- 8 Ocak 2024
- 565
- 1.697
-
- Konu Sahibi BradshawSade
ben evlenmeyı dusunmuyorum genel olarakta zaten ondan yana problem yokta ben aslında ısın ucu bana dokunur mu kısmındayım hanı suan yasalarda yapılandırma olacak dıyorlar o açıdan.Siz küçük miktarlar olduğunu biliyorsunuzdur aslında daha fazla oynadığına eminim. Şükür ki evlenmeden karşınıza çıkmış hemen ayrılın kumarbaz ile hayat geçmez burada örnek konular var okuyun kendinize gelin.
Sadece erkek arkadaşsa ucu sana dokunmaz bb der geçersin ciddiyse dokunur o kumar o miktarla kalmaz bende oynuyorum öyle 500-1000 e 10 dk geçmez oyunda para bile sayılmaz kumar için daha fazladır size az diyodurkızlar günaydın
anksıyetem bozuluyor bu konuda belkı bılenenınız vardır fıkır almak ıstedım.
erkek arkadasım kumar oynuyor maalesef. Öyle her şeyini yatırmalı değil kucuk mıktarlar ama sonucta kumar. ınternetten bıde.
bazen aldıgını bana atıyor yıne buyuk mıktar degıl 500-1000-1500 civarı falan. bende ona harcamasın dıye harclık olarak verıyorum bazen gun ıcınde aramızda para alısverısı oluyor iban ustunden.
sımdı bunun ucu bana dokunur mu? oynamasa bıle aramızda bazen onda yoksa ben atıyorum bende yoksa o atıyor maasından da olsa. uyuyamıyorum geceden beri bilgiye ıhtıyacım var
yok erkek arkadasım ya ben genel olarak evlılık dusunen bırı degılım zaten kendı hayatı yeter kı bana dokunmasın söyleyeceğim daha atmasın bana bişey.Sadece erkek arkadaşsa ucu sana dokunmaz bb der geçersin ciddiyse dokunur o kumar o miktarla kalmaz bende oynuyorum öyle 500-1000 e 10 dk geçmez oyunda para bile sayılmaz kumar için daha fazladır size az diyodur
bısey bekledıgım yok ablacım sakinBu kadar saf olmayın. Böyle insanlardan ne bekliyosunuz anlamıyorum ki.
bunu nasıl öğrenebiliriz peki?Bizim geçen seneki sınıf annesinin hesabına bile inceleme başlatılmış.
Atsa da bir şey olmaz o miktarlarlayok erkek arkadasım ya ben genel olarak evlılık dusunen bırı degılım zaten kendı hayatı yeter kı bana dokunmasın söyleyeceğim daha atmasın bana bişey.
Bilmiyorum maliyeden ya da vergi dairesinden yazı falan geliyodur muhtemelenbunu nasıl öğrenebiliriz peki?
bi kac arkadasım daha öyle söyledi ama devamlı gun ıcınde 250 -300-500 olunca bi panik oluyorum. en yolladıgı yuksek mıktar 1500'dur. ama söylyim daha yollamasın. cok sağol :)Atsa da bir şey olmaz o miktarlarla
Bugün küçük oynar yarın büyük. Bugün kazanır sana verir yarın kaybeder sende olan herşeyi fazlasıyla alır. Kendine yazık etme. Bak ne güzel evlenmeden öğrenmişsin,yollarınızı ayır bu adamla.kızlar günaydın
anksıyetem bozuluyor bu konuda belkı bılenenınız vardır fıkır almak ıstedım.
erkek arkadasım kumar oynuyor maalesef. Öyle her şeyini yatırmalı değil kucuk mıktarlar ama sonucta kumar. ınternetten bıde.
bazen aldıgını bana atıyor yıne buyuk mıktar degıl 500-1000-1500 civarı falan. bende ona harcamasın dıye harclık olarak verıyorum bazen gun ıcınde aramızda para alısverısı oluyor iban ustunden.
sımdı bunun ucu bana dokunur mu? oynamasa bıle aramızda bazen onda yoksa ben atıyorum bende yoksa o atıyor maasından da olsa. uyuyamıyorum geceden beri bilgiye ıhtıyacım var
Yasal kumar sitesi var mı kiyasal mı oynuyor illegal mi?
yasalsa sıkıntı yaşamazsınız, illegalden oynuyorsa her ihtimali düşünün.
ayrıca sevgiliyken hesap kitap işlerinde yüzgöz olmaz biraz manasız gibi. napıyorsa kendisi yapsın