• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisi olan?

Ben detaylıca bilen biri olarak sana şunu söyleyebilirim; süt tozunun içinde ağartıcıdan slikona her şey var. Süt tozu katılmış kahveyi soğut üstünde beyaz bir tabaka olur. Nescafe ise kahve çöpüdür, poşet çay gibi. Atıklar kahve olur..
Nescafe 3'ü bir aradanın kokusu da bir değişiktir. Minimum 5 fincan kahve içiyorum günde, 10'u da buluyor bazen.
Tavsiyen filtre kahve, içine biraz süt damlat, istersen de şeker. En temizi bu.. Nescafeyi hele ki 3'ü bir aradayı ağzıma sürmem..

Ben süt tozu bir yana granül kahveyi zararlı buluyorum. Nasıl bir işlenme şekliyse fincanın dibinde kaldığında böyle yapış yapış oluyor ya hiç normal gelmiyor bana. Türk kahvesi, filtre kahve gibi ham kahveler tercih ediyorum ben.

ay ne o öyle çocuk olmaz da bilmem ne yok memeler düşer gözler pörtler :D kim uydurmuş bacım bunları. kafein var sonuçta kahvenin içinde süt tozu da çok faydalı bir şey değil ben mesela normal toz nescafe içerim ne süt ne süt tozu şeker de koymam öyle 1 bardak beni hemen uyandırıyor zaten :KK24:

kızlar 3 ü bir arada nescafeler var biliyorsunuz. bunun çok zararlı olduğunu ve içindeki süttozunun zararlı olduğu falan söyleniyor. sade kahve sanırım o kadar zararlı değilmiş ama bu 3 ü bir aradalar çok zararlı deniyor. içenlerin çocuğu olmuyormuş, adet düzensizliği yapıyormuş, kilo aldırıp göbek yapıyormuş. duymadığım şey kalmadı bunla ilgili. ben de sade kahve içemiyorum. hep bunu içiyorum. böyle çok içip zararını gören oldu mu? yani ne bilim etkisi var mıdır kısırlığa falan sizce?
Bu kadar endişeniz varsa içme o zaman

Ona bakarsan her şey zararlı, içtiğin su bile , soluğudun hava bile.
Takılmayın bunlara

Bu zamanda aldığın oksijen bile atıklarla doluyken bunun tek başına bir şeyler yapması imkansız. Kısırlık yediklerinden olmaz, zaten vardır ve eğer varsa yediklerinle onu ortaya çıkarmış olursun anlamındadır. Kısırlığı ne yediklerin düzeltebilir, ne de yemediklerin diğer bir deyişle.

AMA sağlıklı mı dersen, krema bildiğin tıbbi atık. İçinde doğal ne var?

cok fazla icerim bahsettiiniz seylerin hicbiri yok hamilelik konusuna yorum yapamayacagim evli degilim

bence şehir efsanesidir.

ancak çok kahve içmenin hamilelik için iyi olmadığını düşünenlerdenim.
saplantılı bir şekilde yaptığım düşüğün sebebinin fazla çay-kahve tüketmek olduğunu düşünüyorum (çok sağlıklı düşündüğümü iddia edemeyeceğim)

3 ü 1 aradalar kesmiyor beni. gerçek sütle kahve içerim hep. sende korkuyorsan gerçek sütle iç derim.

bilemiorum ama bende okul döneminde çok içerdim benim çocuğum var herşey herkeste aynı etkiyi yapmaz birde aşırı içmiorsanız sorun yok bence...

offf yine nescafe içiyorum ve bir yandan da zararlarını düşünüyorum :KK43::KK43::KK43:

Mutlaka zararı var kafein vs fakat çocuğunun olmaması gibi bir durum olamaz herhalde olmasa benim olmazdı:))))zaten piyasadaki bircok ürün icin dönem dönem bu hurafeler çıkıyor ama bu kadar aklına takılıp konu yaptıysan nescafe icmezsen birsey kaybetmezsin içme gitsin:))

Mutlaka zararı var kafein vs fakat çocuğunun olmaması gibi bir durum olamaz herhalde olmasa benim olmazdı:))))zaten piyasadaki bircok ürün icin dönem dönem bu hurafeler çıkıyor ama bu kadar aklına takılıp konu yaptıysan nescafe icmezsen birsey kaybetmezsin içme gitsin:))
olmuyor tatlım ya çok seviyorum. vazgeçemiyorum :KK43:

O zaman şunu söyliyeyim canım nescafe icenin çocuğu olmaz diye birşey yok:))korkma fazlasıyla tükettim hatta hamileyken bile canım çekti içtim korkma bu konuda ama şunu yapabilirsin suttozuysa seni rahatsız eden süt ile karıştırıp içebilirsin

kızlar 3 ü bir arada nescafeler var biliyorsunuz. bunun çok zararlı olduğunu ve içindeki süttozunun zararlı olduğu falan söyleniyor. sade kahve sanırım o kadar zararlı değilmiş ama bu 3 ü bir aradalar çok zararlı deniyor. içenlerin çocuğu olmuyormuş, adet düzensizliği yapıyormuş, kilo aldırıp göbek yapıyormuş. duymadığım şey kalmadı bunla ilgili. ben de sade kahve içemiyorum. hep bunu içiyorum. böyle çok içip zararını gören oldu mu? yani ne bilim etkisi var mıdır kısırlığa falan sizce?
Ben kahve icmiyorum ne Türk Kahvesi ne Nescafe ama kardeşim günde 3.4 kupa içer en büyük boy bardaklarindan bırak kilo almayi çöp gibi zayıf.

Ben kahve icmiyorum ne Türk Kahvesi ne Nescafe ama kardeşim günde 3.4 kupa içer en büyük boy bardaklarindan bırak kilo almayi çöp gibi zayıf.
3 ü bir arada mı içiyor canım yoksa sade kahveli olandan mı ? bi de kardeşinin yaşı küçük olabilir. yaş ilerledikçe de bu tarz şeyler daha çok zarar veriyor

3 ü bir arada mı içiyor canım yoksa sade kahveli olandan mı ? bi de kardeşinin yaşı küçük olabilir. yaş ilerledikçe de bu tarz şeyler daha çok zarar veriyor
3 u bir arada bazen 5 de bulur 20 yaşında benim ki erkek boyu çok uzun ama ideal kilosunun altında.ve çayı çok içiyor hem de şekerli.

Back