Bu kadar endişeniz varsa içme o zamankızlar 3 ü bir arada nescafeler var biliyorsunuz. bunun çok zararlı olduğunu ve içindeki süttozunun zararlı olduğu falan söyleniyor. sade kahve sanırım o kadar zararlı değilmiş ama bu 3 ü bir aradalar çok zararlı deniyor. içenlerin çocuğu olmuyormuş, adet düzensizliği yapıyormuş, kilo aldırıp göbek yapıyormuş. duymadığım şey kalmadı bunla ilgili. ben de sade kahve içemiyorum. hep bunu içiyorum. böyle çok içip zararını gören oldu mu? yani ne bilim etkisi var mıdır kısırlığa falan sizce?
Hiç birşey yemiyordum işte yediğim şeyleri de afedersin hemen tuvalete gidiyordum metabolizma hizlanmistiNasıl ya gercekmi bu 1 ayda 10 kilo nasıl bi bünyen varmış maşallah.
Hiçbişe yemiyomuydunuz
olmuyor tatlım ya çok seviyorum. vazgeçemiyorumMutlaka zararı var kafein vs fakat çocuğunun olmaması gibi bir durum olamaz herhalde olmasa benim olmazdı:))))zaten piyasadaki bircok ürün icin dönem dönem bu hurafeler çıkıyor ama bu kadar aklına takılıp konu yaptıysan nescafe icmezsen birsey kaybetmezsin içme gitsin:))
Ben kahve icmiyorum ne Türk Kahvesi ne Nescafe ama kardeşim günde 3.4 kupa içer en büyük boy bardaklarindan bırak kilo almayi çöp gibi zayıf.kızlar 3 ü bir arada nescafeler var biliyorsunuz. bunun çok zararlı olduğunu ve içindeki süttozunun zararlı olduğu falan söyleniyor. sade kahve sanırım o kadar zararlı değilmiş ama bu 3 ü bir aradalar çok zararlı deniyor. içenlerin çocuğu olmuyormuş, adet düzensizliği yapıyormuş, kilo aldırıp göbek yapıyormuş. duymadığım şey kalmadı bunla ilgili. ben de sade kahve içemiyorum. hep bunu içiyorum. böyle çok içip zararını gören oldu mu? yani ne bilim etkisi var mıdır kısırlığa falan sizce?
3 ü bir arada mı içiyor canım yoksa sade kahveli olandan mı ? bi de kardeşinin yaşı küçük olabilir. yaş ilerledikçe de bu tarz şeyler daha çok zarar veriyorBen kahve icmiyorum ne Türk Kahvesi ne Nescafe ama kardeşim günde 3.4 kupa içer en büyük boy bardaklarindan bırak kilo almayi çöp gibi zayıf.
3 u bir arada bazen 5 de bulur 20 yaşında benim ki erkek boyu çok uzun ama ideal kilosunun altında.ve çayı çok içiyor hem de şekerli.3 ü bir arada mı içiyor canım yoksa sade kahveli olandan mı ? bi de kardeşinin yaşı küçük olabilir. yaş ilerledikçe de bu tarz şeyler daha çok zarar veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?