ben nisanliyken günde 7 kupa bardağı iciyordum ne uyku vardi ne yemek 1 ayda 10 kilo verdim ama mide problemim başladı sadece oda bitkisel bi macunla gecti zaten ben şuan evliyim ve hamileyim inanma böyle saçma seylerekızlar 3 ü bir arada nescafeler var biliyorsunuz. bunun çok zararlı olduğunu ve içindeki süttozunun zararlı olduğu falan söyleniyor. sade kahve sanırım o kadar zararlı değilmiş ama bu 3 ü bir aradalar çok zararlı deniyor. içenlerin çocuğu olmuyormuş, adet düzensizliği yapıyormuş, kilo aldırıp göbek yapıyormuş. duymadığım şey kalmadı bunla ilgili. ben de sade kahve içemiyorum. hep bunu içiyorum. böyle çok içip zararını gören oldu mu? yani ne bilim etkisi var mıdır kısırlığa falan sizce?
kızlar 3 ü bir arada nescafeler var biliyorsunuz. bunun çok zararlı olduğunu ve içindeki süttozunun zararlı olduğu falan söyleniyor. sade kahve sanırım o kadar zararlı değilmiş ama bu 3 ü bir aradalar çok zararlı deniyor. içenlerin çocuğu olmuyormuş, adet düzensizliği yapıyormuş, kilo aldırıp göbek yapıyormuş. duymadığım şey kalmadı bunla ilgili. ben de sade kahve içemiyorum. hep bunu içiyorum. böyle çok içip zararını gören oldu mu? yani ne bilim etkisi var mıdır kısırlığa falan sizce?
canım öyle içemiyorum. yani süt kokusu midemi bulandırıyor.Zararlı olabilir ama sizin duyduklarınız da resmen şehir efsanesi yani.
Süt tozu zararlı deniyor evet.
Siz de 3'ü 1 arada içmeyin.
Granül kahve alın süt tozu yerine de azıcık süt ekleyin.
Biz bu şekilde içiyoruz.
kızlar 3 ü bir arada nescafeler var biliyorsunuz. bunun çok zararlı olduğunu ve içindeki süttozunun zararlı olduğu falan söyleniyor. sade kahve sanırım o kadar zararlı değilmiş ama bu 3 ü bir aradalar çok zararlı deniyor. içenlerin çocuğu olmuyormuş, adet düzensizliği yapıyormuş, kilo aldırıp göbek yapıyormuş. duymadığım şey kalmadı bunla ilgili. ben de sade kahve içemiyorum. hep bunu içiyorum. böyle çok içip zararını gören oldu mu? yani ne bilim etkisi var mıdır kısırlığa falan sizce?
aynen canım işte o yağ da göbek yapıyormuşYok canım ne ilgisi var hamile kalamamakla ben hamile kalmadan önce kupa kupa içerdim.
Ama içindeki yağın vücudun yakamadığı tek yağ olduğunu okumuştum bir yerlerde.
güldürdün beni3u 1 adrada icenler evlenemiyormus diye duydum bende
ben nisanliyken günde 7 kupa bardağı iciyordum ne uyku vardi ne yemek 1 ayda 10 kilo verdim ama mide problemim başladı sadece oda bitkisel bi macunla gecti zaten ben şuan evliyim ve hamileyim inanma böyle saçma seylere
3u 1 adrada icenler evlenemiyormus diye duydum bende
Ben diyetisyendiyetisyene gidiyorum canım 3 ü bir arada banada yasak. Hem şeker hem kremadan dolayi . Ama ictigim dönemlerde çocuğum oldu :)kızlar 3 ü bir arada nescafeler var biliyorsunuz. bunun çok zararlı olduğunu ve içindeki süttozunun zararlı olduğu falan söyleniyor. sade kahve sanırım o kadar zararlı değilmiş ama bu 3 ü bir aradalar çok zararlı deniyor. içenlerin çocuğu olmuyormuş, adet düzensizliği yapıyormuş, kilo aldırıp göbek yapıyormuş. duymadığım şey kalmadı bunla ilgili. ben de sade kahve içemiyorum. hep bunu içiyorum. böyle çok içip zararını gören oldu mu? yani ne bilim etkisi var mıdır kısırlığa falan sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?