- Konu Sahibi 1tutamdeniz
Siz ne durumdasınızHayırlısı inşaallah bizide bilgilendir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz ne durumdasınızHayırlısı inşaallah bizide bilgilendir
Çok iyi günde kaç defa alacaksın?Klomen verdi 31 Temmuzda kontrole gidicem
Klomeni 5 gün kullandım yarın kontrolüm var bakalım yumurtalar ne durumdaSiz ne durumdasınız
Oldun mu aşılama ben enKızlar Bilkentte Aşılama ücretli mi ?
oldun mu aşılama ben geçen sene sigortam yoktu 1500 tl vermiştimKızlar Bilkentte Aşılama ücretli mi ?
Yok canım dün kontrolde sağ 15 mm yumurtam oluşmuş 18-19 mm olsun öyle iğne yapalım sonrası aşılama dedi ancak çatlayabilirde dedi yarın tekrar gidecem keşke bugün gidebilseydim işim şansa kaldıOldun mu aşılama ben en
oldun mu aşılama ben geçen sene sigortam yoktu 1500 tl vermiştim
Siz bu gun hastanedemiydiniz?Kızlar bugün yumurtam 17mm Estradiol 375 yarın ovitrelle vuruyorum pazartesi aşılama yapıyorum
Ben şimdi o kadar çok eczane aradım ki şehir dışından bile bakıttım ancak Bilkente yakın bir eczanede buldumMerhaba kizlar nasilsiniz benim bu ay ki awilamam tutmadi bu gun hastaneye gitdim yeniden awilama olacam klomene bawlaydilar yeniden size bir sorum olacak siz catlatma iynesini nerden buldunuz ben gecen ay zor buldum bu ay napicam bilmiyorum
EvetSiz bu gun hastanedemiydiniz?
Bende ordaydim hangi odayi bekliyordunuz siz ?
Hangi eczane ismini soyleye bilirmisiniz rica etsemBen şimdi o kadar çok eczane aradım ki şehir dışından bile bakıttım ancak Bilkente yakın bir eczanede buldum
3 numaradydımBende ordaydim hangi odayi bekliyordunuz siz ?
Ben 6 numaradaydim3 numaradydım
Safirtepe gitmeden arayınHangi eczane ismini soyleye bilirmisiniz rica etsem
Gecen ay bende ordan bulmuwdum tewekkur ederim canimSafirtepe gitmeden arayın
Normalde 3 ten devam etmeniz gerekmiyor tekrar ?Ben 6 numaradaydim
Benim doktorum selen hoca bu gun 6 numaradaydi o yuzden ora verdiler beniNormalde 3 ten devam etmeniz gerekmiyor tekrar ?