maaş karşılığını dolduramıyorum bir okulda buyüzden mecburen ikinciye gönderiyorlar...
bir de şunu anlamıyorum ilköğretimde bt dersi seçmeli. madem bir okulda bt öğretmeni yok neden o dersi seçiyorlar.... ooooffff of.... anlamıyorum... onlar da beni anlamıyor zaten.... yuvarlanıp gidiyoruz işte...sempatiksalakcinni
mardin de görev yapıyorum ve mardin il mem formatörlük başvurularını kabul etmemiş bu yüzden formatör de olamadık.
bende urfada görev yapıyorum urfa mem de formatörlük vermedi, 10 saat bilişim 12 saat beden ve 7 saat resim dersine giriyorum, ne öğretmeni olduğumu unutuyorum doğrusu.
yarın halk eğitim için kursa başvuracağım gelicek sanırım 3 den sonrada kurs vereceğim zor olmaz inşallah CADIARZU
haftaiçi mi kurs vereceksiniz, günde kaç saat
evet hafta içi hergün vericem kursu , günde 4 saat aralık sonunda belgelerini almış olmaları gerekiyormuş o nedenle biraz yoğun bir kurs olacak..
TRT ilanlarını takip edin, yayın bölümündeki teknik birimde bilgisayar ve öğretim teknoılojileri mezunlarını da uzman olarak alıyorlar, ben daha önce gördüm ilanlarında.. memurlar.net sitesini tarayın trt diye, orada inceleyin arkadaşlar.. kolay gelsin..
öğretmenlik dışında iş bulabilirsin ama yine bilgisayar üzerine olur. MEB bilgisayar öğretmenleri üzerine son 4 senedir oynadıkça oynuyor. o kadar kızıyorum ki onlara. hakkımızda hayırlısı.
ben de çok pişmanım bu bölümü seçtiğime. puanım matematik öğretmenliğini tutuyordu, kolay atanırım dedim ama ben atanana kadar puanlar tırmandı, bişey farketmedi.