Bilişim Teknolojileri öğretmenleri

Benim okulumda o kadar zor değil. Merkez okulların hali berbat bi ilçe milli eğitime bi halk eğitime bi telekom labaratuvarına derken eşim maf oluyor. Bizim de dönem dönem ağır olduğu oluyor. Belirli günlerde kaymakamın falan katlacağı törenlerde zor oluyor. Bide öğle araları labı mutlaka çalıştır yazı üstüne yazı geliyor. Bakanlık çok önem veriyor. Bak buda en zor yanlarından biri. Güvenebileceğin öğrenciler bulup labı öğle arası çalıştır kendin de arada kontrol edersin.

ben de formatörüm ve tüm yaz okuldaydımmm ben hiç sevmedim formatörlüğü dersime girip gitmek isterdim boşuna bekliyorum okulda bi de idarenin hiç bi iş yapmıyorsun bakışlarına maruz kalıyorum inşallah zorunlu tutulmaz çünkü diğer döneme kabul etmemeyi düşünüyorum :umursamaz:

slm arkadaşlar bende tef son sınıf ögrencisiyim stajımız var bakalım hayırlısı ayrıca ben özel bir dershanede bilgisayar kursu veriyorum. bilgi paylaşımı yapabilriz çok sevinirim deneyimli arkadaşlardan bilgi edinmek çok mutlu eder beni.sevgiler.

merhaba arkadaşlar ben de bt öğretmeniyim
bişi sorcam sanırım geçen sene formatörlük zorunluluğu gelmiş
ben doğum izninde olduğum için haberim olmadı
bu sene başlayınca beni formatör yaparlar mı mecburen yoksa şöle bişi okumuştum nette
formatör görevlendirmeleri 1 yıl yapıldığı için ocakta bitçek görevlendirmeler o zamana kadar olmaz die okumuştum
bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
üf formatör olmayı hiç istemiorum ya

hocam eğer olmanızı isterlerse bile istemiyorum diye bi dilekçe verirsiniz artık kabul etmeme şansımız varmış görevlendirmeler Ocak'a kadar sonra eğer olmak isterseniz olursunuz tabii kim olmak ister ayrı mevzu kaydirigubbakcemile2

bende bilgisayar öğretmeniym ama şuan ara verdim inş en kısa zamanda başlayacağım...

bende bilgisayar öğretmeniym ama şuan ara verdim inş en kısa zamanda başlayacağım...

yaa ben şunu merak ediyorum hazır bayan bilgisayarcılar toplanmış haldeyken ... bilgi anlamında kendinizi donanımlı hissediyor musunuz? ben ünv de çok bi bilgi almadm çok meraklı olmadığım için de üzerine de düşmedim.. şimdi bi çok konuda çok zorluk yaşıyorum... sizde de aynı mı? bayan bilgisayarcı olmanın zorlukları neler sizceee :uhm:

canım 3 sene öğretmenlik yaptım 3. yılımdayken yanımda yıldız teknik üniverstesinden 19 stajer öğrenci yetiştirdim yarım dönem..:))
ne bileyim okul genelde teorik ama işin içine giripte okulun tüm tamirlerini tüm programlarını yapınca gitgide ustalaşıyorsun:)) nedense okulun her işi sana bakıyor artık işin suyunu çıkarıp yıllık planlarını hatta 1000 sayfalık günlük planlarını senin çıkarmanı istiyorlar.. herkes uyanık.. ben ilköğretim öğretmeniyim buarada bir zorluk yaşamadım ilk başlarda projeksiyon aletini çalıştıramamıştım:) müdür nerden aldıysa dandik bişi acayip kötü hissetmiştm kendimi ne komik geliyor şimdi aslında zorlandığım fazla bişi olmadı ouldaki gereksiz tamirler dışında..

ben de aynı durumu yaşamıştım hem de daha ilk atanmışım seminere başka bi okula gittik iki okulun öğretmenleri de var projeksiyon kurulacak işte bilgisayarcı vardı o baksın dediler ama şey kem küm kaldım çünkü ünv de hiç kurmamıştım elime bile almadım ki nasıl kurayım :kedi: SadeceAşk sen o zaman seviyorsun bilgisayar öğretmenliğini öğrenci bile yetiştirmişsin darısı başımıza o halde tebrik ederim a.s.

