- 15 Nisan 2017
- 13.278
- 15.674
Bir şey yaşamadım ki yaşasam haklu olurdunuz4 yaşında bir evladı olan kadınsınız. Yazık !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey yaşamadım ki yaşasam haklu olurdunuz4 yaşında bir evladı olan kadınsınız. Yazık !
İnşallah birde yok kafanız bulanirsa birgün ne olacak bilmem nee. Yok kardeşim benim zihnim bulanmaz bosanirsam bekar insan mı yok. Birde utanan maymun koymuş bana açılacak ama evliğğ. Ama lütfen boşanma aşamasındaAdam zaten alacağını alıp bırakacak. O
"kafadaki" adamlar karisini bırakmaz. Ama kadın öğrenip bu ikisini rezil eder umarım.
Kendinizi kandırabilirsiniz sadeceBir şey yaşamadım ki yaşasam haklu olurdunuz
Evli adamın sana açılacağını düşünüyorsun yani… hey maaşallah, o cesareti bulamaması gerekir normalde. Aklından geçenlerden sorumlu tutulamazsın ama icraata döktüğün her bir şey senin sorumluluğundaYakında açılacak biliyorum,söyleyeceklerimi hazırladım,onunla konuşacağım,böyle bir ilişki kesinlikle bana göre değil v
Eş ölünce ve ya boşanma olayına girince bunlar klasik zaten. En umulmadık kişiler bile saçma sapan hareketler yapıyor. Muhtemelen kolay lokma görüyor haklısınız. Tam kafasının karışık olduğu, bir desteğe ihtiyacı olduğu zamanlar ve erkeklerin iğrenç tanımlamaları da var bu durumlar için.
Ben neden dert edeyim su cümleleri yazan siz dert edin.Adam alacağını alamaz dert etmeyin.
Uzatmak istemem evli biri benimle epeydir ilgileniyor Lütfen kızmayın ama boşluktan sanırım terslemiyorum ,ne yalan söyleyeyim bekar olsaydı keşke diyorum
Kıymaya çok niyetin var bence kıy davan da bitmemiş adam çocuğunu alsın sonra utanan maymun yaparız hep birlikte siz seviyorusnuz bu emojiyi. Kocam beni evli sevgilimle bastı çocuğu istiyorKötü bir kelime miydi kiysa mıydık yani
Anlık birseyden bahsetmiyorsunuz siz bayağı süregelen sizin üzerine konuşmalar planladığınız bir hal içindesiniz.O konuma Allah göstermesin düşmeyeceğim,buraya açtığım konulari en duygusal saçma salak anlarımda açıyorum genelde,sabah büyük ihtimalle ne diyorum ben ya ne iradesi olacağım biliyorum
Aynen. Bir de atarlaniyor keşke bekar olaymış. Belki çocukları var o mal adamın. Şu an gömleğini utuleyen bir karisi.İnşallah birde yok kafanız bulanirsa birgün ne olacak bilmem nee. Yok kardeşim benim zihnim bulanmaz bosanirsam bekar insan mı yok. Birde utanan maymun koymuş bana açılacak ama evliğğ. Ama lütfen boşanma aşamasında
Ama o adam aslında bu kadına aşık ..Aynen. Bir de atarlaniyor keşke bekar olaymış. Belki çocukları var o mal adamın. Şu an gömleğini utuleyen bir karisi.
Bari yalan söyleme yahu . Adamın bir şeylere cesaret edeceğini biliyorsun . Uzun uzun gorusmussunO konuma Allah göstermesin düşmeyeceğim,buraya açtığım konulari en duygusal saçma salak anlarımda açıyorum genelde,sabah büyük ihtimalle ne diyorum ben ya ne iradesi olacağım biliyorum
Bir de adamın kendi karısına sadakat sözü vari da iliştireyim. Bu arkadaşin o kadına ya da çocuklarına sözü senedi yok. İstediğini yapar.Ama o adam aslında bu kadına aşık ..
Konu sahibi de zaten boşanma travması yaşıyor
Vicdansızlik yapmayalim
Yoksa ikisi de öğretmen mi birdeAnlık birseyden bahsetmiyorsunuz siz bayağı süregelen sizin üzerine konuşmalar planladığınız bir hal içindesiniz.
Aranızda birsey olsa, okuldakiler bilecek,hissedenler bile olmuş olabilir, karısı duyar, gelir sizi okulda rezil eder.
Kendinize, evladınıza saygınız, üstteki yazdıklarım sizi adama karşı kapı duvar etmeli.
Şu hayatta o laf kadar sinir olduğum şey azdır ya. Nefret ettim burada kullananlar sayesinde.Bir de adamın kendi karısına sadakat sözü vari da iliştireyim. Bu arkadaşin o kadına ya da çocuklarına sözü senedi yok. İstediğini yapar.