış tetkikleriniz varsa tekrar istenmiyor yaşınız 35 ten büyükse direk tedavi başlıyor. İstenenleri tamamladığınız gibi ilaç tedavisi yumurta takibi sonrası iğne eğer yumurtalarınız iyi cevap verirse hemen aşılama yapılıyorsiz gittiniz mi? ben de randevu almayı düşünüyorum süreçten bahsederseniz sevinirim
Ben iki üç sene olmuş sanırım tekrar baktım şehir hastanesine çocuk istemi ile gittim ama sonra denemedim vazgeçtim. Şimdi de 1 yıla yakın süredir deniyorum olmuyor… 5 ay önce farklı bir hastanede tüm kan değerlilerime baktırdım.Öncelikle infertiliteye herhangi bir doktora randevu almalısınız sabah 7 gibi gittiğinizde de randevusuz sıra alabiliyorsunuz regl iken gitmek daha avantajlı en azinda o gün kan tahlilleriniz alınıyor size bir liste veriliyor onu aylık olarak tamamliyorsunuz eğer daha önce son 6 ayda yapılmış tetkikleriniz varsa tekrar istenmiyor yaşınız 35 ten büyükse direk tedavi başlıyor. İstenenleri tamamladığınız gibi ilaç tedavisi yumurta takibi sonrası iğne eğer yumurtalarınız iyi cevap verirse hemen aşılama yapılıyor
Teşekkür ediyorumBu listede burda dursun
Daha önce çocuğunuz yoksa ve 1 yılı aşkın evliyseniz tamamen tedavi ücretsiz yalnızca çatlatma iğnesi ücretli sgk karşılamıyor onun fiyatı 800 lira civarı kaç defa aşılama yaparsanız yapın tek kuruş ödemiyorsunuzBen iki üç sene olmuş sanırım tekrar baktım şehir hastanesine çocuk istemi ile gittim ama sonra denemedim vazgeçtim. Şimdi de 1 yıla yakın süredir deniyorum olmuyor… 5 ay önce farklı bir hastanede tüm kan değerlilerime baktırdım.
Anladım ben bir randevu alayım o zaman adet günümde ilerisi için yol gösterirler.
Peki ücret hakkında bilginiz var mı? Devlette nasıl oluyor ücretlendirme.
Çok teşekkür ediyorum bilgiler için
Hımm bu mesajınızı şimdi gördüm ben 10 senedir evliyimDaha önce çocuğunuz yoksa ve 1 yılı aşkın evliyseniz tamamen tedavi ücretsiz yalnızca çatlatma iğnesi ücretli sgk karşılamıyor onun fiyatı 800 lira civarı kaç defa aşılama yaparsanız yapın tek kuruş ödemiyorsunuz
Anladım ben 10 senedir evliyim çocuğumda yok 40 bini görünce şaşırıp üzülmüştümBirde durumunuza göre onlar yönlendiriyor tüp bebeğe genelde 4 aşılama sonrası