Bilim diyor ki: Büyük kalçalı kadınlar daha zeki!

Çatı genişliğini ben de anlamadım şimdi :))

Valla ben de öyleyim 50 kiloyla dünyayı devirecek totoya sahibim ama kendimde pek bi zeka pırıltısı gördüğümü söyleyemem
Kalçası geniş kadınların, çatısı geniş oluyor; çatı geniş olunca doğum kolay oluyor(muş)
Şahsen öyleyse, bende ziyan oluyor bu kalça, klasik KK giriş cümlesi bile diyorum ki "bilenler bilir" çocuk sahibi olmak istemiyorum.

Kız kardeşimin hamile olduğunu öğrendiğimden beri benim karnıma ağrılar giriyor nasıl olur diye Galiba benim çatı da ziyan olacak

Kız kardeşimin hamile olduğunu öğrendiğimden beri benim karnıma ağrılar giriyor nasıl olur diye Galiba benim çatı da ziyan olacak
Bir durdum ben şu an, başka üyeyle mi karıştırıyorum diye ama, yanlış hatırlamıyorsam üni. öğrencisiydin, sen daha üni.de okuyorsan, hamile olan kardeş daha fasulye kadardır, kendi fasulye kadarken karnında fasulye mi taşıyor?

Haha aynen öyle. Sevgilisini zorunan nikah masasına oturttu şimdi de çocuk yaptı deli kız. Ben daha yarın ne giysem derdini çözemiyorum tek başıma, kardeşim çocuk yaptı iyi mi

Haha aynen öyle. Sevgilisini zorunan nikah masasına oturttu şimdi de çocuk yaptı deli kız. Ben daha yarın ne giysem derdini çözemiyorum tek başıma, kardeşim çocuk yaptı iyi mi
Sen oku kuzuuuu, bakma sen öyle örneklere, kardeşin de olsa. Kardeşine de akıl ver, bir şekilde mesleği olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…