- 27 Kasım 2015
- 4.757
- 2.183
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamen beynimizin bize oynadığı bir oyun bu hazır gıdalara neler katıyorlarsa. Ben kola cips 3ü bir arada latte çok severken. 3 aylık diyet sonunda her denemede tiksindirici gelmeye başladı. 3ü bir arada ne şekerli imiş ve o krema ne lezzetsiz miş. Kola da pas gibi bir tad alıyorum mesela. İlk aldığım kola bozuk falan diye düşündüm ama sonra tattiklarimda da aynı tadı aldım. Doktor artık beynin arındırılmış o tatlardan. Hiç yaklaşma tekrar hatirlatma kendine diyor . Bir çeşit bağımlılık Aslında. Hazır bisküvilerden sadece arada saklikoy yiyebiliyorum. Kilo vermeyi geçtim cildim düzeldi bunları bırakınca.canım öyle içemiyorum. yani süt kokusu midemi bulandırıyor.
3 ü biraradayı çok seviyorum. inşallah şehir efsanesidir.
canım öyle içemiyorum. yani süt kokusu midemi bulandırıyor.
Ben bir ara çok içiyordum hatta bağımlılık yapıyor bence.
Sonra diyete başlayınca çayı da kahveyi de şekersiz içmeye başladım, böylece 3ü 1 aradayı bıraktım sade nescafe içiyorum önceleri çok acı geliyordu ama şimdi alıştım 3ü 1 aradaları içemiyorum çok tatlı geliyor ayrıca kahvenin tadı böyle çıkıyor bence kendinizi buna alıştırın.
Caya alistin mi kizBen bir ara çok içiyordum hatta bağımlılık yapıyor bence.
Sonra diyete başlayınca çayı da kahveyi de şekersiz içmeye başladım, böylece 3ü 1 aradayı bıraktım sade nescafe içiyorum önceleri çok acı geliyordu ama şimdi alıştım 3ü 1 aradaları içemiyorum çok tatlı geliyor ayrıca kahvenin tadı böyle çıkıyor bence kendinizi buna alıştırın.
filtre kahveyi nasıl yapıyorsun.İcindeki sut tozu kilo yapıyor. 3u bir aradayi biraktim evde şekersiz filtre kahve yapip içiyorum. 3u 1 aradayi biraktigimdan beri kilo verdim hatta.
canım öyle içemiyorum. yani süt kokusu midemi bulandırıyor.
filtre kahveyi nasıl yapıyorsun.
bi de ben filtre kahvenin yanında çikolata yiyorum yaa
çok hoşuma gidiyor. sanırım bunlar yüzünden yakında 150 kilo olucam
kızlar 3 ü bir arada nescafeler var biliyorsunuz. bunun çok zararlı olduğunu ve içindeki süttozunun zararlı olduğu falan söyleniyor. sade kahve sanırım o kadar zararlı değilmiş ama bu 3 ü bir aradalar çok zararlı deniyor. içenlerin çocuğu olmuyormuş, adet düzensizliği yapıyormuş, kilo aldırıp göbek yapıyormuş. duymadığım şey kalmadı bunla ilgili. ben de sade kahve içemiyorum. hep bunu içiyorum. böyle çok içip zararını gören oldu mu? yani ne bilim etkisi var mıdır kısırlığa falan sizce?
Sade derken 2si1arada mi iciyorsun
Caya alistin mi kiz
Demistim sana demiiiAlıştım çok iyi oldu, eskiden acı geliyordu şimdi çok rahatım
Benim zamanında yemisligim bile var abartmamak mlazimkızlar 3 ü bir arada nescafeler var biliyorsunuz. bunun çok zararlı olduğunu ve içindeki süttozunun zararlı olduğu falan söyleniyor. sade kahve sanırım o kadar zararlı değilmiş ama bu 3 ü bir aradalar çok zararlı deniyor. içenlerin çocuğu olmuyormuş, adet düzensizliği yapıyormuş, kilo aldırıp göbek yapıyormuş. duymadığım şey kalmadı bunla ilgili. ben de sade kahve içemiyorum. hep bunu içiyorum. böyle çok içip zararını gören oldu mu? yani ne bilim etkisi var mıdır kısırlığa falan sizce?
kızlar 3 ü bir arada nescafeler var biliyorsunuz. bunun çok zararlı olduğunu ve içindeki süttozunun zararlı olduğu falan söyleniyor. sade kahve sanırım o kadar zararlı değilmiş ama bu 3 ü bir aradalar çok zararlı deniyor. içenlerin çocuğu olmuyormuş, adet düzensizliği yapıyormuş, kilo aldırıp göbek yapıyormuş. duymadığım şey kalmadı bunla ilgili. ben de sade kahve içemiyorum. hep bunu içiyorum. böyle çok içip zararını gören oldu mu? yani ne bilim etkisi var mıdır kısırlığa falan sizce?