O zaman yaşasın pilates reformerO zaman geçen gün hastalık belirtileri (yok büyük göğüslüler şöyle olur, büyük kalçalılar şu hastalığa yatkın) konusuna yazıp rezil ettiğim kalçalarımdan herkesin huzurunda özür diliyorum.
Eşim her ne kadar büyük falan değil, sana öyle geliyor dese de, bence onlar ayrı bir cumhuriyet.
Yaşasın, yaşasın. Havalar ısınınca yaşasın. O kalçaların suyu ısındıO zaman yaşasın pilates reformer
Ya boşver zekiymişsin işte daha ne istiyorsun? Ben zeki bile değilimYaşasın, yaşasın. Havalar ısınınca yaşasın. O kalçaların suyu ısındı
Herkes zekidir aslında, ama zekasını keşfedip kullanamaz. Üstelik yorumlarını hadi ben biliyorum da, bilmeden okuyanlar inanacak zeki olmadığına, yazıkYa boşver zekiymişsin işte daha ne istiyorsun? Ben zeki bile değilimaz göbek var kabul olur mu acep?
İşte gerçek sevgiHerkes zekidir aslında, ama zekasını keşfedip kullanamaz. Üstelik yorumlarını hadi ben biliyorum da, bilmeden okuyanlar inanacak zeki olmadığına, yazık
Her halinle kabulümsün
Tabii kiiiiİşte gerçek sevgi
Kabul olsa iyi olur.Benden Einstein çıkarYa boşver zekiymişsin işte daha ne istiyorsun? Ben zeki bile değilimaz göbek var kabul olur mu acep?
Öpmem mi seve seveTabii kiiii
Çocuklarımı öp bu arada
Kabul olsa iyi olur.Benden Einstein çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?