BİLİNÇSİZ BİR BEN.

sirine3465

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
35
12
32
KIZLARI MAYISTA SÖZÜM OLACAK 2017 MAYISTADA DÜĞÜNÜM. ŞUANDA ÇOK FAZLA BİRŞEYİM YOK DAHA DOĞRUSU BEN BİRAZ PANİĞİM SİZCE ŞİMDİDEN ALMALIYIM HERŞEYİ? MODASI GEÇİYOR DİYEDE ÇOK FAZLA ALMAK İSTEMIYORUM AMA SONRADAN DA HEPSİ MADDİYAT OLARAK YÜKLÜ ŞEYLER OLACAK. KAFAMDA DELİ SORULAR TECRÜBELİ OLANLARINIZ VARSA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK MESUD OLACAĞIM.

merhaba canm öncelikle Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun.
canım ben 5 senelik ilişkim olmasına rağmen o zamanlar bir çöp dahi almadım. nisanda nişanlandım üzerinden 3 ay geçtide öyle almaya başladım düğünüm kesin olmamakla birlikte 2016 yazında inşallah.
modası geçmeyecek şeyleri alıyorum ve de içime sinen. mesela nevresim takımları hiç sıkılmayacağım, tam da bu model bana hitap ediyor diyebileceğim nevresim aldım. daha sonra misafir pikesi aldım 2 tane tek kişilik. nasıl olsa o misafire o önemli değil misafire silikon yastık aldım kendime bambu havan kaşıklık, kağıt havluluk,doğrayıcı,kupalar,banyo aksesuarı. teflon tencere. bu gibi şeylerden aldım. ve de şunu kesinlikle fırsata dönüştür canım ; nasılsa zamanın var indirime girdikçe al. zaman kısıtlı olunca alıp alıp geçmek zorunda kalacaksın ve maddiyat olarak farklılık gösterebilir. indirimleri takip et o şekilde içine sinen olursa al.2017 ye çok var ama zamanda çabuk geçiyor. en iyi ihtimalle düğüne 1 sene kala almaya başlarsın canm
bilmiyorum çalışıyor musun??
asıl para tutacak şeyler için ben para biriktiriyorum canm. alacağın bir üründe mesela yemek takımı ya da beyaz eşya mı alınacak nakitte 300-500 oynuyo. o sebeple elinde sıcak parada tutmanı öneririm. ama saydığım ıvır zıvırları indirimleri takip ederek aradan çıkarabilirsin tatlım

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİZİMDE 5 YIL OLDU MAYISTA KARAR KILDIK BENDE NERDEN BAŞLAYACAĞIMI BİLEMEDİM DEDİKLERİN FAZLACA MANTIKLI COK SAOL :*

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİZİMDE 5 YIL OLDU MAYISTA KARAR KILDIK BENDE NERDEN BAŞLAYACAĞIMI BİLEMEDİM DEDİKLERİN FAZLACA MANTIKLI COK SAOL :*
canım ufak tefek şeyler için indirimde alırsın
ama büyük eşyaları alma model değişiyor ha bire pişmanda olabilirsin.hemde pahalı şeyler onlar geri dönüşü olmaz kolay alınmıyor. sıcak paranı biriktir uyguna al. mesela ben 1 senedir bi yemek takımı beğeniyordum alırsam bundan alırım dedim. alma niyetiyle mağazaya gittim geçen gün görüştüm anlaştım fiyatta her şey süperdi. ertesi gün başka mağazalar gezdim fikrim değişti. %100 alacağım dediğim şeyi almadım. alacı gözüyle bakınca diğerlerine galiba fikrim değişti
topiği inceleyebilir misin canm seninde fikrini almak isterim. =)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kimi-modeli-nasil-sizce.879891/#post-43711297

bence hiçbir şey alma ama alıyormuş gibi sanki taksit ödüyormuş gibi disiplinli bir şekilde para biriktir. birikmiş paran olduktan sonra gerisi kolay. 1 haftada halledersin her şeyi. her gün yeni yeni modeller çıkıyor insanın aklı kalıyor. 1,5 yılın var daha son 3-4 ay içinde çeyiz dükkanlarını gezersin gözüne almak istediğin şeyleri kestirirsin sonrada alırsın. insan böyle zamanlarda çok gereksiz şeyleri de alabiliyor. almak istediğin şeyleri internetten bir güzel araştır kullanıcıların yorumlarını oku. burada bir konu vardı hatta herkes gereksiz yere aldığı şeyleri, memnun kalmadıkları ürünleri yazmıştı onları oku yol gösterici olur.

o konu neredeydi acaba merak ettm

Yemek çatal bıçak alma modaya göre değişebiliyor ama kesme tahtası süzgeç oklava vs ıvır zıvırlar son anlarda hem vakit alıyo hem de minik minik bi sürü maliyet oluyo standart şeyleri alabilirsin elektronik illa son teknoloji olsun takıntın yoksa onları da alabilirsin ama şimdiden başla çeyize çünkü son aylarda kına nişan damatlık vs o masraflar da çıkıo

haklısın canm ya ben bi yemek takımı için bile düşünüyorum başıma ağrılar giriyorda. bunun gelinliği kınası salon takımı vs var onlarda da bu kadar kafa yoracak mıyım acaba diyorum gerçi yüzüğümü 1 günde seçmiştim aklımda model vardı diye sanırım. yemek takımı için bi tarzım olmadığından böyleyim galiba
yazına atlamış oldum

Konu ilgili alt başlığa taşınmıştır..

