• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisi olan?

Aaaaaa yaaaa benim en son 5 gun gecikmisti. Ilk defa bu kadar gecikmisti anlam verememistim.o_O Simdi sen yazinca geldi aklima. Acaba nescafe mi sebep oldu gecikmeme? Bi daha icmem herhalde .:KK43::KK42:

canım öyle içemiyorum. yani süt kokusu midemi bulandırıyor.
3 ü biraradayı çok seviyorum. inşallah şehir efsanesidir.
Tamamen beynimizin bize oynadığı bir oyun bu hazır gıdalara neler katıyorlarsa. Ben kola cips 3ü bir arada latte çok severken. 3 aylık diyet sonunda her denemede tiksindirici gelmeye başladı. 3ü bir arada ne şekerli imiş ve o krema ne lezzetsiz miş. Kola da pas gibi bir tad alıyorum mesela. İlk aldığım kola bozuk falan diye düşündüm ama sonra tattiklarimda da aynı tadı aldım. Doktor artık beynin arındırılmış o tatlardan. Hiç yaklaşma tekrar hatirlatma kendine diyor . Bir çeşit bağımlılık Aslında. Hazır bisküvilerden sadece arada saklikoy yiyebiliyorum. Kilo vermeyi geçtim cildim düzeldi bunları bırakınca.

Ben bir ara çok içiyordum hatta bağımlılık yapıyor bence.
Sonra diyete başlayınca çayı da kahveyi de şekersiz içmeye başladım, böylece 3ü 1 aradayı bıraktım sade nescafe içiyorum önceleri çok acı geliyordu ama şimdi alıştım 3ü 1 aradaları içemiyorum çok tatlı geliyor ayrıca kahvenin tadı böyle çıkıyor bence kendinizi buna alıştırın. :KK50:

Sonra diyete başlayınca çayı da kahveyi de şekersiz içmeye başladım, böylece 3ü 1 aradayı bıraktım sade nescafe içiyorum önceleri çok acı geliyordu ama şimdi alıştım 3ü 1 aradaları içemiyorum çok tatlı geliyor ayrıca kahvenin tadı böyle çıkıyor bence kendinizi buna alıştırın. :KK50:

Sade derken 2si1arada mi iciyorsun

Kahve selülit yapar benim bildiğim ama kısırlık falan hiç duymadım kahveye gelene kadar ohoooo fast food gdo telefonlar pc ler hepsi etken olabilir

Caya alistin mi kiz :53:

İcindeki sut tozu kilo yapıyor. 3u bir aradayi biraktim evde şekersiz filtre kahve yapip içiyorum. 3u 1 aradayi biraktigimdan beri kilo verdim hatta.
filtre kahveyi nasıl yapıyorsun.
bi de ben filtre kahvenin yanında çikolata yiyorum yaa :KK43:
çok hoşuma gidiyor. sanırım bunlar yüzünden yakında 150 kilo olucam

Paketli bütün gıdalarda olduğu gibi nescafelerin de türlü türlü katkı maddesi içerdiği belli değil mi zaten. Arkasını çevirip içindekiler kısmını okursan glikoz şurubu,asit düzenleyici,emülgatör bilmem ne ne ararsan var. Kısa vadede etkileri selülit,kilo vs olabilir ama uzun vadede bu tarz yiyecek ve içeceklerin kanser,alzheimer,demans hatta kısırlığa yol açabildiği bilinen birşey.
O yüzden uzmanların da tek önerdiği şekersiz sade türk kahvesi. Faydalarını okursan her gün mutlaka 1 fincan içmek çok yararlı. Onun dışında tabi ki insanız ve sürekli türk kahvesi içemeyebiliriz. Öncelikle çay ve kahvede şekeri azalta azalta hayatından çıkarmalısın. Şekersiz içmeye alıştığın an bir daha 3ü bir aradaları içemezsin zaten, şerbet gibi gelir. Daha sonra da kavanozdaki çekirdek şeklinde olan ya da hafif öğütülmüş kahvelerden alıp süt tozu yerine evde sütle hazırlamayı dene. Başta zor gelir belki ama tadına alışınca bir daha paket kahve içemezsin. :KK66:

filtre kahveyi nasıl yapıyorsun.
bi de ben filtre kahvenin yanında çikolata yiyorum yaa :KK43:
çok hoşuma gidiyor. sanırım bunlar yüzünden yakında 150 kilo olucam

Makinesini aldim bide onun kahvesi doherlerinden farkli daha ince cekilmis tchibodan aliyorum kahveyide

kızlar 3 ü bir arada nescafeler var biliyorsunuz. bunun çok zararlı olduğunu ve içindeki süttozunun zararlı olduğu falan söyleniyor. sade kahve sanırım o kadar zararlı değilmiş ama bu 3 ü bir aradalar çok zararlı deniyor. içenlerin çocuğu olmuyormuş, adet düzensizliği yapıyormuş, kilo aldırıp göbek yapıyormuş. duymadığım şey kalmadı bunla ilgili. ben de sade kahve içemiyorum. hep bunu içiyorum. böyle çok içip zararını gören oldu mu? yani ne bilim etkisi var mıdır kısırlığa falan sizce?

tuketim urunleri ne kadar cok ambalaj icinde bulunursa o kadar zararli diyerek soze basliyorum. Bende ritm problemi var cok hizli carpar kalbim ve cay, kahve ve turevlerini cok kullanirim, bunlarda bunu artiriyor. Birde bu urunleri tek icemem yaninda bir seyler yeme ihtiyaci duydugumdan ne kadar cok kahve o kadar cok kilo.

instant/hazir kahve olarak satilan o urunler ozellikle 3u1 arada tabir edilen seker bombasi ve kremali olanlar ekstra ekstra zararli. Kisirlik yapip yapmadigi konusunda bir fikrim yok ama yaglanmayi artirdigini biliyorum.
Kahve icmeden duramam diyorsaniz kasik kahvesi denilen ozellikle ayni markanin gold urunu var onu tavsiye ederim. Sekersiz ve sut tozu olmayan kremasiz sade icmeye yavas yavas kendinizi alistirin. Tamamen hayatinizdan cikaramazsiniz belki ama sut tozu/krema yerine taze sut damlatabilirsiniz.

En mantıklısı aslında sade kahve. Ben eskiden bir bardağa 7 küp şeker atardım okulda. Baktım böyle olmayacak, birden kestim. Şimdi sade Türk kahvesi de sade nescafe de tatlı geliyor. Alışılıyor yani. Süt tozu yerine de süt mideni bulandırıyormuş. En mantıklısı bence sade kahveye alışmayı dene.

kızlar 3 ü bir arada nescafeler var biliyorsunuz. bunun çok zararlı olduğunu ve içindeki süttozunun zararlı olduğu falan söyleniyor. sade kahve sanırım o kadar zararlı değilmiş ama bu 3 ü bir aradalar çok zararlı deniyor. içenlerin çocuğu olmuyormuş, adet düzensizliği yapıyormuş, kilo aldırıp göbek yapıyormuş. duymadığım şey kalmadı bunla ilgili. ben de sade kahve içemiyorum. hep bunu içiyorum. böyle çok içip zararını gören oldu mu? yani ne bilim etkisi var mıdır kısırlığa falan sizce?
Benim zamanında yemisligim bile var abartmamak mlazim

Filtre kahveye süt dökseniz? Gerçek süt tozu olmadığı söyleniyor içindekinin. Şeker zaten zararlı.

tamam k,myasal. hazır kahve de öyle aslında. en iyiisi filtre kahve veya türk kahvesi

Ben Sütlü Köpüklü içiyorumm :))

Back