Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen senenin 2014 aöf puanlarını inceleyin okul puanınız eklenecektir tercih yapabilirsiniz ama eğer geçen senenin puanı gibi olursa ilk tercihte elenebilirsiniz.Geçen yıl 2 yıllık bölümlerin ve 4 yıllık bölümlerin puanı yükseldi mesela siz hangi bölümü istiyorsunuz ona göre puanları söylerim size.Merhaba arkadaslar ben yillar sonrq ygs ye girdim sonuç ygs 4 162 kusur bu en yuksek puan simdi bununla 2 yillik aof okuyabilirmiyim olursa ne gibi bölümler olur yardimci olurmusunuz lutfen..
Cvp icin cok tesekkur ederim oncelikle :) hic bisey anlamiyorum yeni puan sisteminden onun icin bilgim yok pek diploma notu puanim 64.88 bu eklenince ne olur bilemiyorum ama mesela ben daha cok sozel agirlikli bir bolum okumak isterim ( tabi sanki puanim neyse o ayri .. ) daha olmadi buro sekret. Veya pazarlama reklam ne bileyim bu tarz bolumler olabilir aslinda birazda ne okuyabilirsem maksat aktif olayim paslanip kalmak istemiyorumGeçen senenin 2014 aöf puanlarını inceleyin okul puanınız eklenecektir tercih yapabilirsiniz ama eğer geçen senenin puanı gibi olursa ilk tercihte elenebilirsiniz.Geçen yıl 2 yıllık bölümlerin ve 4 yıllık bölümlerin puanı yükseldi mesela siz hangi bölümü istiyorsunuz ona göre puanları söylerim size.
Cvp icin cok tesekkur ederim oncelikle :) hic bisey anlamiyorum yeni puan sisteminden onun icin bilgim yok pek diploma notu puanim 64.88 bu eklenince ne olur bilemiyorum ama mesela ben daha cok sozel agirlikli bir bolum okumak isterim ( tabi sanki puanim neyse o ayri .. ) daha olmadi buro sekret. Veya pazarlama reklam ne bileyim bu tarz bolumler olabilir aslinda birazda ne okuyabilirsem maksat aktif olayim paslanip kalmak istemiyorum
30 ile en fazla arası 60 puan eklenir diye tahmin ediyorum tabi en yüksek olan 60 okul birincileri için geçerli diye biliyorum,pazarlama yok diye biliyorum,2 yıllıkların puanı 200 üzerinde 410 kadar var,ilk tercihte olmazsa bile 2. Tercihte eğer puanlar düşerse gelebilir,aslında adaleti tavsiye ederim ama geçen yılın puanı en düşük 291 geçen yılın puanlarına göre tercih yapılacak.
Eğer geçen senenin puanları gibi yüksek olursa arkadaş ilk tercihte elenebilir,puanlar Atatürk Üniversitesi 222 küsür,anadolu Üniversitesi 249 küsür.Sosyoloji bölümü.bende bu sene ygs girdim .atatürk üniversitesi aöf. sosyoloji bölümüne kayıt yaptırabilirsin. ben öyle yapıcam açıktan okuyabiliyorsun 4 yıllık lisans programıda var üstelik. lisans eğitimin bitince aile sertifikası kurslarına katılıp aile danışmanı olabiliyorsunuz. benim yaşım 38. bu yaştan sonra yeniden başladım ... başarılar size de
Ek tercihte bi bolume yerlesme imkanim olurmu acaba gercekten son senede cok yükselmis puanlarEğer geçen senenin puanları gibi yüksek olursa arkadaş ilk tercihte elenebilir,puanlar Atatürk Üniversitesi 222 küsür,anadolu Üniversitesi 249 küsür.Sosyoloji bölümü.
bende bu sene ygs girdim .atatürk üniversitesi aöf. sosyoloji bölümüne kayıt yaptırabilirsin. ben öyle yapıcam açıktan okuyabiliyorsun 4 yıllık lisans programıda var üstelik. lisans eğitimin bitince aile sertifikası kurslarına katılıp aile danışmanı olabiliyorsunuz. benim yaşım 38. bu yaştan sonra yeniden başladım ... başarılar size de
Olabilir tabi,ilk tercihide yaprsınız sonucuna göre yerleşme durumu olmazsa 2. Tercihide yapabilirsiniz.Ek tercihte bi bolume yerlesme imkanim olurmu acaba gercekten son senede cok yükselmis puanlar
Sizide cok yordum ama bu ek tercihlerde taban puan aranmayip,kontejan bos olursa giriliyormus öyle mi?Olabilir tabi,ilk tercihide yaprsınız sonucuna göre yerleşme durumu olmazsa 2. Tercihide yapabilirsiniz.
Eğer boş kontenjan kalırsa tercih yapılıyor yine 2. Tercihlerde puan düşebilir.Şimdi bütün aöf kontenjanlı oldu.Sizide cok yordum ama bu ek tercihlerde taban puan aranmayip,kontejan bos olursa giriliyormus öyle mi?
Inşallah okul puanın yüksek gelirde ilk tercihte yerleşirsin.Hmm insallah bos kalmam yani bosa cikmam uygun bir bolumu secme sansim olurda okurum cok istiyorum 2 yillik aof de olsa okumaliyim aslinda calismadim hic ona bile pisman oldum yardimlariniz icin cok tesekkur ederim...
İnternetten hesapladim diploma daki puanla 201 kusur geliyor dogru olan o iseInşallah okul puanın yüksek gelirde ilk tercihte yerleşirsin.
201 puan olmaz canım öyle bir puanı vermezler 30 ile 60 arası.60 en yüksek oda okul birincileri yani diploma notu en yüksek olana gider.İnternetten hesapladim diploma daki puanla 201 kusur geliyor dogru olan o ise
Normalde 38 kusur cikiyor iste ygs puaniyla toplaninca 201201 puan olmaz canım öyle bir puanı vermezler 30 ile 60 arası.60 en yüksek oda okul birincileri yani diploma notu en yüksek olana gider.
Evet o zaman tamam 201 puan eder toplam.Normalde 38 kusur cikiyor iste ygs puaniyla toplaninca 201
Tercih verdin mi?Merhaba arkadaslar ben yillar sonrq ygs ye girdim sonuç ygs 4 162 kusur bu en yuksek puan simdi bununla 2 yillik aof okuyabilirmiyim olursa ne gibi bölümler olur yardimci olurmusunuz lutfen..
Evet ata aof reklamcilik çıktı şansına :)Tercih verdin mi?