- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 32
-
- Konu Sahibi _cankizim_
Imzalayacaginiz kagidi defalarca okuyun. Eger yanlis birseyler yapiyorlarsa size "bize güvenmiyormusunuz, bunlar prosedür" gibi seyler söyleyip hemen imzalatmaya calisirlar. Emin olmadiginiz maddeler varsa sözlesmeyi evde inceleyim diye yaniniza alin imzalamadan. Bir avukata danisirsiniz.
Ayy ne karamsar oldum, ama o belgeseli seyredince cok korkmustum
İcim şişti valla...Bende vakti zamanında annemle gittim, yalvar yakar gittik bi güzel 100euro da verdik bundan 6 sene önce kayıt için. Ilk işten sonra geri ödeyeceklerini söylemişlerdi ama iş falan olmadı, bi kac hafta podyum yürüyüşü gösterildi sonra da kapı. annemin parasını nasılda çöpe attım bilmeden, çocukluk ergenlik gençlik ışte.. Bence hiç bulasmayin. Kolay parayi kazanmak kolay yollardan gecmekle olmaz..
Yorumunuz icin tesekkurlerEşimin kardeşi ajansa kayıtlı, ilk kayıt parası alınıyor doğru.
Üç, dört kez belli bi kesim tarafından izlenen dizide yardımcı oyuncu olarak oynadı.
50 100 verildi eline.
Sürekli peşinde olmanız gerekiyor, çekimler ha diyince olmuyor.
Boş vakit gerekli.
Kızınız küçük anladığım kadarı ile.
Ben şahsen kızımı alet etmezdim söz yerinde ise.
Sizin fikriniz saygı duyarım.
Bilinen bir ajans ve güvenilir olması önemli.
Bu dizi film vs ajansi degil sadece reklam katalog cekimleri yapilor.bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olur insallahEşimin kardeşi ajansa kayıtlı, ilk kayıt parası alınıyor doğru.
Üç, dört kez belli bi kesim tarafından izlenen dizide yardımcı oyuncu olarak oynadı.
50 100 verildi eline.
Sürekli peşinde olmanız gerekiyor, çekimler ha diyince olmuyor.
Boş vakit gerekli.
Kızınız küçük anladığım kadarı ile.
Ben şahsen kızımı alet etmezdim söz yerinde ise.
Sizin fikriniz saygı duyarım.
Bilinen bir ajans ve güvenilir olması önemli.
Asil sorum buydu cok tesekkur ederimKarakoldan bencede bilgi alabilirsiniz.Kesinlikle yalnız gitmeyin.
Ajansın adı ne. He pardon ben cast ajans sandım. Eşinizle gidin. Yada bir büyükle
Ben senin içini şişirmek için yazmadım. Madem araştırdın ve güvenli olgunu düşünüyorsun, şimdiden hayırlı olsun.İcim şişti valla...
Öncelikle şunu söyliyim biz cocuk uzerinden para kazanmak icin yapmiyoruz.Allaha şukur ihtiyacimiz yok.
Bide cok arastirdim cokk cok inceledim ama bu isler öyle internetten okumakla olmuyo.
Beni cesaretlendiren tek sey ünlü kişinin ajansi diyolar ama ben ismini cismini ilk kez duydum
Kotu amacla yazmadim onuBen senin içini şişirmek için yazmadım. Madem araştırdın ve güvenli olgunu düşünüyorsun, şimdiden hayırlı olsun.
Kötü niyetle yazmadım. İlk mesajında emin olmadığını yazdığın icin söylemiştim.
Neyse hayırlı geceler
Ben hiç bir ajansa kayıt olmadimki. Hemde para konusunada konuda deyindigimi hatırlamıyorum. Siz beni başka bir üyeyle karıştırıyor olmayasiniz?B
Kotu amacla yazmadim onu
Hakikatten gozum korktugu icin yazdim.
Ama sizin şu kolay para kazanma lafiniza şöyle cevap veriyim belki siz kolay yoldan (ki kolayda sayilmaz) para kazanmak icin ajansa kaydolmus olabilirsiniz ama bizim öyle bi sıkıntımiz yok.saglicakla kalin sevgili sevda cicegi
Evet karisiklik oldu galibaBen hiç bir ajansa kayıt olmadimki. Hemde para konusunada konuda deyindigimi hatırlamıyorum. Siz beni başka bir üyeyle karıştırıyor olmayasiniz?