- 13 Temmuz 2022
- 571
- 163
-
- Konu Sahibi 1tutamdeniz
Sizi çok yormazlar 1-2 aşılama sonrası direk tüp bebeğe yonlendirirler muhtemelenHımm bu mesajınızı şimdi gördüm ben 10 senedir evliyim
Daha önce hiç tedavi olmadınız mı?Anladım ben 10 senedir evliyim çocuğumda yok 40 bini görünce şaşırıp üzülmüştüm
Hayır olmadım çünkü uzun süre çocuk zaten istemedimDaha önce hiç tedavi olmadınız mı?
Tedavi olmanız durumda olumlu bir sonuç alırsınızHayır olmadım çünkü uzun süre çocuk zaten istemedim
Umarım hepimiz için… siz de durumlar nedir ben takip edemedim de kusura bakmayınTedavi olmanız durumda olumlu bir sonuç alırsınız
Estağfurullah bende 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim ilk defa bu yıl tedaviye başladım geçen hafta pazartesi aşılama yaptım bekliyorum bundan sonra Bilkentten devamUmarım hepimiz için… siz de durumlar nedir ben takip edemedim de kusura bakmayın
Yaşınız küçükmüş umarım hemen bebeğinize kavuşursunuz. İlgileniyorlar mı peki hastanede memnun kaldınız mı? Rahim filmi de çektiler mi? Bir de ne dediler sorun için bir sebep söylediler mi?Estağfurullah bende 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim ilk defa bu yıl tedaviye başladım geçen hafta pazartesi aşılama yaptım bekliyorum bundan sonra Bilkentten devam
Evet ilgileniyorlar ben memnunum şehir dışından gidip geliyorum normalde o liste 2-3 ay içinde tamamlanırken ben 6 ay sonrası tedaviye alındım tüpümde enfeksiyon çıktı o tedavi edildi sonrası eşimde sıkıntı vardı o giderildi derken 6 ayı buldu sabrettim çok mutluyum artık sürecim başladıYaşınız küçükmüş umarım hemen bebeğinize kavuşursunuz. İlgileniyorlar mı peki hastanede memnun kaldınız mı? Rahim filmi de çektiler mi? Bir de ne dediler sorun için bir sebep söylediler mi?
Çok sevindim sizin adınıza.. Zaman bir şekilde geçiyor önemli olan sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız. Bende sizin yazdığınız gibi bir randevu alarak sürece başlayım. Rahim filmi dışında tüm tahlillerim var aslında elimde bakalım ne diyecekler.Evet ilgileniyorlar ben memnunum şehir dışından gidip geliyorum normalde o liste 2-3 ay içinde tamamlanırken ben 6 ay sonrası tedaviye alındım tüpümde enfeksiyon çıktı o tedavi edildi sonrası eşimde sıkıntı vardı o giderildi derken 6 ayı buldu sabrettim çok mutluyum artık sürecim başladı
Ben hastaneye gidip gelirken eşimi tüp bebek uzmanı muayene etmişti orda danışmıştım 40 bin lira ilaç ücreti olduğunu söylemişlerdi her seferinde mi alınıyor bilmiyorumÇok sevindim sizin adınıza.. Zaman bir şekilde geçiyor önemli olan sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız. Bende sizin yazdığınız gibi bir randevu alarak sürece başlayım. Rahim filmi dışında tüm tahlillerim var aslında elimde bakalım ne diyecekler.
Yardımınız için teşekkür ediyorum.
tek bir uygulama için ilaç fiyatları 40 bin dimi her seferinde tekrar alınıyor ücret
Anladım çok teşekkür ediyorum desteğiniz içinBen hastaneye gidip gelirken eşimi tüp bebek uzmanı muayene etmişti orda danışmıştım 40 bin lira ilaç ücreti olduğunu söylemişlerdi her seferinde mi alınıyor bilmiyorum
İyi gecti 2 yumurtam oluwmuw birisi 13.5 biride 10 mmNasıl geçti dün yumurtalarınız ne durumda ?
Adetliyken gidiyorsunuz adet bitimine hemen randevu veriyorlarBir şey daha soracaktım şehir hastanesi ne kadar zaman sonraya veriyor rahim filmi için randevuyu… Gitmeden merak ettim umarım aylar sonraya vermez
Ya çok sevindim. Ben şimdi adet olmadan bir gideceğim. Adetten bir hafta önceye randevu aldım önce belki muayene ederler diye… sonra da dediğiniz gibi devam ederim.Adetliyken gidiyorsunuz adet bitimine hemen randevu veriyorlar
İşlemler çabuk ilerliyor orda smear sonucu bile 10-15 gün içinde çıkıyor aneztezisiz çekiliyor hsgYa çok sevindim. Ben şimdi adet olmadan bir gideceğim. Adetten bir hafta önceye randevu aldım önce belki muayene ederler diye… sonra da dediğiniz gibi devam ederim.
Genelde aylar sonraya randevu verdikleri için bu da öyle olursa diye endişe ettim hemen olmasına sevindim. Anestesizi raporu vs alınıyor değil mi bu işlem için.
Smear vs var bende. Aslında 4 ay öncesinden kan hormon testi vs de var bakalım ne isteyecekler. Teşekkür ederimİşlemler çabuk ilerliyor orda smear sonucu bile 10-15 gün içinde çıkıyor aneztezisiz çekiliyor hsg
Sizin çabuk ilerler süreciniz.Smear vs var bende. Aslında 4 ay öncesinden kan hormon testi vs de var bakalım ne isteyecekler. Teşekkür ederim
Ay umarım çabuk ilerlesin o bari çabuk ilerlesin…Sizin çabuk ilerler süreciniz.
Ben ilk randevumu oraya almıştım ama tekrar gitmeyeceğimi o gün anlamıştım. Aradığınız doktoru bulamıyorsunuz karma karışık bir hastane bana göre yetersiz geldi. Saat 16.15 de randevum olmasına rağmen bana bakacak doktor odasını kapatıp gitmişti başka bir asistan bana bir kaç kağıt verip gönderdi bende takibimi orada yaptırmaktan vazgeçtimSelam arkadaşlar Bilkentte infertilite bölümünde tedavi gören yada başlayacak olanlar tanışalım