bilgisi olan varsa

İcim şişti valla...
Öncelikle şunu söyliyim biz cocuk uzerinden para kazanmak icin yapmiyoruz.Allaha şukur ihtiyacimiz yok.

Bide cok arastirdim cokk cok inceledim ama bu isler öyle internetten okumakla olmuyo.

Beni cesaretlendiren tek sey ünlü kişinin ajansi diyolar ama ben ismini cismini ilk kez duydum

Eşimin kardeşi ajansa kayıtlı, ilk kayıt parası alınıyor doğru.
Üç, dört kez belli bi kesim tarafından izlenen dizide yardımcı oyuncu olarak oynadı.
50 100 verildi eline.
Sürekli peşinde olmanız gerekiyor, çekimler ha diyince olmuyor.
Boş vakit gerekli.
Kızınız küçük anladığım kadarı ile.
Ben şahsen kızımı alet etmezdim söz yerinde ise.
Sizin fikriniz saygı duyarım.
Bilinen bir ajans ve güvenilir olması önemli.

Yorumunuz icin tesekkurler

Bu dizi film vs ajansi degil sadece reklam katalog cekimleri yapilor.bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olur insallah

Ben senin içini şişirmek için yazmadım. Madem araştırdın ve güvenli olgunu düşünüyorsun, şimdiden hayırlı olsun.

Kötü niyetle yazmadım. İlk mesajında emin olmadığını yazdığın icin söylemiştim.
Neyse hayırlı geceler

B
Kotu amacla yazmadim onu
Hakikatten gozum korktugu icin yazdim.
Ama sizin şu kolay para kazanma lafiniza şöyle cevap veriyim belki siz kolay yoldan (ki kolayda sayilmaz) para kazanmak icin ajansa kaydolmus olabilirsiniz ama bizim öyle bi sıkıntımiz yok.saglicakla kalin sevgili sevda cicegi

Ben hiç bir ajansa kayıt olmadimki. Hemde para konusunada konuda deyindigimi hatırlamıyorum. Siz beni başka bir üyeyle karıştırıyor olmayasiniz?

Ben hiç bir ajansa kayıt olmadimki. Hemde para konusunada konuda deyindigimi hatırlamıyorum. Siz beni başka bir üyeyle karıştırıyor olmayasiniz?
Evet karisiklik oldu galiba
İki alinti yaptim biri siz biri de sevglm adli üye
Ama siz üstünüze alinmissiniz :)

Özür dilerim.bu arada yorumun icin tesekkur edrim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…