Bilim diyor ki: Büyük kalçalı kadınlar daha zeki!

Buda bilimin magazini la havle vela töbe töbe başımıza taş yağacak

Bizdede k.çıdan anlamak lafı vardır
Bu da Türklerin bu tezi yalanladığı anlamına geliyor

Nasıl bilimmiş bu?
Zekayla g.t arasında bağlantı kurabiliyor?
Tebrikler ayakta alkışladım.
teey Allah'ım ya.
Dünya nereye gidiyor????

Konstantinos'ı arayıp sordum. "katiyen öyle birşey demedim, bunlar hep medyanın uydurması" diyor :)

Akşama etliekmek yaptırcaktm gönül rahatlığıyla yiyebilirim.Toto büyür zekam gelişir.Zekamı dolaylı yoldan besleyince içim çok rahat eder : p

Büyüklükteki alt sinir ne üst sinir ne, bunlari bir belirtelim lütfen.
Simdi ben ne kadar zekiyim diye arkama bakip duruyorum.
Lütfen biliminizi düzgün yapin.
Sözüm bilim adamlarina.

Bir de hocam silikondan popo büyütsem zeki olur muyum?
Caiz midir?

Bence o büyük totolu hatunlar olarak zeki olmamızdan değil masa başında çalışırken hobidigırtlak yiyip büyütmemizden kaynaklanıyor.

bu araştırmaları nasıl yapıyorlar bilimsel kaynağı nedir üstüne oturduğumuz popoyla kafatasının içindeki organın aynı bedende olması dışında ne gibi bir alakası var cidden merak edilesi bir durum

Bence o büyük totolu hatunlar olarak zeki olmamızdan değil masa başında çalışırken hobidigırtlak yiyip büyütmemizden kaynaklanıyor.
Teessüf eder, bu cümleyi popomla döverim.
Armuttan hallice vücut tipim, omuzlar işi bozuyor, omuzlarım geniş, üst beden ince, derken gözler aşağı kayıyor ve ta daaa kalça. 28 beden giyiyorum ama hala kocaman geliyor bana.
Yaşlı bir teyze zamanında "iyi iyi çatın geniş demişti, hiçbir şey anlamamıştım, artık anladım da anlamaz olaydım

kaynak belli
valla benim kalçam dar bilemiyorum artık

Çatı genişliğini ben de anlamadım şimdi :))

Valla ben de öyleyim 50 kiloyla dünyayı devirecek totoya sahibim ama kendimde pek bi zeka pırıltısı gördüğümü söyleyemem

Ben o halde aptal oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…