hemde çoook seviyorum öğrencilerimi odamı öğretmenliğii herşeyi acısıyla tatlısıyla.. ama anne olduğum için ara vermek zorunda kaldım bebeğimi kimseye bırakmadan kendim büyütmek istedim.. o anaokuluna başladığında bende okuluma başlayacağım:) 1-2 sene sonra yani.. bi sorunun olursa bana söyleyebiliirsn.. elimden geldği kadar yardımcı olabilrim sana tatlım..

slamlar bende bt öğretmeniyim sorunlarımızı paylaşıcamız güzel bi topik olmuş ...

en iyi liselerin öğrencileri olarak üniversitelerin çok yüksek puanlı bölümlerinden birini kazandık. bunun için miydi? okulu bitirmeye çalışmak da cabası!!!! özellikle meslek lisesi mezunu olmayanlar için başarması çok zor bir eğitim ilk yıllar için. sonra atanmak için yoğunlaşmak.. neyse ki kontenjan yüksekti 2003 lerde. sonra tüm gün çalış. laboratuarlar berbat, bilgisayarlar berbat. teknik servis yok. ilgilenen yok. okulun sanki hademesisin. her öğretmen bişey ister. yaparsan iyisin. yapmazsan kötüsün. dinlenemezsin. tüm gün okulda notu olmayan ve ders ortamı olmayan bir dersi işlemeye çalış. öğrencilerin boğuşarak girdiği, bilgisayarlara yapıştığı, dinleme-algılama ve susma duygularını kapıda bıraktığı ortam. susturarak geçen bir ders. öğreterek deil. sabahçı öğretmenler öğlen çıkışta döner yemeğe gitsin. sabahçılar kahvaltı gününden gelsin. sen okulun havasız kantininde pinekle. kimseye önermiyorum. kimse bilgisayarcı olmasın. SAKIN. SAKIN. SAKIN. 7 YILIMA VE GELECEK YILLARIMA ACIYORUMMturkbayragi

aah aahh çok güzel anlatmışsınıızz vallaaa :gitme: ben dee kesinlikle kimseye önermiyorum... adam yerine konulmak istiyorsanız hele bi de bayansanız kesinlikle bilgisayarcı olmayınn... adı üzerinde bilgisayarcı öğretmen bile değil amele muamelesi yani :gitme:

Merhaba, ben de Bilişim Teknolojileri öğretmeniyim. Ama halimden memnunum çok şükür. Arkadaşlarımızın yazdığı sıkıntıları ilk zamanlar ben de yaşadım ama çalıştığım insanlar zamanla beni ve işimin sınırlarını tanıdıkça ortada sıkıntı kalmadı. Umarım sizin sorunlarınız da en kısa zamanda son bulur. Haklarınızı ve sorumluluklarınızı bilir, bilmeyenlere de bildirirseniz kimse sizden daha fazlasını bekleyemez.

Bende bilişim teknolojisi öğretmeniyim burası güzel olmuş ve herkesin öğretmenler gününü kutluyorum sevgiler :)

merhaba arkadaşlar ben de bilişim teknolojileri öğretmeniyim,ama daha atanamadım :mymeka:

slm arkadaşlar bende teknik eğitim mezunu bilgisayar öğretmeniyim.çpl de çalışıyorum ikinci yılım.bana göre çpl sıkıntılı bi lise turu üstüne birde sözleşmeliyseniz daha beter.benle aynı sorunları yasayan varsa paylasırız yapacak baska bişey yok zaten

bilişimciler fazla uğramıyo galiba buralara:) kızlar var mı selçuk böte mezunu aranızda?

Evet kızlar haklısınız bilgisayar öğretmenleri okulun memuru gibi her işi yapar.
Ben ticaretm meslek lisesinde çalışıyorum 1 buçuk yıldır.Şu an ilköğretimden çok rahatım okulda 3 bilgisayarcıyız diğer bilgisayarcılar erkek aynı zamanda da biri bölüm şefi diğeri de atölye şefi okuldaki bütün labaratuarlardan onlar sorumlu.Bana hiç iş kalmıyo ben sadece derste bozulan bilgisayar olursa bakıyorum.Bazen de onların okulda olmadığı zamanlarda md yardımcısı veya müdür çağırıyo.
Ama bende işin içinde olmak isterdim açıkçası bişeyler öğrenmek açısından ve pratiklik kazanmak için.Eğer okuldan diğer hocalar giderse herşey benim üstüme kalcak ve zorlancammirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…