• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olanlar?

Muberra23

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
228
148
23
Merhabalar.. Ben istihareye yattım ve bikaç kişiyide istihareye yatmasını rica ettim. Evlilik için. Görücü usulü biri vardı. Şimdi olmadı ayrıldık. Ama istihare çok güzel çıkmıştı her yatan yeşil ve beyaz diye anlattı bende istiharede gelinlik gördüm. Ama bir anlam veremedim bu duruma. Hayırlı ama nasip değil diye düşündüm. Siz ne düşünüyorsunuz. ?

Bende öyle düşünüyorum.Nasibin olsaydı hayırlı bir yuvan olurdu ama nasibin değilmiy ki ayrldınız üzme kendini. RABBİM hayırlısını nasip etsin mutlu bir yuvan olmasını nasip etsin 🤗🤲

Merhabalar.. Ben istihareye yattım ve bikaç kişiyide istihareye yatmasını rica ettim. Evlilik için. Görücü usulü biri vardı. Şimdi olmadı ayrıldık. Ama istihare çok güzel çıkmıştı her yatan yeşil ve beyaz diye anlattı bende istiharede gelinlik gördüm. Ama bir anlam veremedim bu duruma. Hayırlı ama nasip değil diye düşündüm. Siz ne düşünüyorsunuz. ?
Istihare cikan renge degil kalbinin istegine gore olur. Yani uykuya yatarsin allah kalbine yakinlasmayi ya da uzaklasmayi verir hangisi hayirli ise. Renk ile olmuyor yani. O dogru degil.

Bende öyle düşünüyorum.Nasibin olsaydı hayırlı bir yuvan olurdu ama nasibin değilmiy ki ayrldınız üzme kendini. RABBİM hayırlısını nasip etsin mutlu bir yuvan olmasını nasip etsin 🤗🤲
Ben soğudum ısınamadım dedim bitridim. Sonra aradan bikaç gün geçti pişman oldum gibi. Tekrar aradım ama beni tersledi. Üzüldüm

Anladım ama o nasıl anlaşılır ki üzerimde gelinlik var ve haliyle güzel hissediyordum

Back
X