bilgisi olan varsa

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
32
Kizlar herkese iyi aksamlar.

Birsey soracagim.bi ajans oyunculuk işi var,ajansla internet uzerinden anlasildi foto cekimi icin cagiriyorlar.fakat sorun şu ki
Her kafadan bir ses cikiyor yok mafya olurmus yok şu olurmuş vs vs..bugun de birisi dediki karakoldan ajansin sahibi hakkinda bilgi alip gidin.neymis degilmis diye.

Sorum su hanimlar
Karakoldan böyle bi bilgi alinabilrmi isim soyisimden kimmis degilmis diye.siz ne dersiniz bu işe

Kizlar o kadar yorumdan sonra iyice gözüm korktu :) bu arada ajansin face adresini 13.563 kisi takip ediyo.

Son düzenleme:
Cevap verdigin icin tesekkur ederim
Yani tanidik yoksa olmazmi diyosun
Bilgi vermezmiler ki.
Bu arada kizim icin teklif var yani esimle gidecegiz malesef anne babalar memlekette :)

her meslekte olduğu gibi bu işte de kötüler var o yüzden karakoldan bilgi almak zor olsa da mutlaka kurumun adını araştırın daha önce hangi işlere cast hizmeti vermişler hangi oyuncularla çalışmışlar bunları inceleyin. zaten belli başlı ajanslar var yani kafadan çıkan seslere değil de profesyonel yorumlara bakın.

Evet daha önce duymuştum. .

Ajans adı altında dolandırıcılık,kötü işler olabilir. .

Aman dikkatli olun,doğru adresse gidin. .

Valla internetten baktik bayaa iş yapan bi ajans ve sürekli her yaptiklari işlerin videosunu vs paylaşiyorlar örnegin × marka bez reklamina verdikleri oyuncu bebekleri paylasiyorlar vs bilmiyorum kafam karisik..

Yokmu bilgisi olan yav

Son düzenleme:
önden eşinizle ajansa bir gidin görün nasıl bir yer, neymiş ne değilmiş baya bir gözlemleyin kafanıza yatarsa çocuğunuzu götürün

Ya esinizle gideceksiniz neden dolandirsinlar ki? Para isterlerse vermez cikarsiniz en fazla..
1 kereye mahsus kayit parasi aliniyormus.
Malum sözlukte okudum normalde para alinmamasi gerekirmis

önden eşinizle ajansa bir gidin görün nasıl bir yer, neymiş ne değilmiş baya bir gözlemleyin kafanıza yatarsa çocuğunuzu götürün
Yahu badecim gidilecek yerde degilki kadikoyde cok uzak esim her zaman isten izin alamiyor bilmiyorum nasil olacak bu iş

İnternette akans diye gidip körü işler yaptırmaya kalkanları cok duydum haberlerde de..aman sakın..ana babayla gidin

1 kereye mahsus kayit parasi aliniyormus.
Malum sözlukte okudum normalde para alinmamasi gerekirmis

Yahu badecim gidilecek yerde degilki kadikoyde cok uzak esim her zaman isten izin alamiyor bilmiyorum nasil olacak bu iş
siz neredesiniz ? en azından oralara yakın bir tanıdık falan varsa o bile baksa etse

siz neredesiniz ? en azından oralara yakın bir tanıdık falan varsa o bile baksa etse
Avrupa yakasindayiz.
Kimse yokki gidebilecek esim ve ben gidecektik
Esimde öyle sürekli üst üste izin alamiyor.
Nasil bi dünyada yasiyoruz artik herkes herkesden korkar oldu.
Teyzem bir sürü senaryolar yazdi size birsey icirirler cocugu kacirirlar yada kafaniza bi sopa falan vururlar
Gülüyorum ama olamazmı hergun tvlerde falan neler görüyoruz.RABBİM İYİ İNSANLARLA KARSİLASTİRSİN

Bende Alman belgeselinde izlemistim, yüzde 80 dolandirici oluyorlarmis, kötü amac icin kullaniyorlarmis. Dikkatli olun iyi arastirin.

Evet haklisin.birde kayit icin şu kağit bu kağit die imzalattiracaklari o kadar sey olur ki
Imzalayacaginiz kagidi defalarca okuyun. Eger yanlis birseyler yapiyorlarsa size "bize güvenmiyormusunuz, bunlar prosedür" gibi seyler söyleyip hemen imzalatmaya calisirlar. Emin olmadiginiz maddeler varsa sözlesmeyi evde inceleyim diye yaniniza alin imzalamadan. Bir avukata danisirsiniz.

Ayy ne karamsar oldum, ama o belgeseli seyredince cok korkmustum

Bende vakti zamanında annemle gittim, yalvar yakar gittik bi güzel 100euro da verdik bundan 6 sene önce kayıt için. Ilk işten sonra geri ödeyeceklerini söylemişlerdi ama iş falan olmadı, bi kac hafta podyum yürüyüşü gösterildi sonra da kapı. annemin parasını nasılda çöpe attım bilmeden, çocukluk ergenlik gençlik ışte.. Bence hiç bulasmayin. Kolay parayi kazanmak kolay yollardan gecmekle olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…