-
- Konu Sahibi 1tutamdeniz
Ben rahim filmi için gitmek istiyorum yoksa evet karışık ama özele de gittim rahim filmi hiç bir şey istemedi. 2-3 doktor gezdim özelde onlar da ilgisizdi inanın veya bana öyle denk geldi bilmiyorum. Süper mükemmel sorun yok diyip gönderdilerBen ilk randevumu oraya almıştım ama tekrar gitmeyeceğimi o gün anlamıştım. Aradığınız doktoru bulamıyorsunuz karma karışık bir hastane bana göre yetersiz geldi. Saat 16.15 de randevum olmasına rağmen bana bakacak doktor odasını kapatıp gitmişti başka bir asistan bana bir kaç kağıt verip gönderdi bende takibimi orada yaptırmaktan vazgeçtim
Yaşınız kaç acaba ? Rahim filmini evet çektirin bencede her kadının yaptırması gereken bir işlem olduğunu düşünüyorum bende yaptırdım haziran ayında bekliyorum aşılama yaptıracağımBen rahim filmi için gitmek istiyorum yoksa evet karışık ama özele de gittim rahim filmi hiç bir şey istemedi. 2-3 doktor gezdim özelde onlar da ilgisizdi inanın veya bana öyle denk geldi bilmiyorum. Süper mükemmel sorun yok diyip gönderdiler
Ben hastaneye ilk gittiğimde listeyi verdiler her gittiğim asistan kendi detaylı tetkik istiyordu bunun dışında bişey yok hsg de anormallik çıkarsa çok detaylı testlere yonlendiriyorlar siz şimdiden kendinizi strese sokmayın biraz akışına bırakınAy umarım çabuk ilerlesin o bari çabuk ilerlesin…
Bir yanım bekle diyor stres içine sokma kendini ama bekledikçe de kendi kendine olmayacak biliyorum…
Stresli bir dönemindeyim o yüzden olmuyor bence diye kendime bahane buldum uzun süre ama en azından rahim filmi çektirip hiç bir şey çıkmazsa o bahane ile biraz daha beklerim…
Peki rahim filmi dışında şunu da iste bakılsın dediğiniz bir şey var mı?
Yaşım 34 benim sizin?Yaşınız kaç acaba ? Rahim filmini evet çektirin bencede her kadının yaptırması gereken bir işlem olduğunu düşünüyorum bende yaptırdım haziran ayında bekliyorum aşılama yaptıracağım
Anladım rahim filmine bağlı ileri tetkikler teşekkür ederim. Ne yazık ki bazen ilgisiz oluyorlar ve istemeden bir test bile yapmadıkları için öncesinden bilmek için sordum teşekkür ediyorumBen hastaneye ilk gittiğimde listeyi verdiler her gittiğim asistan kendi detaylı tetkik istiyordu bunun dışında bişey yok hsg de anormallik çıkarsa çok detaylı testlere yonlendiriyorlar siz şimdiden kendinizi strese sokmayın biraz akışına bırakın
Açıkçası asistanlar ilgisiz olabiliyor ama bazıları ben şehir dışından gidip gelmeme rağmen çok dikkatli ve detaylı bakıldı sürecim 6 ayda tamamlandı bu işler biraz sabır işi bulunduğum şehirde özeldekiler o kadar igisizdi ki devlettekilere şükrediyorumAnladım rahim filmine bağlı ileri tetkikler teşekkür ederim. Ne yazık ki bazen ilgisiz oluyorlar ve istemeden bir test bile yapmadıkları için öncesinden bilmek için sordum teşekkür ediyorum
Öyle tabiki bende daha rahat olsun süreç diye özelde muayene oldum önce tabi o zaman hemen hamile kalırım sorun yoktur diye düşünmüştüm…Açıkçası asistanlar ilgisiz olabiliyor ama bazıları ben şehir dışından gidip gelmeme rağmen çok dikkatli ve detaylı bakıldı sürecim 6 ayda tamamlandı bu işler biraz sabır işi bulunduğum şehirde özeldekiler o kadar igisizdi ki devlettekilere şükrediyorum
27 rahim filmini ilk defa mı çektireceksiniz inşallah tüpleriniz açıktır ve işleminiz çok kolay olurYaşım 34 benim sizin?
Evet ilk kez çektireceğim. Ben uzun süre çocuk istemedim, ama meğer zaten olmuyormuş27 rahim filmini ilk defa mı çektireceksiniz inşallah tüpleriniz açıktır ve işleminiz çok kolay olur
Evet ilk kez çektireceğim. Ben uzun süre çocuk istemedim, ama meğer z
İnşallah hayırlı zamanda olur sizi daha fazla bekletmedenEvet ilk kez çektireceğim. Ben uzun süre çocuk istemedim, ama meğer zaten olmuyormuş