• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisi olan?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
kızlar 3 ü bir arada nescafeler var biliyorsunuz. bunun çok zararlı olduğunu ve içindeki süttozunun zararlı olduğu falan söyleniyor. sade kahve sanırım o kadar zararlı değilmiş ama bu 3 ü bir aradalar çok zararlı deniyor. içenlerin çocuğu olmuyormuş, adet düzensizliği yapıyormuş, kilo aldırıp göbek yapıyormuş. duymadığım şey kalmadı bunla ilgili. ben de sade kahve içemiyorum. hep bunu içiyorum. böyle çok içip zararını gören oldu mu? yani ne bilim etkisi var mıdır kısırlığa falan sizce?

kızlar 3 ü bir arada nescafeler var biliyorsunuz. bunun çok zararlı olduğunu ve içindeki süttozunun zararlı olduğu falan söyleniyor. sade kahve sanırım o kadar zararlı değilmiş ama bu 3 ü bir aradalar çok zararlı deniyor. içenlerin çocuğu olmuyormuş, adet düzensizliği yapıyormuş, kilo aldırıp göbek yapıyormuş. duymadığım şey kalmadı bunla ilgili. ben de sade kahve içemiyorum. hep bunu içiyorum. böyle çok içip zararını gören oldu mu? yani ne bilim etkisi var mıdır kısırlığa falan sizce?
ben nisanliyken günde 7 kupa bardağı iciyordum ne uyku vardi ne yemek 1 ayda 10 kilo verdim ama mide problemim başladı sadece oda bitkisel bi macunla gecti zaten ben şuan evliyim ve hamileyim inanma böyle saçma seylere

15 yıldır günde 8 kere nescafe içen ablamın iki çocuklu olması mucize sanırım.

Nescafe selülit yapar, içine koyduğun krema kilo aldırır ama kısırlık falan çok saçma.

Yok canım ne ilgisi var hamile kalamamakla ben hamile kalmadan önce kupa kupa içerdim.
Ama içindeki yağın vücudun yakamadığı tek yağ olduğunu okumuştum bir yerlerde.

Zararlı olabilir ama sizin duyduklarınız da resmen şehir efsanesi yani.
Süt tozu zararlı deniyor evet.
Siz de 3'ü 1 arada içmeyin.
Granül kahve alın süt tozu yerine de azıcık süt ekleyin.
Biz bu şekilde içiyoruz.
canım öyle içemiyorum. yani süt kokusu midemi bulandırıyor.
3 ü biraradayı çok seviyorum. inşallah şehir efsanesidir.

Son zamanlarda her gun iciyorum sutlu kopuklu nescafe bisey olmaz insallah ama cok guzel :110::110:

İşlenmiş gıdaların (nescafe içindeki süt tozu gibi) zararlı olduğu kesin zaten.
Kısırlaştırır, adet düzensizliği yapar gibi bir şey duymadım ancak kilo aldırdığı kesin.
Sucuk ve türevleri için de kanserojen diyorlar. Tüm sebzeler hormonlu zaten. Çay şekeri, beyaz un vs vs yediğimiz içtiğimiz her şey yapay.
Misalen ben sadece kola içerek 10 kilo aldım ve ciddi diş hassasiyeti oluşturdu.
Hepsinden aakınmak mümkün olmasa da sakınabileceklerimizden uzak durmakta fayda var diye düşünüyorum.
Kahvenize süt eklemeyi düşünün 3'ü bir arada kullanmak yerine.
Bir süre sıkıntı çekersiniz tadından dolayı ben kola alışkanlığını bırakana kadar neler yaptım.

Yok canım ne ilgisi var hamile kalamamakla ben hamile kalmadan önce kupa kupa içerdim.
Ama içindeki yağın vücudun yakamadığı tek yağ olduğunu okumuştum bir yerlerde.
aynen canım işte o yağ da göbek yapıyormuş :KK43:

bi ara bende çok içiyordum günde 10 bardağı buluyordu. sanmıyorum öyle birşey olduğunu. zararlı ama o kadarda değildir herhalde. bana annem içmim diye türlü türlü şeyler söylerdi. şimdi sade kahvaden başka içemiyorum

ben nisanliyken günde 7 kupa bardağı iciyordum ne uyku vardi ne yemek 1 ayda 10 kilo verdim ama mide problemim başladı sadece oda bitkisel bi macunla gecti zaten ben şuan evliyim ve hamileyim inanma böyle saçma seylere

Nasıl ya gercekmi bu 1 ayda 10 kilo nasıl bi bünyen varmış maşallah.
Hiçbişe yemiyomuydunuz:kk77:

Çok fazla aram yoktur kahve ile ama mide doktorum ilk önce üçü biraradayı yasakladı, hem süttozu yüzünden hem de içindeki kahvenin kalitesizliğinden, 50 kuruşa kahve mi olur, mantık işi mi, bu tür şeyleri asla kullanmayacaksın dedi. Kahve çok nadir içerim ama hazır salep falan alıyordum o zamanlar, hepsini yasakladı. Kahve içmek istersen Türk kahvesini süte karıştır dedi. Bu kavanozda satılan yüksek fiyatlı nescafeler falan da bildiğiniz kahve değil, kahvenin çöpüdür ve çok zararlıdır dedi, hem mide hem de böbrekler için. Küçükken annemin yaptığı sütlü kahveden yapıyorum artık Türk kahvesi ile =))

Bence çok aşırı içmede 3 zararı olabilir belki yani
uykusuzluk
kan şekerinde oynama
mide de gastrit

bunlar bende oldu ama babam benden çok içer ona hiç bir şey olmadı.
bünyeden bünyeye değişir herhalde.

Ben diyetisyendiyetisyene gidiyorum canım 3 ü bir arada banada yasak. Hem şeker hem kremadan dolayi . Ama ictigim dönemlerde çocuğum oldu :)

Soyleki krema ve şeker göbek ve çevresi yaglanmaya neden bu bölgede toplanan yağlar ise birçok hastalığı tetikliyor. Ama sadece 3ü bir arada larda yok bu tehlike. Kahveye krema yerine süt koyuyorum ben. Seker yerine ya yaban mersini kurusu yada %70 oranında bitter çikolata az tabi mesela kare şekli karam paketini 6 ila 8 kahve ile bitiriyorum. Ayrıca süt ve ürünleri göbek çevresi yağ erimesi ve metabolizma hızlanması için etkili. Kakao oranı yüksek bitter çikolata nın sağlıklı olduğunu söyledi doktorum

Back