- 15 Nisan 2017
- 13.279
- 15.675
Bir yandan da kırılıyorum,zaten hayatı tepe taklak bir de ben dokunmayim denediği icinAçtırmayın ağzını engel atın gitsin, gitsin anasına açılsın bu konularda çok sert olun, ahlaksız teklif kimse size edemesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir yandan da kırılıyorum,zaten hayatı tepe taklak bir de ben dokunmayim denediği icinAçtırmayın ağzını engel atın gitsin, gitsin anasına açılsın bu konularda çok sert olun, ahlaksız teklif kimse size edemesin
Niye desin?Bir yandan da kırılıyorum,zaten hayatı tepe taklak bir de ben dokunmayim denediği icin
Bir yandan da kırılıyorum,zaten hayatı tepe taklak bir de ben dokunmayim denediği icin
Yok canım tabiki yaşayamam bunlar ve daha fazlası olur bunları bilen biriyim zihnin küçük bir oyunu, ilgilendiği ile kalacak emin olabilirsin
Açık bırakmadım geri puakurmeden önceki halini izliyorum daha iyi değil mi bir daha böyle şeylere kalkismaxTavır göstermek yerine, kapıyı açık bırakıp, neler söyleyeceğini planlamış. Çok romantik
Güvenmek diye bir şey yok gerek de yok zaten yol göstereceğim anı bekliyorumADAM EVLİ EVLİ LÜTFEN RİCA EDİYORUM ADAM EVŞİ TEKRAR ERİYORUM ADAM EVLİ.
Evliyken bunları yapan adama nasıl güvenebilirsiniz?
ADAM EVLİ EVLİ LÜTFEN RİCA EDİYORUM ADAM EVŞİ TEKRAR ERİYORUM ADAM EVLİ.
Evliyken bunları yapan adama nasıl güvenebilirsiniz?
Arkadaşlar bakın iyice açıklayıp çıkayım en iyisi.Yorumlar çok yoğun gelince çocuğun da uyku vakti gelince okuyamadım hepsini henüz, okuyacagim konu kapanmadan yazayım.Okudugum yorumlar arasında haklı yorumlar vardı ama abartılmış olanlar da var.İlgilenmek dediğim küçük şeyler ortada bir şey yok,bu konuda hassassiniz biliyorum hepimiz hassasız o yüzden konuyu geç açtım.Lincler bazen iy geliyor ama yapıcı yorumlar daha akılda kalıcı oluyor o yuzden öfkeyle yazmasaniz çok fazla? Emojiden de anlam çıkarmış kimisi ben o maymunu WhatsAppta hep atıyorum ne var bunda.Ben yerimi biliyorum merak etmeyin dini yönüm de ağır basar yapamam böyle işler.Ki bana yapılmış olanı yapamam bir başka kadına.Ne yazdınız henüz hepsini bilmiyorum ama hepinize sevgiler ve iyi akşamlar
Güvenmek diye bir şey yok gerek de yok zaten yol göstereceğim anı bekliyorum
Yok olmuyorlar memuriyetten. A noktasından b noktasına gidiyorlar. İyice basılırlarsa falan bu dediğimdeHala konusmami hazırladım yazmışsınız vallahi pes ya, birde aynı okuldasınız
O çocukların yüzüne nasıl bakacaksınız kendi çocuğunuzu hiç mi düşünmüyorsunuz
Onu geçtim memuriyetten olma ihtimali var
Bir iş var elinizde, kendinize gelin bence
Bu utanan maymun sen daha iyi bilirsin anlamınıArkadaşlar bakın iyice açıklayıp çıkayım en iyisi.Yorumlar çok yoğun gelince çocuğun da uyku vakti gelince okuyamadım hepsini henüz, okuyacagim konu kapanmadan yazayım.Okudugum yorumlar arasında haklı yorumlar vardı ama abartılmış olanlar da var.İlgilenmek dediğim küçük şeyler ortada bir şey yok,bu konuda hassassiniz biliyorum hepimiz hassasız o yüzden konuyu geç açtım.Lincler bazen iy geliyor ama yapıcı yorumlar daha akılda kalıcı oluyor o yuzden öfkeyle yazmasaniz çok fazla? Emojiden de anlam çıkarmış kimisi ben o maymunu WhatsAppta hep atıyorum ne var bunda.Ben yerimi biliyorum merak etmeyin dini yönüm de ağır basar yapamam böyle işler.Ki bana yapılmış olanı yapamam bir başka kadına.Ne yazdınız henüz hepsini bilmiyorum ama hepinize sevgiler ve iyi akşamlar
Aslında o beni tetikledi desem ? Çünkü daha önce de başkaları böyle davrandı yüz bulamadıBu kesinlikle kabullenilir birsey değil
Daha geçen hafta ayrı düştüğünüz yıllardır ayrı olduğunuz insana yilbasi programı için kızıyordunuz
İnsan ne yaparsa kendine yapiyor gerçekten
Israrla her konuya yazıyorum terapi almanız gerekiyor evli adamın ilgisinden mideniz bulanacagina hoşunuza gidiyor izin veriyorsunuz vallahi pes
Tuh ya önceden ne guzeldiYok olmuyorlar memuriyetten. A noktasından b noktasına gidiyorlar. İyice basılırlarsa falan bu dediğimde
Arkadaşlar bakın iyice açıklayıp çıkayım en iyisi.Yorumlar çok yoğun gelince çocuğun da uyku vakti gelince okuyamadım hepsini henüz, okuyacagim konu kapanmadan yazayım.Okudugum yorumlar arasında haklı yorumlar vardı ama abartılmış olanlar da var.İlgilenmek dediğim küçük şeyler ortada bir şey yok,bu konuda hassassiniz biliyorum hepimiz hassasız o yüzden konuyu geç açtım.Lincler bazen iy geliyor ama yapıcı yorumlar daha akılda kalıcı oluyor o yuzden öfkeyle yazmasaniz çok fazla? Emojiden de anlam çıkarmış kimisi ben o maymunu WhatsAppta hep atıyorum ne var bunda.Ben yerimi biliyorum merak etmeyin dini yönüm de ağır basar yapamam böyle işler.Ki bana yapılmış olanı yapamam bir başka kadına.Ne yazdınız henüz hepsini bilmiyorum ama hepinize sevgiler ve iyi akşamlar
Karımla görücü usulü sırf annem babam memnun olsun diye evlendik 3 yaşında çocuğum var ama 8 yıldır cinsel birlikteliğimiz yok ceketimi atmışım sadece hamile kalmış. Boşanıcaz. Hayatımda senin gibi birini hiç görmedim. Sevgiyi aşkı sende tattım.Kesin şey demiştir : ben karımla sevmeden evlendim, seni gördüm ilk defa böyle şeyler hissettim, çocuklarım için devam ediyorum, bizim kız da inanmıştır. Gerçi duygusal boşluk umarım böyle bir hataya düşmez olan kendine olur.