- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 32
-
- Konu Sahibi _cankizim_
Cevap verdigin icin tesekkur ederimKarakolda tanıdık varsa ogrenebilirsin. ANe baban yanında git istedikleri yerlere. Tv de izlemiştim bir çok ünlünün anne babaları bu tür yerlerde hep yanlarında destek olmuşlar zamanında. SAKIN yanlız gitme.
Evet daha önce duymuştum. .
Ajans adı altında dolandırıcılık,kötü işler olabilir. .
Aman dikkatli olun,doğru adresse gidin. .
her meslekte olduğu gibi bu işte de kötüler var o yüzden karakoldan bilgi almak zor olsa da mutlaka kurumun adını araştırın daha önce hangi işlere cast hizmeti vermişler hangi oyuncularla çalışmışlar bunları inceleyin. zaten belli başlı ajanslar var yani kafadan çıkan seslere değil de profesyonel yorumlara bakın.
1 kereye mahsus kayit parasi aliniyormus.Ya esinizle gideceksiniz neden dolandirsinlar ki? Para isterlerse vermez cikarsiniz en fazla..
Yahu badecim gidilecek yerde degilki kadikoyde cok uzak esim her zaman isten izin alamiyor bilmiyorum nasil olacak bu işönden eşinizle ajansa bir gidin görün nasıl bir yer, neymiş ne değilmiş baya bir gözlemleyin kafanıza yatarsa çocuğunuzu götürün
siz neredesiniz ? en azından oralara yakın bir tanıdık falan varsa o bile baksa etse1 kereye mahsus kayit parasi aliniyormus.
Malum sözlukte okudum normalde para alinmamasi gerekirmis
Yahu badecim gidilecek yerde degilki kadikoyde cok uzak esim her zaman isten izin alamiyor bilmiyorum nasil olacak bu iş
Avrupa yakasindayiz.siz neredesiniz ? en azından oralara yakın bir tanıdık falan varsa o bile baksa etse
Evet haklisin.birde kayit icin şu kağit bu kağit die imzalattiracaklari o kadar sey olur kiBende Alman belgeselinde izlemistim, yüzde 80 dolandirici oluyorlarmis, kötü amac icin kullaniyorlarmis. Dikkatli olun iyi arastirin.
Imzalayacaginiz kagidi defalarca okuyun. Eger yanlis birseyler yapiyorlarsa size "bize güvenmiyormusunuz, bunlar prosedür" gibi seyler söyleyip hemen imzalatmaya calisirlar. Emin olmadiginiz maddeler varsa sözlesmeyi evde inceleyim diye yaniniza alin imzalamadan. Bir avukata danisirsiniz.Evet haklisin.birde kayit icin şu kağit bu kağit die imzalattiracaklari o kadar sey olur ki
Tövbe tövbeBöbrekler gitmesin bi de
Allah muhafaza
E yani neler duyuyoruz korkarım ben...Tövbe tövbe