Bu arada mesajları büyük harflerle yazmayın lütfen..

Canımcım daha aklında olmayan o kadar çok şey var kiii bnm ilk çıkış ilk dans pasta vs muziklerini seçmem 10 günden fazla sürdü kına elbisesi bindallı fln hiç birini beğenmedim özel diktirdim fln bi ton şey
İşin çok

Canim oncelikle hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah... 2017 dedigin 2 sene gibi bir süre ben ortada fol yok yumurta yok döneminde ceyiz almaya basladim:) ilk parcalari 2010 yilinda aldim yemek takimi kahvalti takimi çelik tencere seti... Bir tek kahvalti takimim icime sinmiyor ki o zamanda aman aman begenerek almamistim indirimdeydi almis olmak icin almistim yinede öldürmiyim heptende fena degil aslinda :)) onun haricinde tencerelerimden catal kasik bicak takimimdan nevresimlerimden cok memnunum 3-4 sene oldu alali halada begeniyorum ve söyle bir sey söyliycem banyo takimi aldim paspas seti hemde aşık olarak aldim yanlis anlama beni 165 tl para verdim ona ve su an begenmiyorum henüz 1 senelik bile degil ama yenisini alicam diye tutturuyorum ki alicamda :)) Yani demek istedigim şu insan bir seyi alinca heveslenerek aliyor sonradan begenmiyor yine bir sekilde... Helede benim gibi sürekli degiskenlik gösteren bir tipsen dün alirsin bugun kenara atar begenmezsin...Bence yavas yavas baslamalisin sana 5-6 senedir ceyiz yapan biri olarak bir tek şunu söyliyebilirim sade renklerde sade modellerde kibar seyler alirsan sıkılmazsın gidip kirmizi güllü bir yemek takimi alirsan sirf moda diye bugun begenirsin yarin begenmezsin ayni benim gibi :)) ama ceyiz ucuza tamamlanacak bir sey degil bir kerede alinabilecek seyler hic degil kaliteli olsun istiyoruz özeniyoruz dünya para yiyor... Bence yemek takimini tencerelerini nevresimlerini çkb takimini almalisin yavas yavas... Çünkü yarin oburgun dugun masraflarin cikacak ortaya birde ceyizin ustune onlar eklenecek kolay degil... Bir tek elektroniklerini son aylara birak garanti problemi yaşama gerisini tamamla derim...

Son düzenleme:
canım bende fazlaca maymun ıstahlı bır ınsan olarak hiçbişey almadım şimdiyye kadar gözüm kalıyor hepsınde :) ama dedıgın gıbı sonradan hepsi yüklü olacak bir hayli. Yazdıklarınzdan sonra ütü,elektirk süpürgesi porlandın morocco serisini çok begenıyorum onu almayı dusunuyorum. Bide ben fazlaca panik bir insanım düğün zamanı elim ayağıma dolanır o yüzden yavastan baslayacagım. Bu arada çokça teşekkür ederim hepinize. birazda olsa kafamda oturdu bişeyler.

ben herşeyimi cok erken almaya basladım yaklasık 4 senedir alıyorum ama modası gecmeyecek seyleri ve cok sevdiklerimi.. eksiğim hala olmasına ragmen iyiki almısım diyorum cünkü maddi durumum iyi olmasına ragmen hepsi toplu hale gelince sarsıyor canım.. bence ufak ufak sende al koy kenara sonra sıkısma

En geç ben başlamışım galiba
Böyle konuları okuyunca korkuyorum
8 ay kaldı evlenmeme, benimkiler yetişcek mi acaba

biliyorum canm tek tek sıralamayım dedm napcam ben

zevkim modaya göre olmadığı için, şu ana kadar aldığım hiç bir şeyden pişman olmadım. mayıs dediğin ne ki, anlamadan geliverir. ayrıca şu anda yüzlerce markanın, binlerce modeli var. ama bizim alacağımız ürünler yine 3-5 adet. diğer binlerce modelde gözümüz mü kalsın? en güzeli benimki derim ve alırım. ha bütçen sınırsızdır, ben çarçabucak bir kaç mağazaya girer alır çıkarım dersin, düğüne bir kaç hafta kala bile çeyiz dediğin alınır. ama bütçem sınırlı, ayrıca içime sine sine alacağım diyorsan vakit geçirmeden başla derim. ayrıca konularımda kendi ihtiyaçlarıma göre hazırlamış olduğum bir çeyiz listem var, belki faydalanırsın istersen incele canım. kolay gelsin

Hem para biriktirip hemde aylık taksitlerle parani bir yere bağlayabilirsiniz bence.benimde düğün tarihim kesin değil geçen yıl çeyiz alışverişine başladım.küçük elektroniklerimi aldım! Ama tanıdık olduğu için garantisi başlamadı ve mağazada bekliyor eğer alırken kararım değişirse değiştirme imkânımda var iyiki almisim diyorum çünkü odemesi bitti sayilir.onun harici english home indirimlerini takip ediyorum nevresim takımı vs indirimden alıyorum . karacahome evlilik setini aldım onunda odemesini bitirdim ve hiç pişman değilim aldıklarından şimdi de yemek takımı setimi aldım mağazada bekliyor aynı zamanda para birikimi yapmaya çalışıyorum hali tül vs için... Ben fazlasıyla ilgilenmeyi gezmeyi araştırmayı sevdiğim için zamanımı harciyorum ama çok fazla bunlarla zaman harcamayip fazla para biriktirip birkac ayda hemen alıp geçilmeyecek kadar zor bir durum da degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…